Sponsorater

N.O. Jensen sponsorer flere lokale initiativer og formål.

Hals Golf Klub sponsor

Hals golfklub

Dansk faldskærms union sponsor

Dansk Faldskærmsunion

Forsvarsbroderen sponsor

Danske Forsvarsbrødre

Den glade kok sponsor

Den glade kok

Familier med kræftramte børn sponsor

Familier med kræftramte børn

Nørresundby forenede boldklubber sponsor

Forenede BK, Nørresundby

Gestus nord sponsor

Gestus

SGIF

Svenstrup-Godthåb IF

Guldbæk borgerforening byfest sponsor

Guldbæk Byfest

Julemærkemarchen sponsor

Julemærkemarchen

Klarup BMX klub sponsor

Klarup BMX

Lions Klub Klarup sponsor

Lions Klub Klarup

Lions club Svenstrup sponsor

Lions Klub Svenstrup

Nibe HK sponsor

Nibe HK

SSB sponsor

SSB

Visse IF sponsor

Visse IF

Vodskov motions cykel club sponsor

Vodskov Motion Cykel

Aalborg væddeløbsbane sponsor

Aalborg Væddeløbsbane

Aars idræts klub sponsor

Aars IK

Baggrund overgang

Biler Aalborg – Med god samvittighed

Vi sælger og servicerer biler Aalborg, hvilket vi har gjort siden 1939. I vores tid “bag rattet” er der sket meget i bilbranchen, men bestemt også generelt i verden. Vi mennesker er med tiden blevet mere opmærksomme på vores omgivelser – heldigvis for det! Den tilgang smitter af på vores tilgang til biler. Det bedste eksempel er, at elbiler har vundet større indpas, hvilket vi tydeligt kan se i salget af biler Aalborg. Omend alle ved, at elbiler udgør en stor del af markedet i fremtiden, har det overrasket os meget, at så mange kunder har budt fremtiden velkommen allerede nu. Det glæder os. Generelt har både mennesket og miljøet fået et stort fokus; det er så at sige blevet det nye sort. Hos N.O. Jensen har vi ikke noget imod at være medløber i forhold til tidens tendenser, når det omhandler medmennesker og vores dyrebare miljø. Du kan med rette tage et kig på vores GO GREEN-side, hvor vi har fremhævet lidt af vores grønne ambitioner.

Sponsorater

På denne side har vi fremhævet de initiativer og formål, som vi hos N.O. Jensen har valgt at støtte. Vi mener, at vi har en forpligtigelse til at give en hånd med i vores samfund. Det er det mindste, vi kan gøre. Hos N.O. Jensen sælger og servicerer vi biler Aalborg. Det glæder os ufatteligt meget, at vi gennem vores erhverv kan bidrage med støtte til vores omgivelser.

Vi reklamerer med, at du kan få et smil og en ny bil, når du besøger N.O. Jensen. Det smil vi giver, er blandt andet et smil, vi får …

… når vi har været forbi den lokale fodboldklub, der emmer af glæde og motion.
… når vi har sendt støtte afsted til familier med kræftramte børn.
… når vi har bidraget til den lokale byfest i borgerforeningen.
… når vi har hjulpet med at skabe trivsel for børn og unge.

Vi ved udmærket godt, at vi ikke alene kan gøre en stor forskel, når det ikke handler om de lokale sponsorater. Men vi ved også, at mange bække små gør en stor å. Derfor vil vi fortsætte med at støtte lokale og nationale initiativer og gode formål, så længe vi eksisterer.

Initiativer og formål

Vores salg af biler Aalborg adskiller sig en del af fra andres ved, at vi faktisk har hele 4 bilmærker i huset. Vores ønske er at kunne hjælpe en masse forskellige kunder med mange forskellige behov. Samme tanke er videreført til vores løbende valg af støtte til diverse initiativer og formål. Vi vil ikke kun hjælpe med at dække ét behov. Vi vil gerne bidrage til mange forskellige initiativer, hvor vi mener, at vi kan gøre en forskel. Nedenfor har vi samlet lidt forskellige eksempler på, hvad vores støtte går til:

Sundhed – Bekæmpelse af kræft

Alle har før eller siden haft kræft tæt på kroppen. Det er en sygdom, som vi ikke kan overhale, men vi kan sænke dens fart og bekæmpe den løbende. Heldigvis har Danmark nogle af de dygtigste læger og specialister på området.

Hos N.O. Jensen sælger vi biler Aalborg til glæde for familier i hele Nordjylland. Derfor er det også nærliggende for os at bidrage til bekæmpelsen ved at støtte kræftramte familier med børn.

Sport og fritid

Som vi nævnte tidligere, vil vi gerne bidrage på flere måder. Støtte til sport og fritid i lokalsamfundet er en form for støtte, der giver et stort smil på læben. Vi elsker at mærke livet og glæden i foreningslivet. Det gælder lokalsporten, der frembringer glæde, motion og socialt samvær. Det gælder også festen i borgerforeningen, der skaber samvær, sociale stunder og muligheden for hjælpe hinanden på kryds og tværs.

Selvværd og trivsel

Noget som også ligger vores hjerte nært, er mennesker der har svært ved at finde fodfæste i tilværelsen. Om det skyldes fysiske eller psykiske udfordringer, er ikke vigtigt – ingen skal mistrives, hvis det kan undgås. Derfor er det også et af de fokusområder, som vi i N.O. Jensen har valgt at støtte gennem forskellige bidrag.

Børn og unge

Børn og unge indgår også i nogle af de andre kategorier, men fortjener et punkt for sig selv. Vi ønsker, at alle børn og unge vokser op med mod på livet og med masser af muligheder. Derfor hjælper vi, hvor vi kan, hvad enten det er med selvværd, julehjælp eller med remedier til sportsklubben.

N.O. Jensen: Et smil er vigtigere end en bil

Vi elsker at hjælpe med biler Aalborg, men vi elsker også at hjælpe med alt muligt andet, der kan give et smil i tilværelsen. Derfor er vi stolte af selv den mindste forskel, vi kan bidrage med.

Fremtidens bilforhandler
Vi har allerede været din lokale bilforhandler i mere end 80 år. Vi regner stærkt med, at vi også er dine efterkommeres bilforhandler om yderligere 80 år. Før det kan lade sig gøre, skal vi passe på vores omgivelser og hinanden. På den måde kan vores næste generation også bruge ordet ‘køreglæde’.

Biler Aalborg
Hvis du vil tilbage siden med biler Aalborg, kan du trykke lige her.

N.O. Jensen er dit lokale autoværksted og din forhandler af Suzuki, Mazda, Hyundai og Aiways.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!