Bilfinansiering hos N.O. Jensen

Bilfinansiering: Her er fordelene ved at finansiere din nye bil gennem os

Fast lav rente
Når du finansierer din bil gennem os, sikrer du en fast lav rente i hele løbetiden. Dermed undgår du eventuelle dyre renteudsving og ekstraudgifter.

Fleksibelt
At få dit bilkøb finansieret er utrolig fleksibelt. Du får en fast månedlig ydelse, og skulle du have lidt ekstra en måned, kan du til enhver tid indbetale mere. Samtidig kan du altid indfri din bilfinansiering, hvis du skulle ønske dette.

Økonomisk tryghed og forudsigelighed
Med et fast månedligt afdrag på din bil, kender du din månedlige biløkonomi. Det betyder økonomisk tryghed og overskuelighed, så du hele tiden kender dine udgifter.

Sikkerhed i værdi og afdrag
Med vores mangeårige erfaring kan vi rådgive dig således, at dine afdrag på bilen svarer til den værdi, din bil har, den dag den skal sælges igen. På den måde sikrer du, at din bils værdi og din økonomi hænger sammen.

Bedre pris på din brugte bil
Når du vælger at få din nye bil finansieret gennem os, kan vi ofte tilbyde dig en højere pris på din brugte byttebil, fordi aftalen laves gennem os.

Økonomisk frihed
Vælger du at få din bil finansieret, giver det dig økonomisk frihed til at bruge dine opsparede penge på noget andet. Du kan rejse, bygge til eller købe en båd – det er dine penge, du bestemmer.

Du behøver ikke at gå i banken
Det er let, og du får hurtigt svar. Du sparer en tur i banken, og samtidig er renterne og de øvrige omkostninger til finansieringen så konkurrencedygtige, at de fleste banker har svært ved at følge med.

Finansiering gennem bank eller forhandler?

Banklån

1) Renten fastsættes af banken og bankrådgiver.
2) Renten er afhængig af dit kundeforhold og nuværende engagement i banken.
3) Mulighed for at finansiere igennem andre bankprodukter.
4) Du får helhedsrådgivning over din privat- og husstandsøkonomi.
5) Typisk lavere etableringsomkostninger og højere rente
(En fordel ved kort løbetid eller tidlig indfrielse og mindre lånebeløb)

Forhandlerfinansiering

1) Fair renteregulering, CIBOR som referencerente.
2) Typisk billigere billån og altid mulighed for fastrente – samt mulighed for byttebil kan indgå som en del af udbetaling.
3) Mulighed for at opnå en højere rabat i den samlede bilhandel: Bilens pris, garanti, udstyr, serviceaftale, rente, gebyr m.m.
4) Hurtigere låneansøgnings-svartid

5) Typisk lavere rente og højere etablering af omkostninger
(En fordel ved længere løbetid og højere lånebeløb)

Gode råd og anbefalinger til finansiering af bil

+ Indhent og sammenlign flere billån tilbud
+ Hold øje med ÅOP, men også rentens størrelse, fast eller variabel rente, kreditbeløb, løbetid og lånets samlede omkostninger
+ Gennemgå lånets vilkår gældende for hele perioden og undgå ubehagelige overraskelser
+ Sørg for, at du føler dig tryg og sikker ved låneudbyder

Har du spørgsmål til finansieringen?

Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål.

N.O. Jensen - Bilforhandler Aalborg

Baggrund overgang

Køb en bil på afbetaling

Der er altså masser af gode grunde til at købe en bil på afbetaling hos N.O. Jensen. Vi tilbyder en fordelagtig bilfinansiering, der gør bilkøbet let for dig. Opsummerende er dine fordele:

 • Fast lav rente
  Undgå dyre renteudsving og ekstraudgifter ved at købe en bil på afbetaling.
 • Fleksibelt
  Få fleksibilitet gennem en fast månedlig ydelse (bil på afbetaling) med mulighed for løbende indbetaling.
 • Økonomisk forudsigelighed
  Du kender din månedlige biløkonomi og kan agere derefter.
 • Sikkerhed
  Vi sørger for, at dine afdrag på bilen svarer til den værdi, bilen har, når den en dag skal sælges igen.
 • Bedre brugtvognspris
  Du kan forvente en højere pris på din brugte byttebil, når du vælger bilfinansiering gennem N.O. Jensen.
 • Økonomisk frihed
  Ved at købe en bil på afbetaling kan du bruge dine opsparede penge på andre spændende projekter.
 • Spar turen i banken
  Når du får bilfinansiering gennem N.O. Jensen sparer du naturligvis også turen i banken.

Bilfinansiering af alle slags biler
Den sidste store fordel er, at vi kan tilbyde bilfinansiering, hvad enten der er tale om en ny bil eller en brugt bil. Det samme gælder demobiler.

Bliv rådgivet i bilfinansiering af N.O. Jensen

Der er ikke noget, vi hellere vil, end at fortælle dig om vores biler og den bilfinansiering, du kan få hos N.O. Jensen. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os med store som små spørgsmål.

Du er også mere end velkommen på Hattemagervej 16, hvor vi personligt kan rådgive dig i dine muligheder. Det gælder både dine muligheder for bilkøb, men det gælder i særdeleshed også dine muligheder for at købe en bil på afbetaling.

Køb en ny bil hos N.O. Jensen

En bilfinansiering ville ikke være meget værd, hvis vi ikke havde noget, der skulle finansieres. Som du helt sikkert allerede ved, kan vi heldigvis tilbyde nogle forskellige og storslåede bilmærker her i N.O. Jensen.

Hyundai

N.O. Jensen er Hyundai-forhandler. Hyundai er et af vores nyere bilmærker, som vi først fik i butikken i 2011. Det har dog ikke negativ betydning for Hyundais succes blandt nordjyderne, der er større end nogensinde før. Bilmærket har altid været kendetegnet ved en rigtig god bil til prisen, hvilket vi nordjyder sætter stor pris på. I nyere tid er Hyundai dog også blevet kendt for at levere innovative hybrid- og elbiler, der tilgodeser miljøet.

Mazda

Du kan også finde masser af Mazda-modeller, som du kan få med vores bilfinansiering. Mazda er en japansk bilgigant, som du siden 1972 har kunnet købe i N.O. Jensen. Vi har haft vældig succes med salget grunden den store efterspørgsel i Nordjylland. Af samme grund har vi i flere år ydmygt modtaget prisen som Danmarks største Mazda-forhandler. Mazda er kendt for at designe luksuriøse bilmodeller, der samtidig er sjove at køre i. Hvis du er i tvivl om påstanden, så skal du være velkommen til at prøvekøre en spritny Mazda hos N.O. Jensen.

Suzuki

Fra det ene japanske bilmærke til et andet: Vi har tilbudt Suzuki siden 1996. Også her har vi kunnet bryste os af store resultater. Vi er blevet kåret til årets Suzuki-forhandler over flere omgange, hvilket vi er meget stolte af. Det siger vi ikke for at råbe op om egen succes, men for at bevidne om, at nordjyderne om nogen har fået smag for de japanske bilmærker – og det forstår vi udmærket godt. I N.O. Jensen kan du få mange lækre Suzuki-modeller, der passer til mange forskellige slags behov. Alle kan selvfølgelig finansieres gennem vores fordelagtige bilfinansiering.

Aiways

Aiways er vores elektriske vidunder, som blev en del af N.O. Jensen i 2021. Aiways består 100% af elbiler, hvorfor de også kaldes et rendyrket elbilmærke. Alle vores bilmærker fokuserer på fremtiden og tilbyder som minimum hybridbiler. Aiways fokuserer dog ensidigt på fremtidens biler. Hvis du sætter dig ind i en Aiways-bil, er det tydeligt, at elbilmærket har fokuseret på ny teknologi og moderne behov. Book en prøvekørsel her.

Brugte biler / demobiler

Vi har et stort udvalg af nye Suzuki-, Mazda-, Hyundai- og Aiways-biler. Derudover har vi også et stort udvalg af nyere brugte biler. De fleste har end ikke kørt mere end et par tusinde kilometer. Derfor er en brugt bil et godt valg til dig, der vil have en nyere bil til en god pris.

Husk, at du også kan få en god bilfinansiering på brugte biler og demobiler.

Spørgsmål til vores finansiering?

Vi håber, at du har fået en god forståelse af de fordele, vi tilbyder i vores bilfinansiering. Når det er sagt, skal du altid bare spørge, hvis du er i tvivl om noget. Vi er meget jordnære og sætter pris på en ordentlig dialog. Har du spørgsmål til vores bilfinansiering? Kontakt os på:

Vi giver den bedste bilfinansiering for dig og din bil

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!