GO GREEN

N.O. Jensen tilbyder både plug-in-hybrid- og elbiler samt flere muligheder for at tænke grønt.

Vi er din lokale forhandler af Mazda, Suzuki, Hyundai og Aiways. Vi tilbyder én eller flere modeller, der kan fås som plug-in-hybrid eller som elbil. Aiways er desuden udelukkende et elbilmærke.

Vi har som bilforhandler i mere end 80 år mærket, hvordan kundernes ønsker løbende har ændret sig i takt med teknologiens udvikling. Hos N.O. Jensen bestræber vi os altid efter at følge tidens udvikling og kundernes efterspørgsel. Af samme grund har vi fyldt vores bilforhandler og autoværksted med miljøvenlige muligheder.

– GO GREEN med N.O. Jensen

Aiways-forhandler

Vi er hele Nordjyllands Aiways-forhandler. Aiways er et nyt, luksuriøst og rendyrket elbilmærke, som kører langt pr. ladning.

– Aiways er fremtiden.

Suzuki-modeller

Suzuki tænker grønt ved at tilbyde alle sine modeller med hybridteknik som standard (foruden Jimny).
Som kunde kan du derfor tænke grønt – uden at betale ekstra.

grøn overgang

Hyundai-forhandler

Hyundai har sat en ny standard for miljørigtige biler.

Udvalget indeholder bl.a. IONIQ, der to år i træk blev kåret som Danmarks mest miljøvenlige elbil.

Mazda-modeller

Mazda er startet godt ud i elbilmarkedet, hvor deres første elbil, MX-30, blev rost til skyerne.

Euro NCAP gav elbilen 5 af 5 stjerner, hvilket understreger Mazdas gode start.

grøn overgang

Brugte el- og plug-in hybridbiler

Hos N.O. Jensen tilbyder vi brugte biler. Det gælder også el- og plug-in-hybridbiler, som kun vokser i vores udvalg.

Elektrisk Autoværksted

Vores dygtige teknikere på værkstedet er altid opdateret, når det gælder den nyeste el- og hybridteknologi. Derfor kan vi helt sikkert hjælpe dig og din bil.

grøn overgang

Har du spørgsmål?

Med min viden og erfaring inden for bil- branchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller sende en mail.

Nicolai Højrup Jensen
Salgskonsulent

9631 6663
nj@no-jensen.dk.

Nicolai Højrup Jensen

Hold dig opdateret

Tilmeld til N.O. Jensen nyhedsbrev

  Plug-in hybrid og elbil i Danmark

  Leder du efter en elbil i Danmark, kan vi hjælpe. Vi tilbyder både rendyrkede elbiler samt plug-in-hybridbiler.

  N.O. Jensen har eksisteret siden 1939. Det vil sige, at vi har været i faget i mere end 80 år. Det har krævet løbende omstilling at forblive nordjydernes aktuelle bilforhandler og autoværksted. Hos N.O. Jensen har vi altid lyttet til vores kunder og lyttet til nye muligheder. Derfor har vi bestemt også fulgt med tiden og teknologiens udvikling. Af den grund kan vi i dag tilbyde et bredt udvalg af miljøvenlige bilmodeller. Alle vores 4 bilmærker tilbyder hver især muligheden for at tænke grønt:

  Aiways

  Vi er stolt forhandler af det rendyrkede elbilmærke: Aiways. Bilmærket blev en del af N.O. Jensen i 2021. Her blev vi udvalgt som 1 af 11 forhandlere i hele Danmark, som fik lov til at udbyde det kinesiske elbilmærke. Aiways kom ikke blot som et navn, men havde allerede sin første model klar, da vi kunne lancere elbilmærket i huset. Modellen var den store og rummelige EL-SUV: Aiways U5. Modellen kan køre 400 km på én ladning, hvilket hurtigt gjorde den populær blandt nordjyderne. Det skyldtes ikke kun de elektriske fordele – Aiways U5 kommer også med:

  • Imponerende meget udstyr
  • Mulighed for anhængervægt op til 1500 kg
  • Fokus på rummelighed og komfort
  • 360 graders panorama-kamera, automatisk fartpilot med nødbremse og flere moderne sikkerhedssystemer.

  Selvom Aiways U5 er rummelig og komfortabel, har den også sportslige egenskaber. Den indeholder nemlig en elmotor, som yder 204 HK og har et drejningsmoment på 310 Nm. Det giver Aiways U5 en accelerationstid fra 0 – 100 km/t på kun 7,5 sekunder.

  Aiways er elbilmærket, som gør det let at tænke grønt, da alle andre køreglæder bibeholdes.

  Vores andre bilmærker tænker også grønt

  Aiways fik et afsnit for sig selv, da det netop er vores rendyrkede elbilmærke, hvorfor det ikke kan blive mere grønt, såfremt du vil køre bil. Alligevel skal vi ikke glemme vores andre bilmærker, der bestemt også har fået grønne ambitioner. I biludvalget kan du også finde en plug-in-hybrid- eller elbil i Danmark.

  Suzuki

  Suzuki leverer alle sine modeller med hybridteknik som standard (foruden Jimny). Det betyder også, at du som kunde altid har mulighed for at skrue miljøbevidstheden op, uden at det koster ekstra. Derudover kan jo også spare benzin eller diesel på de første kilometer, hvilket heller ikke skal negligeres økonomisk.

  Mazda

  Mazda hviler heller ikke på laurbærrene, når det kommer til moderne bilteknologi med et miljørigtigt fokus. MX-30 er Mazdas første elbil, og den fik store roser med på vejen, da den blev lanceret. Faktisk gav Euro NCAP-sikkerhedstest bilen 5 stjerner, hvilket er den højeste score. Stjernerne blev givet på baggrund af den solide konstruktion og det store udvalg af sikkerhedsudstyr. Med andre ord kom Mazda godt fra start i elbilmærket, og hos N.O. Jensen har vi da også oplevet efterspørgslen fra vores kunder.

  Hyundai

  Hyundai har generelt givet den gas med udviklingen i de seneste år. De stormer fremad og leverer den ene nye model efter den anden. Det gælder i særdeleshed også plug-in-hybrid- og elbiler, hvor Hyundai har kunnet præsentere IONIQ 5, KONA Electric, Tucson Plug-in Hybrid og flere. IONIQ blev tilmed to år i træk kåret som det mest miljøvenlige elbil i Danmark. Derudover vandt brintbilen, NEXO, innovationsprisen i 2020, hvilket blot understreger, at Hyundai er godt med, når det kommer til elektriske biler.

  GO GREEN med N.O. Jensen

  Miljøet og bilbranchen kan sagtens harmonere. Det er vi et levende bevis på i N.O. Jensen, hvor du både kan få en plug-in-hybridbil og en elbil i Danmark.

  Derudover er vores værksted også altid opdateret ud fra nyeste teknologi. Vores teknikere har erfaring med alle bilmodeller og opdaterer kompetencerne løbende, som nye modeller og teknologier kommer på markedet. Derfor kan du også være sikker på, at vi altid vil kunne hjælpe dig og din bil.

  Vi håber, at du har fået et godt og grønt indblik i tiltagene hos N.O. Jensen. Har du spørgsmål til noget, så skal du som altid bare sige til:

  N.O. Jensen vi vil det bedste for dig og din elektriske bil

  Scroll to Top

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!