N.O. Jensen fylder 85 år, men lader sig ikke bremse af alderen

85 års jubilæum

Siden 1939 har bilhuset N.O. Jensen i Aalborg været en frontløber i bilbranchen takket være en vedvarende omstillingsparathed, der har været grundstenen, siden Niels Olav Jensen etablerede virksomheden.

Nordjyllands største bilhus blev grundlagt i en lille garage af Niels Olav Jensen (N.O. Jensen) i 1939. Dengang var N.O. Jensens beskæftigelse at reparere motorcykler. Allerede i den spæde start vidste N.O. Jensen dog godt, at omstillingen til tidens udvikling var hjørnestenen i en god forretning. Af samme grund kørte motorcyklerne lige så stille ud af værkstedet, mens bilerne trillede ind.

I dag er N.O. Jensen ejet af Christa Günther samt Søren Bohl, der er barnebarn til N.O. Jensen. Førstnævnte forklarer, at N.O. Jensen stadig følger samme virksomhedsstrategi, som den Niels Olav skabte i tidernes morgen:

“Verden er altid i bevægelse, og det ønsker vi også, at vores bilhus skal være, så vi kan tilbyde vores kunder de nyeste slags biler og teknologier.”

Sådan siger Christa Günter, der skynder sig at understrege, at alt det nye ikke må overskygge kundernes efterspørgsel:

“Vi gør alt med henblik på vores nordjyske kunder; nogle foretrækker de nyeste elbiler, mens andre gerne vil have klassikerne, og begge dele mener jeg, at vi kan rumme”, uddyber hun og opsummerer: “Man kan jo sige, at vi hele tiden fornyer os, men samtidig gør brug af vores mange års erfaring og indsigt i kundens behov.”

Andre tal er vigtigere end 85

N.O. Jensen er i dag Nordjyllands største bilhus med fire forskellige bilmærker, 60 ansatte og en række priser bag sig, som blandt andet Danmarks bedste Hyundai, Mazda og Suzuki-forhandler. Og det er da også den del, Christa fremhæver på 85-året:

“Jeg er glad for, at vi ikke bare lever et godt og stille liv, men at vi bliver ved med at være i bevægelse, og her tænker jeg både på branchens udvikling, men også på vores fysiske rammer, vores bemanding og vores tilbud på værkstedet.”

Christa fortæller, at N.O. Jensen i den kommende tid vil fortsætte med at tilbyde de traditionelle bilmodeller, men at de fokuserer på at gøre hele forretningen klar til en fremtid, hvor vedvarende energikilder kommer til at dominere bilbranchen.

Om N.O. Jensen A/S
N.O. Jensen har siden sin grundlæggelse i 1939 været et af de mest fremtrædende bilhuse i Jylland. Med årtiers erfaring og et evigt fokus på fornyelse har N.O. Jensen gennem årene modtaget udmærkelser som Danmarks bedste Suzuki-, Mazda- og Hyundai-forhandler.

Bilhuset er lige dels et autoriseret værksted med veluddannede teknikere og de nyeste teknologier. På den måde efterever bilhuset sit løfte: “Vi vil det bedste for dig og din bil”

– Bilmærker: Mazda-forhandler, Suzuki-forhandler, Hyundai-forhandler, Aiways-forhandler
– Bilsalg: Nye biler, Brugte biler
– Services: Bilforhandler Aalborg, Autoværksted, Finansiering

Kontaktinformation

Christa Günther
Tlf.: +45 9631 6667
Mail: cg@no-jensen.dk

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!