serviceaftale3

Skadecenter

Brug for et skadecenter? I N.O. Jensens skadecenter er din bil i trygge hænder.

Vores professionelle team står klar til at reparere din bil efter fabrikantens forskrifter, så den forbliver original. Det er en sikkerhed for dig som kunde, hvis du ønsker at fastholde bilens værdi.

I N.O. Jensen samarbejder vi med alle forsikringsselskaber, hvorfor du altid får en hurtig, korrekt og tryg skadesbehandling af din bil. Husk, at det er dig som kunde, der bestemmer hvilket autoriserede værksted, som skal reparere din bil.

Udover større skader, buler og lakskader kan vi også håndtere stenslag i din forrude.

Brug for hjælp? Kontakt vores skadecenter på: 96 31 66 41

null

Anders Sivesgaard

Værkfører - Skadecenter

Baggrund overgang

Er bilen kommet til skade?

Så har du brug for et autoriseret skadecenter. N.O. Jensen står klar til hurtigt og effektivt at hjælpe dig og din bil sikkert videre.

 • Vi varetager alle slags skader – store som små
 • Vi reparerer din bil efter fabrikantens forskrifter
 • Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber

Derfor kan du rolig kontakte os, når du har brug for et skadecenter. Det gælder, hvad enten der er tale om omfangsrige skader såvel som små skader: lakskader, små buler, stenslag og lignende.

I N.O. Jensen står vi parat til at hjælpe med akutte skader og skader, som du har kørt rundt med i lidt for lang tid. Det eneste du skal gøre, er at give vores skadecenter et kald på: 96 31 66 41. Husk, at du altid kan ringe. Det gælder også, hvis du har parkeret i nødsporet og har brug for akut hjælp. Giv os et kald, så guider vi dig i resten af forløbet.

Bilreparation aalborg – Dit effektive pitstop

Vi er dit lokale skadecenter, pladeværksted og karosseriværksted i Aalborg – kært barn har mange navne, når vi taler bilreparation Aalborg. N.O. Jensen kan reparere alle slags skader på din bil. De hyppigste skader i Danmark er:

 • Glasskader
 • Skader ved påkørsel
 • Parkeringsskader
 • Bakkeskader

Vi kan naturligvis hjælpe dig med dem alle. N.O. Jensen har været et autoriseret værksted – i Aalborg – i mere end 80 år og er derfor blevet et synonym for ‘Bilreparation Aalborg’. Vi er specialister i Hyundai, Mazda, Suzuki og Aiways. Det betyder, at vi kender alle de skader, der måtte findes på de enkelte bilmodeller. Vi ved omgående, hvordan vi skal hjælpe, hvilket betyder, at du hurtigt kan trille ud over kantstenen igen.

Vores skadecenter er intet andet end et hurtigt pitstop, der gør bilen klar til endnu en tur på vejene.

Husk, at du som kunde selv har ret til at vælge, hvilket autoriserede værksted, som skal reparere din bil. Bilreparation Aalborg? Vælg N.O. Jensen: Vi Nordjyllands største bilhus og har mere en 80 års erfaring som autoriseret værksted.

Mens du venter

Omend vi hurtigt hjælper dig og din bil sikkert videre, så sørger vi også for, at du ikke mister dyrebar tid, mens du venter. I N.O. Jensen tilbyder vi en gratis lånebil, lånecykel eller låneløbehjul, mens bilen repareres. Derudover er vi også klar til at hente dig og din bil, når skaden sker. Ved flere af de omfangsrige skader fragter vi også gerne bilen tilbage til dig, når vi har udbedret skaderne. Processen kan se således ud:

 1. Forrudens glas ødelægges i et omfang, hvor du ikke kan køre videre
 2. Du ringer til N.O. Jensen
 3. Vi henter dig og din bil
 4. Du tager en lånebil tilbage på arbejdet
 5. Vi sætter en ny forrude på bilen
 6. Du får besked og kan køre tilbage og hente bilen, når du har fri

Vores mål er altid, at det skal være nemt og bekvemt for dig at vælge N.O. Jensen.

Din tryghed

 • Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber

Vi samarbejder helt sikkert med dit forsikringsselskab. Det er endnu en måde, hvorpå vi kan gøre vores service nem og bekvem for dig. N.O. Jensen samarbejder med alle forsikringsselskaber. For dig betyder det, at du ikke skal til at overveje, hvorvidt N.O. Jensen bør hjælpe som skadecenter. Du kan roligt få hjælp med alle slags skader og vide dig sikker på, at det stemmer overens med dit forsikringsselskab.

 • Efterlever fabrikantens forskrifter

Når du får en skade på bilen, er det vigtigt, at du får hjælp af et autoriseret skadecenter til at udbedre skaderne. Vi reparerer din bil efter fabrikantens forskrifter. Det er en vigtig detalje, da det betyder, at bilens garantier, værdi og køreegenskaber opretholdes. Hos N.O. Jensen er du sikker på, at alt gøres professionelt og personligt.

 • Serviceaftale hos N.O. Jensen

I N.O. Jensen tilbyder vi også serviceaftaler, der giver tryghed og sikkerhed. Du kan med rette lade os overtage service og reparationer for et fast beløb om måneden. Tag et kig på vores serviceaftaler og find alle fordelene. Med en serviceaftale fra N.O. Jensen får du som sagt økonomisk tryghed, når uheldet er ude. Du får dog også en overordnet større gennemsigtighed i din biløkonomi.

Små råd til dig og din bil

Vi giver gerne et par gode råd, hvis uheldet er ude.

Først og fremmest
Din sikkerhed er det vigtigste. Derfor skal du før alt andet tænke på dig selv, alle i bilen og en eventuelt anden part, der er involveret i skaden.

Husk forsikringen
Såfremt du er helt sikker på, at ingen har taget skade, så skal du derefter følge disse råd i forhold til din forsikring og den efterfølgende proces:

 • Få udvekslet alle oplysninger, hvis skaden involverer en anden part.
 • Tag billeder eller videoer af skaden. Så har du dokumenteret skadens omfang, hvilket er din sikkerhed – og dit bevis – efterfølgende.
 • Kontakt dit forsikringsselskab og anmeld skaden så hurtigt som muligt.
 • Ring til N.O. Jensens skadecenter

Pas på bilen
Lad være med at lege mekaniker. Det gælder både store som små skader. Det er meget nemmere for os at reparere bilen ud fra dens aktuelle tilstand efter skaden. Ved et stenslag må du dog meget gerne dække stenslaget med et klistermærke.

N.O. Jensens autoværksted

Vores autoværksted består af et skadecenter, men vores mekaniske værksted udgør også en stor del af vores autoværksted. Hvis det er tid til hjulskifte, serviceeftersyn, test og opdateringer, så kan du altid booke en tid hos N.O. Jensen. Vores mekanikere er specialister i at servicere:

 • Mazda
 • Hyundai
 • Suzuki
 • Aiways

Dit autoværksted
Vi kan altså hjælpe dig med alt, hvad der vedrører din bil. Det gælder både reparationer på vores skadecenter såvel som eftersyn og diagnosering på vores mekaniske værksted.

Én ting er sikkert: Du er altid i gode hænder, når du kontakter N.O. Jensen på:

Har du konkret brug for vores skadecenter, så ring på: 96 31 66 41

N.O. Jensen – Vi udøver den bedste service for dig og din bil

Scroll to Top