Serviceaftale NO Jensen Aalborg

Serviceaftale

En serviceaftale kan sidestilles med en forsikring. Du forsikrer dig nemlig mod uforudsete værkstedsregninger på din bil.
Vi tilbyder dig en aftale, hvor du er dækket ud fra dit kørselsbehov og til en fordelagtig månedlig pris, så du hele tiden kender din månedlige biløkonomi.

En serviceaftale giver dig specifikke fordele. Eks. gratis påfyldning af sprinklervæske, gratis lånebil (dog ekskl. frikøb af selvrisiko). Du kan desuden tilkøbe årlige hjulskifte til sommer-/vinterhjul og få dine hjul sikkert opbevaret hos os.

Læs mere om vores serviceaftaler hér

Ekstraudstyr

Har du styr på, om der er specifikt ekstraudstyr, du har brug for til din nye bil? Vi imødekommer stort set alle behov og lægger os gerne i selen for at skaffe det, du har brug for. Vi kan levere stort set alt!

Måske har du brug for følgende til din nye bil?

 • Anhængertræk
 • Tagbøjler eller tagboks
 • Bagagerumsindretning
 • Fælge og sommer-/vinterhjul
 • Sidelister eller tagspoiler
 • Måtter og navigation
Ekstraudstyr til bil

Baggrund overgang

Dækopbevaring Aalborg

Dækopbevaring

Få opbevaret dine sommer- og vinterhjul hos os.

Flere får opbevaret deres dæk hos os, da det er nemt og bekvemt. Vi sørger for, at de opbevares korrekt – tørt og godt.

Mange bestiller desuden en fælgvask efter sæsonen, så de er lækre, når de igen sættes på.

Undervognsbehandling

En undervognsbehandling af din bil er med til at sikre brugtvognsværdien og skærme den mod rust.

Det danske klima giver ideelle betingelser for rustdannelse, hvorfor en professionel undervognsbehandling med Dinitrol rustbeskyttelse er med til at forebygge rust og sikre brugtvognsværdien.

Undervognsbehandling Aalborg

Baggrund overgang

Kontakt os

Vil du vide mere om dine muligheder for at bestille ekstra til din nye bil, så send os en besked – så kontakter din sælger dig.

N.O. Jensen A/S
Hattemagervej 16
9000 Aalborg

Tlf.: +45 9631 6666
E-mail: no@no-jensen.dk

  Mazda sælger

  Simon Boelt Hansen

  Salgskonsulent
  Joakim

  Joakim Bisgaard Andersen

  Salgskonsulent
  Nicolai

  Nicolai Højrup Jensen

  Salgskonsulent
  Martin

  Martin Larsen

  Salgskonsulent

  Baggrund overgang

  Tilbehør til bilen

  Find alt tilbehør til bilen hos N.O. Jensen. Vi er langt fra kun en bilforhandler. N.O. Jensen er også et autoværksted og leverandør af alle former for services og tilbehør til bilen. Det gælder blandt andet:

  • Serviceaftaler
  • Ekstraudstyr og -tilbehør
  • Opbevaring af dæk + hjulskifte
  • Undervognsbehandling

  Vi er en lokal bilforhandler og et autoriseret værksted i Aalborg. Det betyder, at vi hjælper med hele paletten, når det kommer til dig og din bil. På siden her har vi samlet forskellige former for serviceydelser og tilbehør til bilen. Husk, at du altid er velkommen til at give os et kald, hvis du har spørgsmål til stort som småt: +45 96316666

  Nedenfor uddyber vi lidt af de områder, som du kan finde øverst på siden. Derfor skal du udelukkende se efterfølgende afsnit som ekstra info, der kan give dig et endnu større indblik.

  Serviceaftale i N.O. Jensen

  I N.O. Jensen kan du få en luksuriøs serviceaftale, der skaber en sikker, nem og god biløkonomi for dig og din bil. En serviceaftale er din forsikring, der gør, at du kan slippe for alle bekymringer, så snart du triller ud over kantstenen med din nye bil. I N.O. Jensen kører vi med forskellige slags serviceaftaler.

  Premium Serviceaftale

  For et fast beløb om måneden giver vi dig en komplet tryghedspakke. Heri er der blandt andet inkluderet:

  • Reparationer – inkl. arbejdsløn, nødvendige væsker, reservedele.
  • Løbende serviceeftersyn
  • Softwareopdateringer
  • Gratis udskiftning af pærer, viskerblade og mere

  Se alt, hvad Premium Serviceaftale indeholder: Premium Serviceaftale

  Basis serviceaftale

  For 125 kr. om måneden kan du også få sikkerhed gennem vores Basis Serviceaftale.
  – Hør meget mere om N.O. Jensens: Basis Serviceaftale.

  En serviceaftale fra N.O. Jensen er din tryghed for driftsikkerhed og en overskuelig, månedlig biløkonomi.

  Ekstraudstyr

  I N.O. Jensen imødekommer vi stort set alle behov for ekstraudstyr og tilbehør til bilen. Hvis der er noget, du ved, du har brug for, når du køber din nye bil, så sig endelig til. Vi kan hjælpe med alt fra tagbøjler til anhængertræk. Det gælder alle vores bilmodeller:

  – Mazda-tilbehør

  Vi har alle former for Mazda-tilbehør til din nye Mazda. Mazda-tilbehør kan blandt andet bestå af sidelister eller tagspoiler, der passer præcis til din Mazda-model. Vi går desuden meget op i altid at have – eller kunne skaffe – alt tilbehør til vores enkelte bilmodeller.

  – Hyundai-tilbehør

  Hyundai-tilbehør er naturligvis også noget, vi kan hjælpe med. Hyundai blev en del af N.O. Jensen i 2011 og har sidenhen imponeret med stribevis af innovative bilmodeller. Til de mange modeller følger også mange muligheder for Hyundai-tilbehør. I N.O. Jensen kan vi blandt andet skaffe alt i bagagerumsindretning.

  – Suzuki-tilbehør

  Søger du en bestemt form for Suzuki-tilbehør? Så kan vi helt sikkert hjælpe. Det kan være, at du leder efter Suzuki-tilbehør såsom måtter eller nye viskerblade. Det kan også være, at du søger større emner som tagbokse eller anhængertræk. Lige meget hvad, er vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette tilbehør til bilen.

  – Aiways-tilbehør

  Aiways blev en del af N.O. Jensen i 2021. Du skal dog ikke være i tvivl om, at vi sagtens kan hjælpe med alle former for Aiways-tilbehør.

  Dækopbevaring Aalborg

  Hattemagervej 16 er også hjemstedet for dækopbevaring Aalborg. Har du brug for dækopbevaring Aalborg, så står N.O. Jensen til rådighed. Vi opbevarer dine sommerhjul såvel som vinterhjul og sørger for, at de bliver passet godt på. Mange bruger os til dækopbevaring Aalborg fordi, det er nemt og bekvemt. Vi gør da også alt, vi kan, for at dine hjul har det godt. Du behøver end ikke tænke på, hvordan du afleverer dine hjul.

  Foruden at opbevare dine hjul for dig, holder vi nemlig styr på deres tilstand. Vi tjekker dækmønsteret på dine sommer- og vinterhjul og sørger for, at du hele tiden er opdateret og forberedt på eventuelle udgifter. De fleste bestiller også en fælgvask oveni deres dækopbevaring Aalborg. Så er dine fælge og dæk lækre, når de skal sættes på igen.

  Apropos at sætte dækkene på igen, er det heller ikke noget, du skal tænke på. Vi står gerne for selve skiftet i takt med dækopbevaringen.

  Dækskifte

  Når du får opbevaret dine dæk hos N.O. Jensen, giver det selvfølgelig mening, at vi også sørger for et dækskifte. Vi kan med andre ord hjælpe dig med alt, når det er tid til dækskifte:

  1) Kør forbi værkstedet
  2) N.O. Jensen sørger for et dækskifte
  3) N.O. Jensen sætter dine opbevarede sommer- eller vinterhjul på bilen
  4) Du kan køre afsted
  5) N.O. Jensen rengør og klargør derefter de hjul, du har “efterladt” i vores varetægt
  6) Et halvt år senere mødes vi igen og gentager processen

  Du skal altså bare køre forbi, når det er tid til dækskifte, så hjælper vi gerne med resten.
  → Book en tid til dækskifte

  Undervognsbehandling Aalborg

  Vi står også for undervognsbehandling Aalborg. En undervognsbehandling Aalborg forebygger rustdannelse og sørger derudover for, at din bil vedligeholder brugtvognsværdien.

  Det danske klima giver ideelle betingelser for rustdannelse. En Dinitrol-rustbeskyttelse hjælper med at passe på din bil. For at fastholde garantien på bilen er en undervognsbehandling Aalborg nødvendigt i ny og næ. I N.O. Jensen sørger vi løbende for at indkalde vores kunder, når det er tid til undervognsbehandling. Du kan selvfølgelig altid selv kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt bilen er ved at trænge til undervognsbehandling.

  Spørg os om alt

  Nu har vi uddybet og gennemgået en masse services og tilbehør til bilen, som vi kan hjælpe med. Er der noget, der er forvirrende? Er der noget, du gerne vil have uddybet? Er der noget, du gerne vil vide? Så tøv aldrig med at kontakte os:

  Vi har det bedste tilbehør til dig og din bil

  Scroll to Top

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!