Fordele ved at finansiere din nye bil gennem os

Fast lav rente
Når du finansierer din bil gennem os, sikrer du en fast lav rente i hele løbetiden. Dermed undgår du eventuelle dyre renteudsving og ekstraudgifter.

Fleksibelt
At få dit bilkøb finansieret er utrolig fleksibelt. Du får en fast månedlig ydelse, og skulle du have lidt ekstra en måned, kan du til enhver tid indbetale mere. Samtidig kan du altid indfri din finansiering, hvis du skulle ønske dette. Det koster naturligvis ikke ekstra.

Økonomisk tryghed og forudsigelighed
Med et fast månedligt afdrag på din bil, kender du din månedlige biløkonomi. Det betyder økonomisk tryghed og overskuelighed, så du hele tiden kender dine udgifter.

Sikkerhed i værdi og afdrag
Med vores mangeårige erfaring kan vi rådgive dig således, at dine afdrag på bilen svarer til den værdi, din bil har, den dag den skal sælges igen. På den måde sikrer du, at din bils værdi og din økonomi hænger sammen.

Bedre pris på din brugte bil
Når du vælger at få din nye bil finansieret gennem os, kan vi ofte tilbyde dig en højere pris på din brugte byttebil, fordi aftalen laves gennem os.

Økonomisk frihed
Vælger du at få din bil finansieret, giver det dig økonomisk frihed til at bruge dine opsparede penge på noget andet. Du kan rejse, bygge til eller købe en båd – det er dine penge, du bestemmer.

Du behøver ikke at gå i banken
Det er let, og du får hurtigt svar. Du sparer en tur i banken, og samtidig er renterne og de øvrige omkostninger til finansieringen så konkurrencedygtige, at de fleste banker har svært ved at følge med.

Få din nye(re) bil finansieret

Vi tilbyder finansiering på alle vores nye og brugte samt demomodeller og på de fleste af dem, kan vi endda tilbyde dig Drive7 med i handlen. Drive7 er en udvidet garantiforsikring til din bil, som dækker mekaniske og elektroniske fejl.

Læs mere om Drive7 hér

Baggrund overgang

Har du spørgsmål til finansieringen?

Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål.

saelgerne
Scroll til toppen