DSC00223

Køreglæde gennem 80 år

Siden 1939 har N.O. Jensen solgt og serviceret biler for køreglade nordjyder.

I dag er N.O. Jensen dit lokale autoriserede værksted og din forhandler af Mazda, Suzuki og Hyundai. Vi har altid et stort sortiment af både nye, brugte og demobiler. Det gælder også el- og hybridbiler.

Vi gør altid lidt mere end forventet for at skabe høj tilfredshed og værdi for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

I N.O. Jensen kan vi desuden klare alt inden for service, skader og finansiering.

Historien om en bilforhandler

Tilbage i 1939 begyndte Niels Olav Jensen, kendt som N.O. Jensen, at reparere motorcykler i en garage i Sankelmarksgade. Da pladsen blev for trang, flyttede forretningen til Østerbro, hvor man i 1947 fik forhandlingen af engelske og tyske motorcykler. I årene omkring 1953-54 var der rigtig gang i motorcykelsalget, især Victoria-cyklen var meget populær. I 1958 kom den lille NSU Prinz på banen, og N.O. Jensen fik forhandlingen. Denne bil blev meget populær, og flere NSU-modeller kom siden til.

Salget af motorcykler ebbede lige så stille ud omkring 1960 samtidig med, at bilen vandt indpas. I 1964 samledes alle aktiviteter på Sønderbro 4, hvor der senere kom Audi til. Audi blev senere overtaget af VW-fabrikkerne, og NSU blev nedlagt som selvstændig fabrik.

I 1972 startede byggeriet på Hattemagervej, hvor forretningen stadig befinder sig. Efter ca. et år stod N.O. Jensen reelt uden noget bilmærke, da VW havde overtaget NSU. Der var lidt forhandling med SMC-importøren, men da der i forvejen var en VW-forhandler i Aalborg, blev det kun ved snakken. Flere europæiske og japanske importører var interesseret i at få N.O. Jensen som forhandler og valget faldt til sidst på Mazda, som var relativt ukendt på det danske marked på daværende tidspunkt. Efterfølgende var N.O. Jensen flere år i træk Danmarks største Mazda-forhandler.

I 1993, da Niels Olav Jensen var næsten 80 år gammel, købte hans børnebørn Søren og Lars Bohl Nielsen firmaet. I 1996 kom forhandlingen af Suzuki-bilerne til. Også dette mærke var relativt ukendt, men på bare tre år lykkedes det at få etableret en pæn markedsandel.

I 1999 blev forretningen udvidet med købet af Hattemagervej 3. Adressen var i en årrække blevet anvendt til udstillingslokaler, hvilket ophørte i forbindelse med, at man fik muligheden for at overtage naboejendommen (Hattemagervej 14), som hidtil havde huset hjælpemiddelcentralen. Hattemagervej 3 bruges i dag til fremvisning af demobiler. I 2006 blev forretningen udvidet. Denne gang med nye udstillingslokaler og en sammenbygning af Hattemagervej 14 og 16, således man i dag råder over et 4800 m² flot bilhus.

NO1
NO3
NO4

Baggrund overgang

NO5

3 bilmærker under samme tag

I 2011 kom det senest ankomne bilmærke til forhandling hos N.O. Jensen: Hyundai. N.O. Jensen købte i 2017 lokalerne på Gertrud Rasks Vej, der tidligere husede salgsværkstedet – som sørger for at klargøre og montere ekstraudstyr m.m. på solgte biler.

2017 blev også året, hvor virksomheden fik sin første Gazelle.

N.O. Jensen blev i 2014 for første gang kåret som Danmarks bedste Suzuki-forhandler. En kåring, som vi sidenhen har modtaget flere år i træk.

I 2019 fejrede vi vores 80-års jubilæum med en stor fejringsweekend. Vi afholdte reception og åbent hus med masser af aktiviteter for hele familien, gode tilbud og konkurrencer samt underholdning.

I 2020 begyndte vi en ombygning af vores indskrivning med formål om at skabe en bedre kundemodtagelse. 2020 var også året, hvor COVID-19 huserede, hvilket udskudte den færdige ombygning til 2021. I forlængelse heraf gik vi i gang med at renovere den udvendige facade.

Hold dig opdateret

Tilmeld til N.O. Jensen nyhedsbrev

  Baggrund overgang

  Har du spørgsmål?

  Med min viden og erfaring inden for bil-branchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller sende en mail.

  Søren Bohl
  Adm. Direktør

  96316643
  sb@no-jensen.dk

  soren
  Scroll til toppen