Bliv inspireret af vores flotte udvalg af

Mazda-modeller

Privatlease din nye Mazda

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring som Mazda-forhandler, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller sende en mail.

Simon Boelt Hansen
Salgskonsulent

Mobil: 8188 0098
Mail: sh@no-jensen.dk

Mazda sælger

Hold dig opdateret

Tilmeld N.O. Jensen nyhedsbrev

  Baggrund overgang

  Din lokale Mazda-forhandler

  Vi er din lokale Mazda-forhandler i Aalborg. Det har vi faktisk været siden 1972, hvor vi første gang kunne præsentere bilmærket for alle nordjyske bilentusiaster. Hos N.O. Jensen er vi yderst stolte af at være en lokal Mazda-forhandler. Noget som også gør os ekstra stolte er, at vi i flere år har vundet prisen som Danmarks største Mazda-forhandler. I 2020 modtog vi desuden 1. pladsen i Kundetilfredshed (salg) blandt privatkunder i Danmark. Det beviser bare, at Mazda og N.O. Jensen er en rigtig god cocktail, som nordjyderne har fået smag for. Ikke mindst fordi, der er nok forskellige biler at vælge imellem.

  Mazda Aalborg – Stort udvalg af modeller

  Mazda Aalborg er blot en forlænget arm af den japanske bilgigant. Derfor har vi i Mazda Aalborg også alle bilfabrikantens mange modeller, som hver især udfylder forskellige behov. Vi anbefaler dig at svinge forbi vores udstillingshus på Hattemagervej 16 i Aalborg, så du personligt kan opleve alle vores bilmodeller.

  SUV-modeller

  Hos Mazda Aalborg (N.O. Jensen) kan du finde SUV-modeller til den helt store guldmedalje. Vores SUV-modeller er forskellige, men har det tilfælles, at de alle opvejer komfort, køreglæde og rummelighed. Der er mange gode grunde til at ønske en SUV. Det kan være, at du søger SUV’ens høje dimensioner, der hæver dig over pøblen i trafikken. Det kan være, at du søger en SUV for at få råstyrken, som ofte er et synonym for bilmodellen. Det kan også være, at du søger tryghed for dig og din familie ved at sidde i en stor, rummelig og stærk bilmodel. Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at du bare ønsker en overlegen firehjulstrækker, der kan klare de fleste terræner.

  Hos N.O. Jensen (Mazda-forhandler i Aalborg) kan du blandt andet finde populære SUV-modeller som CX-5 og CX-30.

  (Bemærk, at modellerne løbende udskiftes, når nye kommer ind – og gamle modeller udgår).

  Mindre bybil / familiebil

  Hos din Mazda-forhandler i Aalborg kan du også finde de mindre modeller, der egner sig godt til bybilledet såvel som en lille familiebil. En SUV er skøn, men hvis du hver dag er på jagt efter parkeringspladser i midtbyen, kan en mindre model også være en fordel. Her kan vi eksempelvis anbefale Mazda 2. Det er en af de modeller, som vi har haft størst efterspørgsel på. Det skyldes ikke mindst, at modellen er kompakt og stadig indeholder teknologien og komforten fra de større modeller. Som Mazda også selv skriver, er det en lille bil med stor frihed. Mazda 2 er bare én af flere mindre modeller, som du kan få fingrene i hos N.O. Jensen – Mazda Aalborg.

  (Bemærk, at modellerne løbende udskiftes, når nye kommer ind – og gamle modeller udgår).

  Miljøvenlig bil

  Miljøet har for alvor fået stor opmærksomhed i bilbranchen. Flere og flere hybridbiler og elbiler ser dagens lys, og flere og flere bilkøbere vælger de miljøvenlige modeller. Det er en fantastisk tendens, som vi hos N.O. Jensen mærker på egne kunder. Den japanske bilfabrikant har altid været gode til at omstille sig til nye tider, hvilket deres start i bilbranchen især bevidner om (læs længere nede). De har bestemt også fulgt med på bølgen af miljørigtige biler. Elbil-debuten hed MX-30, og den fantastiske model fik gode anmeldelser med på vejen. Euro NCAP gav eksempelvis MX-30 5 af 5 stjerner. Stjernerne gives på baggrund af kollisionssikkerhed, som testes nøje af Euro NCAP. Læs Euro NCAP’s anmeldelse her. Derudover har MX-30 fået stor ros for modellens unikke design, fantastiske køredynamik og det høje udstyrsniveau. Elbil-debuten kunne ikke være gået meget bedre.

  (Bemærk, at modellerne løbende udskiftes, når nye kommer ind – og gamle modeller udgår).

  Sportsvogn

  Mazda er også et hit for alle bilentusiaster, der kan lide fart, åben himmel og en drønlækker sportsvogn. Den legendariske Mazda MX-5 topper listen over verdens mest solgte sportsvogne. Den første model så dagens lys i 1989, og sidenhen er MX-5 blevet et ikon for Mazda – hvilket den bestemt også er i dag. Den japanske bilfabrikant har kun forbedret den smukke sportsvogn gennem nye, lækre modeller – såsom MX-5 Roadster og MX-5 RF. Den store succes med sportsvogne skyldes helt sikkert også, at modellerne kan købes til en overkommelig pris.

  (Bemærk, at modellerne løbende udskiftes, når nye kommer ind – og gamle modeller udgår).

  Stationcar

  En stationcar er kendt for at være den ultimative familiebil. Derfor giver det næsten sig selv, at Mazda selvfølgelig også har fokus på denne genre af biler. Som din Mazda-forhandler i Aalborg har vi lyst til at fremhæve Mazda 6. Trods sin størrelse virker modellen let – og så kører den desuden langt på literen. Derudover er modellen især kendt for sit store udstyrsniveau. Den japanske bilfabrikant er generelt kendt for at fylde bilerne med de bedste kvaliteter, uden at det påvirker køreglæden. Det er en af de ting, vi virkelig nyder godt af hos N.O. Jensen (Mazda-forhandler i Aalborg).

  (Bemærk, at modellerne løbende udskiftes, når nye kommer ind – og gamle modeller udgår).

  Prøvekør hos din lokale Mazda-forhandler

  Har du lyst til at prøvekøre en af vores mange modeller, så kan booke en tid her. Det er altid nemmere at mærke bilens kvalitet, når man sidder bag rattet. Hos N.O. Jensen får du altid en behagelig behandling:

  ★★★★★
  Altid venlig og professionel behandling, føler mig rigtig godt behandlet. Har efterhånden været kunde hos N.O. Jensen i mange år, og har ikke planer om, at få min Mazda serviceret andet sted. – Kundeanmeldelse fra Google. Se alle anmeldelser.

  100 års historie – Fra Hiroshima til Mazda Nordjylland

  Mazda Nordjylland opstod ikke over natten. Faktisk gik der 52 år fra bilfabrikantens grundlæggelse – til at Mazda Nordjylland blev en realitet i N.O. Jensen. Ligesom Suzuki, startede Mazda også i en helt anden industri. Hele eventyret blev startet af Jujiro Matsuda i 1920 i Hiroshima. Dengang fremstillede Matsuda og fabrikken dog kork, hvorefter de med tiden begyndte at fremstille maskinværktøj og først derefter biler. Den første personbil (prototype) blev lanceret i 1940, hvor krigen hærgede. Som du nok ved, var Hiroshima også et offer for krigen, da byen den 6. august 1945 blev ramt af den altødelæggende atombombe. Det bremsede produktionen, men ikke visionen:

  “We will continue to tackle challenges with creative ideas”
  (Mazdas vision).

  Derfor genoptog den spæde bilfabrikant sin udvikling af biler allerede et par måneder efter atombombens fald. Historien er bare én af mange, der gør Mazda helt unik. I 60’erne kom Mazda ind i personbilmarkedet, og i 1972 blev bilmærket som bekendt en del af Mazda Nordjylland – N.O. Jensen. I 2020 kunne Mazda fejre 100-års jubilæum.

  Køb brugt Mazda

  Hos N.O. Jensen kan du også købe en lettere brugt Mazda. Køb en brugt Mazda, som ikke har kørt mere end et par tusinde kilometer. Vi har masser af nyere brugte biler til salg – med klar til omgående levering.

  Nogle af vores biler er blot demobiler, som er blevet brugt til få prøvekørsler og derfor ikke kan sælges som spritnye modeller. Mange af vores nyere brugte biler dufter stadigvæk af fabriksnye modeller – så der er gode penge at spare på en ny bil ved at købe brugt.

  Vi har en bil til alle

  N.O. Jensen er din Mazda-forhandler i Aalborg. I over 80 år har vi hjulpet nordjyderne med at få køreglæde gennem Mazdas mange forskelligartede bilmodeller.

  Vi er dog ikke kun Mazda-forhandler Aalborg. Vi er også en førende forhandler af Suzuki, Hyundai og elbilmærket, Aiways. Foruden de fabriksnye modeller, har vi også altid et stort udvalg af nyere brugte biler.

  Har du spørgsmål? Kontakt os direkte på:

  · Mobil: 8188 0098
  · Mail: sh@no-jensen.dk 

  Din Mazda-forhandler i Aalborg – Vi vil det bedste for dig og din Mazda

  Book prøvekørsel – Mazda 2

   Dato
   Tidspunkt

   Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

   Book prøvekørsel – Mazda 2 hybrid

    Dato
    Tidspunkt

    Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

    Book prøvekørsel – Mazda 3

     Dato
     Tidspunkt

     Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

     Book prøvekørsel – Mazda MX-5

      Dato
      Tidspunkt

      Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

      Book prøvekørsel – Mazda CX-30

       Dato
       Tidspunkt

       Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

       Book prøvekørsel – Mazda MX-30

        Dato
        Tidspunkt

        Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

        Book prøvekørsel – Mazda Cx-5

         Dato
         Tidspunkt

         Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

         Book prøvekørsel – Mazda CX-60

          Dato
          Tidspunkt

          Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

          Scroll to Top

          Tilmeld dig vores nyhedsbrev

          Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!