Nye biler Aalborg

Nye biler

N.O. Jensen har et stort udvalg af nye biler. Vi tilbyder 4 bilmærker under samme tag:

Vi har samlet et overblik over hvert bilmærkes aktuelle modeller, så du hurtigt kan danne dig et indtryk, finde en model og læse mere. Under hver bilmodel kan du med et enkelt tryk booke en prøvekørsel hos N.O. Jensen.

Hyundai

Se nye biler fra Hyundai. Det sydkoreanske bilmærke har på efterhånden vundet hele verdens gunst på grund af den høje, nytænkende kvalitet forenet med de konkurrencedygtige priser.

Hyundai er et stensikkert valg, hvad enten du søger en sporty bil eller familiens stationcar. Og du kan du altid vide dig sikker på, at Hyundai leverer en miljøvenlig variant.

Hyundai forhandler Aalborg - Nye biler

Baggrund overgang

suzuki forhandler Aalborg

Suzuki

Se alle Suzukis suveræne modeller, der kommer med hybridteknik som standard (foruden Jimny).

Suzuki har vundet flere priser gennem tiden. Senest har de vundet prisen som bilmærket med årets mest pålidelige kvalitet. Vi har forhandlet Suzuki siden 1996 og kan skrive under på, at driftskvaliteten altid har været tårnhøj.

Find alt fra den lille frække Swift til den store Vitara med 1.500 kg på krogen.

Mazda

Se Mazdas nyeste modeller og populære klassikere. N.O. Jensen har forhandlet Mazda siden 1972 og har i flere år vundet prisen som Danmarks største Mazda-forhandler.

Mazda er indbegrebet af elegance forenet med komfort og køreglæde. Hvad end du leder efter en kraftfuld SUV, en smart sportsvogn eller en praktisk familiebil, så har Mazda den rigtige bil.

Nye biler - Mazda MX-30

Baggrund overgang

Aiways forhandler Aalborg

Aiways

Se Aiways – det spritnye elbilmærke.

Aiways ved, hvad miljøbevidste bilkøbere drømmer om. Bilmærket har satset 100% på elbiler og dertil kombineret de elektriske fordele med god komfort, stor køreglæde og et innovativt design.

Hos N.O. Jensen er vi stolte af at være blot 1 af 11 danske forhandlere af det kinesiske elbilmærke.

Prøvekør nye biler

Du kan læse nok så meget, men intet slår oplevelsen og følelsen bag rattet. Derfor opfordrer vi alle til at svinge forbi og prøvekøre 1, 2 eller 10 bilmodeller.

Har du allerede en drømmebil i tankerne? Book en prøvekørsel, så kan vi garantere, at bilen står klar og parat til din ankomst på Hattemagervej. Nemmere bliver det ikke.

Nye biler - Prøvekør hos NO Jensen Aalborg

Baggrund overgang

Kontakt os

Vil du vide mere om dine muligheder for en  nye bil, så send os en besked – så kontakter din sælger dig.

N.O. Jensen A/S
Hattemagervej 16
9000 Aalborg

Tlf.: +45 9631 6666
E-mail: no@no-jensen.dk

  Mazda sælger

  Simon Boelt Hansen

  Salgskonsulent
  Joakim

  Joakim Bisgaard Andersen

  Salgskonsulent
  Nicolai

  Nicolai Højrup Jensen

  Salgskonsulent
  Martin

  Martin Larsen

  Salgskonsulent

  Ny bil?

  Er du på jagt efter en ny bil? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med 4 forskellige bilmærker i huset har vi nye biler til enhver smag. Du kan finde store SUV’er, rummelige stationcars, hurtige sportsvogne og miljøvenlige elbiler.

  Ved du ikke helt, hvad du leder efter, og hvor du skal lede? Så sving forbi Hattemagervej 16 og få personlig hjælp fra en af vores salgskonsulenter. Du kan også altid kontakte os på:

  Ny Hyundai?

  Der er mange gode grunde til at købe en ny Hyundai. Hyundai har i de seneste år for alvor sat skub under udviklingen. Det har også betydet, at det sydkoreanske bilmærke har vundet flotte priser som:

  • “Det Gyldne Rat”
  • “Årets mest miljøvenlige elbil”
  • “Årets Bil i Danmark 2021

  Hos N.O. Jensen forstår vi godt, hvorfor mange vælger en ny Hyundai. Hyundai har ikke bare én god og populær model, men derimod masser af nye biler, som passer til hver sin målgruppe. Du kan både finde en lille kompakt bybil, en stor og kraftfuld SUV og en ekstraordinær elbil til dig, der vil køre grønnest på vejen. Den store alsidighed har netop gjort Hyundai yderst populær. Før i tiden var Hyundai kendt for at være “en god bil til prisen”. Det er bilmærket stadigvæk, hvorfor der efterhånden ikke findes nogen undskyldning for ikke at overveje en Hyundai – foruden smag og behag.

  Ny Suzuki?

  Overvejer du at købe en ny Suzuki? Det kan vi virkelig godt forstå. Hos N.O. Jensen går vi altid op i den gode, pålidelige service. Vi har eksisteret siden 1939 og ved, at tillid, troværdig og en pålidelig service er vejen frem i bilbranchen. Derfor glæder det os også meget, at Suzuki har vundet priser som årets mest pålidelige bilmærke. Vi lægger stor værdi i, at vores bilmærker efterlever vores egne værdier. Derfor har vi også været stolt bilforhandler af Suzuki siden 1996.

  For dig som kunde kan du med en ny Suzuki altid vide dig sikker på, at du får en robust og holdbar bil, hvad enten du vælger en lille SWIFT eller en stor VITARA. Og så gør det vel heller ikke noget, at alle nye biler fra Suzukis kommer med hybridteknik som standard.

  Ny Mazda?

  Har du før eller siden overvejet en ny Mazda? Så ved vi, at du har god bilsmag. Mazda er det bilmærke, vi har forhandlet i længst tid. Gennem tiden har vi oplevet, hvordan Mazda har præsenteret nye biler i takt med tidens udvikling. Dog har Mazda altid holdt fast i, at en bil skal være lige så lækker udenpå, som den er indeni. Af samme grund er der aldrig sparet på detaljerne i en ny Mazda. Omend Mazda går op i udseendet, bliver der bestemt heller ikke sparet på de indvendige kvaliteter. Eksempelvis fik deres første elbil store roser med på vejen for modellens tårnhøje sikkerhedsudstyr. Fordelen ved en ny Mazda er kort og godt, at du får alt det bedste i én bil: et lækkert design, stor komfort, gode køreegenskaber og en skarp pris.

  Ny elbil? Ny Aiways?

  I 2021 fik vi vores 4. bilmærke i huset. Vi mente egentlig, at vi havde et godt og bredt udvalg af nye biler og bilmodeller, så derfor gik vi ikke ligefrem og ledte efter et nyt bilmærke. Ikke desto mindre tog Aiways os med storm, da muligheden opstod – og vi kunne ikke sige nej.

  Aiways adskiller sig fra resten af vores bilmærker ved at være et 100% rendyrket elbilmærke. Elbilmærket går naturligvis også op i komfort, køreglæde og design, men intet prioriteres lige så højt som de elektriske køreegenskaber. Kinesiske Aiways har derfor også fokuseret på, at elbilerne skal kunne køre langt pr. ladning. Hvis du overvejer en elbil, så bør du have Aiways med i overvejelserne.

  Brug for hjælp?

  Vi håber, at vores nye biler har vakt din interesse. Når det er sagt, ved vi godt, at det er et stort – og nogle gange uoverskueligt – valg at skulle købe bil. Af samme grund vil vi gerne understrege, at vores primære rolle er at hjælpe dig. Det koster ikke noget at spørge. Det koster ikke noget at prøvekøre, og det koster ikke noget at bede om hjælp. Vores team står klar til at rådgive dig i dag.

  Kom forbi Hattemagervej 16, eller kontakt os på:

  N.O. Jensen vi vil det bedste for dig og din bil

  Scroll to Top

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!