NO Jensen bilhus

N.O. Jensen
– Køreglæde gennem 80 år

Siden 1939 har N.O. Jensen solgt og serviceret biler for køreglade nordjyder.

I dag er N.O. Jensen dit lokale autoriserede værksted og din forhandler af Mazda, Suzuki, Hyundai og Aiways. Vi har altid et stort sortiment af både nye, brugte og demobiler. Det gælder også el- og hybridbiler.

Vi gør altid lidt mere end forventet for at skabe høj tilfredshed og værdi for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

I N.O. Jensen kan vi desuden klare alt inden for service, skader og finansiering.

Historien om en bilforhandler

Tilbage i 1939 begyndte Niels Olav Jensen, kendt som N.O. Jensen, at reparere motorcykler i en garage i Sankelmarksgade. Da pladsen blev for trang, flyttede forretningen til Østerbro, hvor man i 1947 fik forhandlingen af engelske og tyske motorcykler. I årene omkring 1953-54 var der rigtig gang i motorcykelsalget, især Victoria-cyklen var meget populær. I 1958 kom den lille NSU Prinz på banen, og N.O. Jensen fik forhandlingen. Denne bil blev meget populær, og flere NSU-modeller kom siden til.

Salget af motorcykler ebbede lige så stille ud omkring 1960 samtidig med, at bilen vandt indpas. I 1964 samledes alle aktiviteter på Sønderbro 4, hvor der senere kom Audi til. Audi blev senere overtaget af VW-fabrikkerne, og NSU blev nedlagt som selvstændig fabrik.

I 1972 startede byggeriet på Hattemagervej, hvor forretningen stadig befinder sig. Efter ca. et år stod N.O. Jensen reelt uden noget bilmærke, da VW havde overtaget NSU. Der var lidt forhandling med SMC-importøren, men da der i forvejen var en VW-forhandler i Aalborg, blev det kun ved snakken. Flere europæiske og japanske importører var interesseret i at få N.O. Jensen som forhandler og valget faldt til sidst på Mazda, som var relativt ukendt på det danske marked på daværende tidspunkt. Efterfølgende var N.O. Jensen flere år i træk Danmarks største Mazda-forhandler.

I 1993, da Niels Olav Jensen var næsten 80 år gammel, købte hans børnebørn Søren og Lars Bohl Nielsen firmaet. I 1996 kom forhandlingen af Suzuki-bilerne til. Også dette mærke var relativt ukendt, men på bare tre år lykkedes det at få etableret en pæn markedsandel.

I 1999 blev forretningen udvidet med købet af Hattemagervej 3. Adressen var i en årrække blevet anvendt til udstillingslokaler, hvilket ophørte i forbindelse med, at man fik muligheden for at overtage naboejendommen (Hattemagervej 14), som hidtil havde huset hjælpemiddelcentralen. Hattemagervej 3 bruges i dag til fremvisning af demobiler. I 2006 blev forretningen udvidet. Denne gang med nye udstillingslokaler og en sammenbygning af Hattemagervej 14 og 16, således man i dag råder over et 4800 m² flot bilhus.

Historien om N.O. Jensen
Historien om N.O. Jensen
Historien om N.O. Jensen

Baggrund overgang

Historien om N.O. Jensen

4 bilmærker under samme tag

I 2011 blev det sydkoreanske bilmærke, Hyundai, vores tredje bilmærke i huset. Vi er sidenhen blevet kåret til Årets Hyundai-forhandler.

I 2014  blev N.O. Jensen for første gang kåret som Danmarks bedste Suzuki-forhandler. En kåring, som vi har modtaget flere år i træk.

N.O. Jensen købte i 2017 lokalerne på Gertrud Rasks Vej, der tidligere husede salgsværkstedet – som sørger for at klargøre og montere ekstraudstyr m.m. på solgte biler. 2017 blev også året, hvor virksomheden fik sin første Gazelle.

I 2019 fejrede vi vores 80-års jubilæum med en stor fejringsweekend. Vi afholdte reception og åbent hus med masser af aktiviteter for hele familien, gode tilbud og konkurrencer samt underholdning.

I 2020 begyndte vi en ombygning af vores indskrivning med formål om at skabe en bedre kundemodtagelse. 2020 var også året, hvor COVID-19 huserede, hvilket udskudte den færdige ombygning til 2021. I forlængelse heraf gik vi i gang med at renovere den udvendige facade.

2021 var året, hvor vi i N.O. Jensen fik et rendyrket elbilmærke ind i huset, Aiways. Her blev vi 1 af 11 forhandlere i Danmark, der fik lov til at udbyde fremtidens klassiker inden for elbiler.

Hold dig opdateret

Tilmeld til N.O. Jensen nyhedsbrev

  Baggrund overgang

  Har du spørgsmål?

  Med min viden og erfaring inden for bil-branchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller sende en mail.

  Søren Bohl
  Adm. Direktør

  Tlf.: 96316666
  Mail: sb@no-jensen.dk

  Søren Bohl

  Bilforhandler Aalborg

  Vi er din bilforhandler Aalborg – og i resten af Nordjylland. Som du kunne læse i vores historie, har N.O. Jensen mange års erfaring med at hjælpe alle køreglade nordjyder. Vi er stolte af vores historie, der bevidner om et vedvarende fokus på at følge tidens muligheder og tendenser. I N.O. Jensen er vi todelt: Vi er dit lokale, autoriserede værksted og din lokale bilforhandler Aalborg.

  Bilforhandler Aalborg – Her er vores mål:
  Vores mål er – og har altid været – at tilbyde det bedste udvalg inden for biler. Med vores 4 bilmærker i huset mener vi, at vi kan dække alle de behov, du måtte have. Du kan både finde:

  • SUV’er
  • Mini- og mikrobiler
  • Sportsvogne
  • Økonomiske biler
  • Familiebiler
  • Stationcars
  • Hybridbiler
  • Elbiler

  Alle ovenstående biltyper kan findes i vores udvalg af nye kvalitetsbiler.

  Prisvindende Bilforhandler Aalborg

  Mange siger, at de er blandt landets dygtigste bilhuse. Hos N.O. Jensen kan vi heldigvis sige det gennem vores kunders egne bedømmelser. Hvert år kårer de forskellige bilfabrikanter landets bedste inden for forskellige kategorier. Det kan blandt andet være i kategorier som ‘salg’ og ‘kundeservice’.

  Vi er nordjyder, hvorfor vi sjældent råber højt om kåringer og priser, men vi er samtidig også meget stolte, da kåringerne blandt andet kommer på baggrund af vores kunders tilfredshed. Derfor tillader vi os at opridse et par af vores præstationer gennem årene:

  – Hyundai-kåringer

  Efter et godt år 2020 gik N.O. Jensen med prisen som Årets Hyundai-forhandler i Danmark. Det var første gange, at vi vandt hovedkategorien, og Hyundai Danmark kom da også forbi med kage, konfetti og filmhold. Det var “først” i 2011, at vi fik bilmærket ind i huset, hvorfor vi var ekstra begejstrede. Prisen blev blandt andet tildelt på grund af vores tilfredse kunder – men tilfredse kunder kommer på baggrund af en god kundeservice. Kåringen var derfor et kæmpe skulderklap til vores Hyundai-team i N.O. Jensen.

  – Suzuki-kåringer

  Vi har forhandlet Suzuki siden 1996, hvor Suzuki stadig var et ukendt bilmærke på de danske veje. Gennem årene har Suzukis kendskab og popularitet i Danmark været stigende. Det gælder bestemt også i Nordjylland. I 2014 var der stor efterspørgsel på Suzuki-modeller i N.O. Jensen. Det resulterede også i, at vi for første gang blev kåret til Årets Suzuki-forhandler i Danmark. Vi må da erkende, at det var en skøn anerkendelse efter 18 gode år med Suzuki. Heldigvis var det ikke en enlig svale. Efterfølgende har vi modtaget prisen flere år i træk, hvilket altid er lige så skønt som første gang. Det betyder jo, at vi gør noget rigtigt, når det kommer til matchet mellem Suzuki og nordjyderne.

  – Mazda-kåringer

  Mazda er det ældste bilmærke hos N.O. Jensen. Faktisk skal vi helt tilbage til 1972 for at finde året, hvor Mazda blev en del af N.O. Jensen. Vi er vilde med Mazda, og det er nordjyderne heldigvis også. Denne cocktail har derfor også resulteret i, at vi i flere år har løbet med prisen som Danmarks Største Mazda-forhandler. Som vi nævnte kort tidligere, indeholder kåringerne en række underkategorier, foruden den store hovedkategori. I 2020 modtog vi blandt andet 1. pladsen inden for Kundetilfredshed (salg). Prisen gives på baggrund af bedømmelser fra privatkunder i Danmark.

  Vi fortsætter fremad

  Vi er glade for den anerkendelse, vi gennem årene har fået. Vi er dog mest af alt glade for, at den blandt andet kommer på baggrund af tilfredse kunder. Det giver os blod på tanden til at fortsætte med at udvikle os i takt med tiden. Af den grund var vi også stolte af at kunne præsentere vores nye elbilmærke, Aiways, i 2021.

  Vi har indtil videre ramt nogenlunde rigtigt i forhold til at kende markedet og vores kunder. Vi er sikre på, at det også gælder med Aiways, der er et rendyrket elbilmærke. Vi vil ikke dvæle så meget ved, om vi i fremtiden kan forvente kåringer fra Aiways Danmark, men vi satser stærkt på en stor tilfredshed blandt vores køreglade Aiways-kunder.

  Autoværksted Aalborg

  Vi er også dit Autoværksted Aalborg. Vores historie er langt fra kun en fortælling om salg af biler. N.O. Jensen har været et lokalt autoværksted Aalborg i lige så lang tid, som vi har været bilforhandler. Vores service stopper ikke, når bilen har trillet ud over kantstenen. Vi vil det bedste for dig og din bil. Det gælder både i valget af en ny bil, men det gælder i særdeleshed også vores værkstedsservice efterfølgende. N.O. Jensen består af:

  • Skadecenter – Autoværksted Aalborg

  Her kan du akut få hjælp, når uheldet er ude. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og bruger udelukkende reservedele, som følger fabrikantens forskrifter. Læs mere om vores skadecenter.

  • Mekanisk Værksted – Autoværksted Aalborg

  Skal bilen fikses? Er det tid til et serviceeftersyn? Viser bilen en fejlkode? Så er det nok tid til at tage fat i vores mekaniske værksted. Her står vores erfarne og veluddannede mekanikere klar til at servicere dig og din bil. Vi er eksperter, når kommer til Mazda, Suzuki, Hyundai og Aiways. Desuden følger vi DTI’s kvalitetskontrol. Læs mere om vores mekaniske værksted.

  Dit Autoværksted Aalborg kan hjælpe med alt, der vedrører vores fire bilmærker. Vi tilbyder også nogle fordelagtige serviceaftaler, der gør det nemt og for dig og din biløkonomi.

  Historien om N.O. Jensen fortsætter

  I 2019 kunne N.O. Jensen fejre 80-års fødselsdag. Der er sket ufattelig meget på vores første 80 år i bilbranchen. Alligevel spår vi, at fremtiden ikke bliver mindre begivenhedsrig.

  Bæredygtig bilbranche
  Der er udsigt til store bæredygtige tider i branchen, og vi har ingen intentioner om at hvile på laurbærrene.

  Banebrydende bilteknologi
  Der er også udsigt til endnu større fokus på teknologien, som udvikler sig med 200 kilometer i timen. Vi har tænkt os at holde trit med udviklingen – det gælder både biler og bilværksted.

  N.O. Jensen er den vedvarende historie om en lokal bilforhandler.

  Scroll to Top

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!