Salg

null

Simon Boelt Hansen

Salgskonsulent
null

Joakim Bisgaard Andersen

Salgskonsulent
null

Nicolai Højrup Jensen

Salgskonsulent
null

Martin Larsen

Salgskonsulent

Værksted, indskrivning og skadecenter

Thomas

Thomas Østergaard

Værkstedschef
Michael

Michael Holst

Pladeværkfører
Morten

Morten Skov

Værkfører
null

Sarah Tuure

Eftermarkedselev
Patrick

Patrick Smed

Indskriver

Backoffice, lager og reservedele

Lotte

Lotte Faarbæk Mortensen

Backoffice
Mark

Mark grimsdal

Reservedelschef
Jan

Jan Dalsgaard

Reservedelsekspedient
Klaus Botin

Klaus Botin

Reservedelsekspedient

Administration

null

Søren Bohl

Adm. Direktør
Christa

Christa Günther

Direktør
Benedikte

Benedikte Vines

Kontorassistent
Søren

Søren Færch

Controller

Baggrund overgang

Autoværksted & Bilforhandler Nordjylland

Bilforhandler Nordjylland

N.O. Jensen er din lokale bilforhandler Nordjylland. På denne side kan du blandt andet få overblikket over alle vores salgskonsulenter, der hver især er specialiseret i ét eller flere bilmærker. Hos din bilforhandler Nordjylland kan du både finde:

Vi har sørget for, at du ikke er alene i valget af drømmebilen. Hos N.O. Jensen har vi nogle af landets dygtigste salgskonsulenter, som er klar til at rådgive dig i valget af din nye bil. Vi siger salgskonsulenter – og ikke sælgere – da vi gør en dyd ud af at være rådgivende i vores tilgang.

God service er vejen frem

Med over 80 år på bagen ved vi, at vores kunder forbliver kunder, så længe vi altid giver den bedste service. Den bedste service handler blandt andet om, at vi ikke skal sælge dig en bil for enhver pris. Hvis du overvejer en ny Ford eller Fiat i stedet for vores bilmærker, så synes vi helt sikkert, at du skal jagte en prøvetur ved en anden bilforhandler Nordjylland. Så kan du også nemmere mærke forskellen på bilmærkerne og de forskellige modeller. Vi vil til gengæld hjælpe dig for enhver pris, hvilket er vores salgskonsulenters hovedopgave, når du kommer på besøg.

Hvilken bil skal jeg vælge?

Stiller du dig selv spørgsmålet – Hvilken bil skal jeg vælge? Det forstår vi godt, for der er masser af muligheder, og det er en jungle at finde rundt i. Det er jo langt fra alle, der er store bilentusiaster, og det behøver du heller ikke være for at købe bil.

En god service handler om at svare på alle dine spørgsmål – som “Hvilken bil skal jeg vælge?” – og rådgive dig i, hvad vores forskellige bilmærker kan tilbyde. Det handler også om at give sig tid til hver enkelte kunde. Hos N.O. Jensen behøver du ikke kende mere end dit behov og eventuelt budget, når du kommer på besøg. Herfra kan vi hjælpe dig ved at stille de rigtige spørgsmål:

 • “Hvad skal bilen hovedsageligt bruges til?”
 • “Hvad betyder mest for dig i en bil?
  – Kilometer pr. liter?
  – Udstyrsvariant?
  – Hestekræfter?
  – Årlig miljøafgift?
  – Sikkerhed?
  – Andet?
 • “Skal bilen være ny bil – eller har du overvejet en brugt – eller måske leasing?”

Det er naturligvis kun eksempler på spørgsmål. Med de rigtige spørgsmål får vi lige så stille sporet os ind på, hvilken bilklasse og -model, der kan være attraktiv for dig. Er du anderledes til “mindre snak og mere kørsel”, er du velkommen til at prøvekøre alle de modeller, du har lyst til. Bestil en prøvekørsel her.

Besøg os endelig på Hattemagervej. Her kan du få det, som du vil:

– Nogen foretrækker at gå rundt og snuse til bilerne alene.
– Nogen foretrækker at få en salgskonsulent til at give en fremvisning af én eller flere biler.
– Nogen foretrækker at komme på vejen med det samme via en prøvekørsel.
– Nogen foretrækker at komme alene, mens andre foretrækker at komme med hele familien.
– Nogen har allerede udset sig bilen hjemmefra og vil bare gerne købe eller prøvekøre.
– Nogen vil bare gerne se nye bilmodeller eller nye brugte biler til salg.

Hos N.O. Jensen er alle velkomne. Vores service bygger på at forstå dit behov. Har du mest lyst til at kigge på biler i fred, så garanterer vi dig for, at vi ikke kommer og snakker ørene af dig.

Vi har gennem tiden modtaget flere kåringer for vores serviceniveau i takt med, at vi har solgt mere og mere. Det mener vi utvetydigt hænger sammen.

Inden du kommer på besøg, kan du med rette tage et kig på de biler, du kan forvente at møde i din lokale bilforhandler Nordjylland:

Autoværksted Aalborg – Servicen fortsætter

På denne side kan du også finde flere af medarbejderne fra vores autoværksted Aalborg. Du kan finde direkte kontaktoplysninger på alt fra værkstedschef til værkfører.

Den gode service fortsætter selvfølgelig også på vores autoværksted Aalborg. Her kan du være sikker på, at din bil er i gode hænder. Vores dygtige teknikere er helt up-to-date på alle former for service, teknologi og udstyr. Derudover er vi et erfarent team, som i søvne kan opremse alle små dele i bilernes konstruktion. Vil du høre mere om vores autoværksted Aalborg? Så kan du finde de enkelte afdelinger her:

På hver side kan du også se, hvilken medarbejder der står klar til at svare på dine spørgsmål.

Servicen er ikke forbeholdt nye biler: Køb brugt bil Nordjylland

Find en brugt bil Nordjylland. Hos N.O. Jensen har vi også et godt udvalg af brugte biler til salg. Vores serviceniveau er langt fra forbeholdt salget af nye biler. Ved brugte biler gælder de præcis samme muligheder, når du træder ind i din bilforhandler Nordjylland. Du kan selv gå og kigge på modeller og priser. Du kan dog også altid få hjælp af en salgskonsulent, som svarer på alle dine spørgsmål vedrørende en bestemt brugt bil Nordjylland. Ja, du kan naturligvis også prøvekøre en af de brugte biler, hvis den ikke allerede er booket til en prøvetur på tidspunktet.

Flere muligheder

Hos din bilforhandler Nordjylland kan vi også guide dig i leasing af drømmebilen såvel som mulighederne for at leje en bil. Derudover tilbyder vi en attraktiv finansiering, når du køber bil hos os. Sidstnævnte gælder naturligvis både brugte biler og nye biler.

Køb bil i dag: Vores medarbejdere er klar til at hjælpe

Køb bil med ro i maven hos N.O. Jensen. Alle vores medarbejder har dét tilfælles, at de efterlever vores tårnhøje standarder inden for god service.

Har du generelt spørgsmål til N.O. Jensen, kan du også kontakte os på følgende måder:

Køb bil hos N.O. Jensen – Vi vil det bedste for dig og din bil

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!