Prøv den helt nye Hyundai KONA og vind billetter til LEGOLAND®

Ny Hyundai KONA

 

I weekenden den 2. og 3. september er der en ekstra god grund til at lægge vejen forbi Hyundai Aalborg – N.O. Jensen. Her er der nemlig premiere på den helt nye Hyundai KONA, og samtidig kan du deltage i konkurrencen om éndagsbilletter til LEGOLAND® Billund.

Nu er ventetiden endelig forbi. I weekenden er der premiere på den helt nye KONA, som både er større, rummeligere og mere dristigt design i forhold til den tidligere KONA. Den nye KONA kan prøvekøres hos Hyundai Aalborg, og startprisen er 284.995 kr.

”Det er anden generation af den populære KONA, der lanceres, og man kan godt glæde sig,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef i Hyundai Danmark.

Den nye KONA er større, end man tror. Den har god plads til tre børn på bagsædet. Og har man småbørn, der sidder i autostol, er det intet problem at få plads til to autostole og en sædepude til det tredje barn. Samtidig er der god plads til barnevogn eller klapvogn og lignende børneudstyr i bagagerummet, som er 30% større end tidligere.

Vind billetter til LEGOLAND

I september er der en ekstra god grund til at tage forbi Hyundai Aalborg – N.O. Jensen – og opleve den nye KONA. Alle, der i september prøvekører den nye KONA, deltager automatisk i konkurrencen om fem éndagsbilletter til LEGOLAND® (Bestil prøvekørsel).

Og det er ikke nogen tilfældighed, at der netop er fem billetter på højkant, forklarer Annegrethe Skovby:

”Den nye Hyundai KONA er en ideel familiebil, og derfor udlodder vi fem endagsbilletter til flere heldige vindere, der udtrækkes blandt alle registrerede prøvekørsler. Vi vil gerne vil hædre den gode oplevelse med familien, og den får man i den grad i den nye KONA,” siger hun.

Den helt nye KONA fås i fire udstyrsvarianter: Pure, Essentiel, Advanced og N Line. Allerede fra basisversionen, Pure, som starter ved 284.995 kr., får man bl.a. touchskærm med navigation, DAB+ radio og Bluelink. Derudover aircondition, fartpilot, Bluetooth med stemmegenkendelse, bakkamera, digital instrumentering, LED-forlygter, parkeringssensor (for og bag) samt USB C-opladningsporte – så passagerer på både for- og bagsæde kan få strøm på deres elektroniske enheder på samme tid.

Konkurrencebetingelser:

Der udloddes 20 x 5 stk. éndagsbilletter til LEGOLAND® Billund (samlet værdi af hver præmie er op til 2.495 kr.). Vinderne får direkte besked og trækkes blandt alle registrerede prøvekørsler af den nye KONA udført hos en autoriseret Hyundai-forhandler i september måned 2023. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper. Billetterne er gyldige t.o.m. 31. december 2023. Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark. For at deltage i konkurrencen skal man have kørekort.

Oplev Hyundai Kona

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!