Kontakt os

Er der noget, vi kan hjælpe med, kan du kontakte os her. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål.

N.O. Jensen A/S
Hattemagervej 16
9000 Aalborg

Mail: no@no-jensen.dk
tlf: +45 96316666

  Hold dig opdateret

  Tilmeld til N.O. Jensen nyhedsbrev

   Baggrund overgang

   Har du spørgsmål?

   Med min viden og erfaring inden for bil- branchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller sende en mail.

   Søren Bohl
   Adm. Direktør

   96316666
   sb@no-jensen.dk

   Søren Bohl

   Baggrund overgang

   Kontakt din Bilforhandler Aalborg

   Vi er din Bilforhandler Aalborg. Vores mål er – og har altid været – at give den absolut bedste service. Det gælder, hvad enten vi er dit autoværksted eller din bilforhandler Aalborg.

   Vores kontaktside er oprettet for at sikre, at du altid kan få hjælp. En gang imellem kan det være svært at vide, hvor man lige præcis skal henvende sig. Vi har på hjemmesiden forsøgt at gøre det intuitivt, så du på hver enkelte side har et direkte nummer og mail til den person eller afdeling, som kan hjælpe dig. Til gengæld har vi også lavet denne simple kontakt os-side, hvor du kan få svar på alt.

   Nemmere bliver det ikke. For en god orden skyld får du i følgende afsnit et overblik over vores forskellige afdelinger – inkl. direkte kontaktmuligheder. Heriblandt finder du information om alt fra skadecenter til din bilforhandler Aalborg.

   Kontakt værkstedet

   Hvis du skal have fat i autoværkstedet, kan du altid bare kontakte os på vores hovednummer: 96316666. Når det er sagt, kan du også kontakte værkstedets forskellige afdelinger direkte.

   Mekanisk værksted

   På vores mekaniske værksted hjælper vi med service, eftersyn, test, opdateringer og vedligeholdelse af bilen. Vores mekaniske værksted består af erfarne teknikere, som kan teste, diagnosere og servicere alle køretøjer med fire hjul. Hos N.O. Jensen må vi alligevel erkende, at det selvfølgelig er Mazda, Suzuki, Hyundai og Aiways, vi beskæftiger os mest med, da det er vores faste bilmærker i huset. Du kan vide dig sikker på, at bilen er i gode hænder hos N.O. Jensens mekaniske værksted.

   Det er vores mekaniske værksted, du skal have fat i, hvis bilen eksempelvis viser en fejlkode, eller hvis det er ved at være tid til et eftersyn.

   Direkte kontaktinfo:

   Skadecenter

   Skadecenter, karosseriværksted, pladeværksted – kært barn har mange navne. Ikke desto mindre er det denne afdeling, som reparerer og udbedrer skaderne på din bil. Det gælder både glasskader, lakskader, påkørsel, stenslag, buler og alt andet, der skal repareres. Ens for det hele er, at vi altid reparerer bilen ud fra bilfabrikantens forskrifter. Det er også vigtigt at nævne, at vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

   Har du fået en bilskade? Så kan du kontakte vores skadecenter direkte her.

   Direkte kontaktinfo:

   Reservedelslager

   N.O. Jensen har alle tænkelige bilreservedele. Skulle der være en reservedel, vi af uransagelige årsager ikke har på lager, så skaffer vi den selvfølgelig hjem med dag-til-dag-levering. Du kan vide dig sikker på, at vi udelukkende har originale bilreservedele.

   Hvad enten du mangler bremseskiver, oliefilter, gløderør eller nummerpladelys, er vi leveringsdygtige. Kontakt vores reservedelslager direkte på følgende kontaktinfo. Det gælder både dig, der ved, hvad du mangler – og dig der bare ved, at der mangler noget.

   Direkte kontaktinfo:

   “Hvilken bil skal jeg vælge?” – Kontakt din bilforhandler

   Hvilken bil skal jeg vælge? Det spørgsmål er et af de mest gængse, en bilforhandler han få. Spørger du vores salgskonsulenter: “Hvilken bil skal jeg vælge?”, vil de helst sikker svare med nye spørgsmål:

   – “Hvad skal bilen bruges til?”
   – “Hvilken størrelse skal den have?”
   – “Hvad prioriterer du højst i en bil?”

   Hos N.O. Jensen tilbyder vi 4 forskellige bilmærker under samme tag. Så hvis du allerede har præferencer til bilmærket, kan du selvfølgelig vælge at kontakte den enkelte afdeling direkte:

   Suzuki-afdeling

   Overvejer du en S-Cross, Ignis eller måske en Swift? Så kan du kontakte vores Suzuki-afdeling og stille spørgsmål til de enkelte modeller. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Suzuki generelt, eller hvis du eventuelt vil prøvekøre en model. Vi har forhandlet Suzuki siden 1996. Gennem årene har vi flere gange modtaget prisen som Årets Suzuki-forhandler i Danmark. Kåringerne gives blandt andet på baggrund af kundernes vurdering af vores service. Derfor er vi slet ikke i tvivl om, at vi også kan hjælpe dig fyldestgørende, når du kontakter os vedrørende Suzuki:

   Direkte kontaktinfo til salgsafdelingen:

   Mazda-afdeling

   Af vores eksisterende bilmærker er Mazda det mærke, vi har haft længst tid. Faktisk har vi tilbudt Mazda siden 1972. Derfor ved vi også en ting eller to om bilmærket, og du er altid velkommen til at kontakte os herom. Vi besvarer gerne store som små spørgsmål. Ligesom Suzuki kan vi med Mazda også bryste os af kåringer, der har med kundetilfredshed at gøre. Det er vi glade for, og vi håber det er med til at understrege, at vi løber – eller kører – langt for vores kunder. Har du spørgsmål til Mazda? Ønsker du en prøvetur? Så kontakt os endelig direkte.

   Direkte kontaktinfo til salgsafdelingen:

   Hyundai-afdeling

   Hos N.O. Jensen er vi også stolt forhandler af det innovative bilmærke, Hyundai. Så sent som i 2022 har Hyundai IONIQ vundet prisen som årets bil, hvilket giver et meget godt billede af, at Hyundai gør det godt. Nordjyderne er især glade for Hyundai. Det har vi mærket hos N.O. Jensen, hvor vi før har løbet med prisen som årets forhandler. Det skyldes de mange køreglade nordjyder, men det skyldes bestemt også den service, vores konsulenter tilbyder. Derfor kan du med ro i maven give vores Hyundai-afdeling et kald. Vi garanterer, at du får en glad nordjyde i røret, som er klar til at hjælpe.

   Direkte kontaktinfo til salgsafdelingen:

   Aiways-afdeling

   I 2021 blev vi også forhandler af det helt unikke elbilmærke, Aiways. Sammen med 10 andre forhandlere i Danmark blev vi de første til at præsentere det spændende elbilmærke fra Kina. Sådan et ansvar forpligter. Derfor kan vi også garantere dig for, at vi kan svare på alle spørgsmål vedrørende Aiways og bilmærkes elektriske egenskaber.

   Direkte kontaktinfo til salgsafdelingen:

   Kontakt os i dag

   Vi håber, at det gav dig et lille overblik. Vi kan selvfølgelig også svare på alle spørgsmål vedrørende brugte biler, tilbehør, finansieringsmuligheder, serviceaftaler og muligheden for leasing.

   Kontakt os blot på: no@no-jensen.dk // +45 96316666
   – Så sørger vi for, at du altid får hjælp af den rette person.

   N.O. Jensen – Vi vil det bedste for dig og din bil

   Scroll to Top

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!