Din Suzuki-forhandler i Aalborg.
Bliv inspireret af vores flotte udvalg

Suzuki-modeller

Privatlease din nye Suzuki

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring som Suzuki-forhandler, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller sende en mail.

Venlig hilsen
Joakim Andersen

Tlf.: 96316669
Mobil: 81776157
Mail: ja@no-jensen.dk

Suzuki forhandler aalborg - Salgs konsulent

Hold dig opdateret

Tilmeld til N.O. Jensen nyhedsbrev

  Baggrund overgang

  Din lokale Suzuki-forhandler i Aalborg

  N.O. Jensen er din lokale Suzuki-forhandler i Aalborg. Vi er bygget på nordjysk køreglæde. Derfor er vi stolte af at være Suzuki-forhandler, da det japanske bilmærke efterlever vores værdisæt. Suzuki skaber kvalitetsbiler til alle behov og som alle har råd til. Suzuki leverer gang på gang nogle helt fabelagtige modeller, der imponerer hele bilindustrien. Det skyldes blandt andet, at Suzuki dækker en stor vifte af ønsker og behov, der findes blandt bilelskere. Et fællestræk for alle Suzuki-modellerne er deres tårnhøje driftskvalitet.

  Suzuki Aalborg: Alle har forskellige behov

  Vores Suzuki Aalborg-kunder er meget forskellige. Ligesom vi mennesker i det hele taget har forskellige drømme og mål, har vi også forskellige grunde til at købe en ny bil. Som Suzuki-forhandler Aalborg ved vi, at der er stor forskel på, om vores Suzuki Aalborg-kunder ønsker en stor familiebil eller en lille fiks bybil. Suzuki har heldigvis noget for alle – til en lav pris.   

  Familiebilen

  Mange af vores Suzuki Aalborg-kunder leder efter en bil til hele familien. Det lyder enkelt, men en familiebil kommer også i mange nuancer. Som Suzuki-forhandler ved vi, at en rummelig og økonomisk crossover ofte er et favorabelt valg som familiens nye bil. Det kan dog også være en fuldblods-SUV, som kan rumme familiens medlemmer, uden at gå på kompromis med hestekræfterne. Spørgsmålet er altid, hvad du som kunde prioriterer højest. Har familien ekstra fokus på biløkonomien, ekstra fokus på pladsen eller ekstra fokus på udstyrslisten? 

  – Til familien kan Suzuki-modellerne S-CROSS, VITARA og SWACE uden tvivl anbefales: Se modeller.

  (Bemærk, at vi løbende udskifter vores bilmodeller, når nye modeller kommer – og gamle modeller udgår).

  Bybilen

  Flere opsøger også deres lokale Suzuki-forhandler med et behov for en bybil: En let og elegant bil, der kan parkere alle steder i Aalborg og nemt sno sig gennem besværlige gader som Reberbansgade. Behovet kan opstå, fordi kunden bor i midtbyen. Det kan såmænd også være fordi, kunden primært skal bruge bilen til at køre 20-50 km om dagen – fra bopælen og ind til arbejdet i Aalborg. Der kan være mange grunde til at ønske en mindre bil fra Suzuki.  

  En god bybil fra Suzuki er bl.a. SWIFT – eller IGNIS, hvis man vil have en kompakt mini-SUV: Se modeller.

  (Bemærk, at vi løbende udskifter vores bilmodeller, når nye modeller kommer – og gamle modeller udgår).

  Den miljøvenlige bil

  Som Suzuki-forhandler i Aalborg elsker vi, at bilbranchen for alvor er ved at blive mere miljøvenlig. Her følger Suzuki bestemt også trop og tilbyder nogle helt fænomenale muligheder, som tager højde for en grønnere fremtid.

  Her kan vi fremhæve SWIFT HYBRID, IGNIS Hybrid såvel som den kraftfulde plug-in hybrid, Suzuki Across. Mange af vores Suzuki-modeller kommer i miljøvenlige udgaver. Tag et kig: Se modeller.

  (Bemærk, at vi løbende udskifter vores bilmodeller, når nye modeller kommer – og gamle modeller udgår).

  Den økonomiske bil

  Vi kan sjældent komme udenom, at økonomi har betydning. Derfor er der også flere af vores Suzuki Aalborg-kunder, der leder efter en økonomisk bil. Det gælder både ved privatleasing, men også ved et decideret bilkøb. Suzuki er fantastiske, når det kommer til biløkonomi, og derfor har vi mange modeller, som vores kunder kan købe til en fast lav pris. Hos N.O. Jensen gør vi også alt for at hjælpe med biløkonomien.

  Den nyeste bil på markedet

  Som stor bilentusiast har du altid mulighed for at finde de seneste nyheder, når du handler hos N.O. Jensen (Suzuki-forhandler Aalborg). Heldigvis kommer Suzuki løbende med nye modeller og opgraderinger af eksisterende modeller. Der er altid nye modeller på vej, som den store bilentusiast kan glæde sig til.

  Fra Suzuki Japan – til Suzuki Nordjylland

  Omend Suzuki Nordjylland lyder godt i ørene, blev bilmærket skabt i 1909 af japanske Michio Suzuki. Det startede dog ikke med biler, men med et formål om at lave revolutionerende væv til silkeindustrien. Som følge af et sammenbrud i bomuldsmarkedet ændrede forretningen sig, hvilket var held i uheld for os, der elsker biler. I 1952 sadlede Suzuki nemlig om og begyndte produktionen af motorcykler – stærkt efterfulgt af biler. 

  I dag har Suzuki hovedsæde i byen Hamamatsu – syd for Tokyo. Bilgiganten beskæftiger over 50.000 medarbejdere og producerer mere end 3 millioner biler om året, som bliver fordelt i 196 lande, hvorfor Suzuki Nordjylland udgør en meget lille brøkdel af den store mastodont. Ikke desto mindre er der ingen forskel på den bil, du køber i Tokyo og den fabriksnye bil, du køber hos din lokale Suzuki-forhandler i Nordjylland, N.O. Jensen.  

  Book en prøvekørsel hos N.O. Jensen

  Vi kender nordjyderne og ved, at vi i Nordjylland vil “smage på sagerne”, inden vi køber noget som helst. Den tilgang er vi store fortalere for. Derfor er prøvekørsler en vigtig del af vores bilservice. Vores kunder er altid velkomne til at prøve hver eneste Suzuki og derefter tage valget om den rette bil. På den måde kan man opleve interiøret, mærke kræfterne og prøvekøre drømmebilen i vante rammer.

  Du kan booke tid til en prøvetur her, eller kigge forbi os på Hattemagervej 16 i Aalborg. Så kan vi tage en snak om dine ønsker og behov til drømmebilen.

  Vil du have en bybil, kan du køre en smut ind igennem Reberbansgade og teste bilens smidighed. Vil du have en stor SUV til familien, er du velkommen til at teste, om både barnevogn, børn og bilist kan være i én og samme bil. Ønsker du en hybrid, kan du teste teknologien og skiftet mellem el og benzin. Med andre ord ønsker vi altid, at du mærker bilens kvalitet ud fra dine behov og ønsker. 

  Der er ingen, der forventer, at du skal købe noget som helst efter en prøvekørsel. Som din lokale Suzuki-forhandler ønsker vi blot at vise bilens kvaliteter frem.

  Køb en brugt Suzuki S-Cross eller anden brugt model

  Vi forhandler også næsten nye Suzuki-modeller, såsom en lettere brugt Suzuki S-Cross, Swift, Ignis, Vitara og Jimny. Mange af vores nordjyske kunder vælger en brugt Suzuki S-Cross, da SUV’en er super velegnet som familiens nye bil. Suzuki S-Cross har både en rummelig kabine, mildhybrid system og masser af udstyr som standard. Hos N.O. Jensen har du også mulighed for at prøve mange andre lettere brugte bilmodeller, som passer til dine ønsker til drømmebilen.

  N.O. Jensen – Din lokale Suzuki-forhandler

  Vi er din Suzuki-forhandler i Aalborg, men vi er også mere end det. Vi har i over 80 år serviceret køreglade nordjyder med lækre biler samt en god og personlig service fra vores autoriserede værksted på Hattemagervej 16. Hos N.O. Jensen fører vi ikke kun Suzuki. Vi er også en førende forhandler af Mazda, Hyundai og elbilmærket, Aiways. Desuden har vi også masser af nyere brugte biler, som du kan vælge imellem. Alle vores nyere brugte biler er klar til omgående levering, så du kan køre hjem i den samme dag, som du ser bilen.

  Hos N.O. Jensen mener vi, at vi har samlet alt det bedste, som tilsmiler nordjydernes mange forskellige præferencer. 

  Har du spørgsmål til vores Suzuki-modeller? Så kontakt os direkte på:

  · Tlf.: 9631 6669
  · Mobil: 8177 6157
  · Mail: ja@no-jensen.dk

  Din lokale Suzuki-forhandler Aalborg – Vi vil det bedste for dig og din bil

  Book prøvekørsel – Swift

   Dato
   Tidspunkt

   Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

   Book prøvekørsel – Ignis

    Dato
    Tidspunkt

    Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

    Book prøvekørsel – Vitara

     Dato
     Tidspunkt

     Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

     Book prøvekørsel – S-Cross

      Dato
      Tidspunkt

      Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

      Book prøvekørsel – Swift Sport

       Dato
       Tidspunkt

       Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

       Book prøvekørsel – Across

        Dato
        Tidspunkt

        Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

        Book prøvekørsel – Jimny

         Dato
         Tidspunkt

         Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

         Scroll to Top

         Tilmeld dig vores nyhedsbrev

         Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!