Book værkstedstid eller hjulskifte

Hold dig opdateret

Tilmeld til N.O. Jensen nyhedsbrev

  Baggrund overgang

  Har du spørgsmål?

  Med min viden og erfaring inden for bilbranchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Du er velkommen til at ringe mig op eller sende en mail.

  Morten Skov

  Tlf.: 96316646
  Mail: ms@no-jensen.dk

  Morten Skov

  Baggrund overgang

  N.O. Jensen – Bilværksted Nordjylland

  Vi er dit lokale bilværksted Nordjylland. Hos N.O. Jensen kan vi hjælpe med alt fra hjulskifte og serviceeftersyn til buler og lakskader; alt der kræver et professionelt værksted, som følger bilfabrikantens forskrifter.

  Bestil services fra vores bilværksted Nordjylland:

  Er det tid til eftersyn? Har din bil brug at blive repareret? Skal du skifte til vinter- eller sommerdæk? Eller er der andet vedrørende bilen, som du skal have hjælp til?

  Så kan du trygt og sikkert lade vores mekanikere tage sig af din dyrebare bil. Vi følger DTI – Dansk Teknologisk Instituts kvalitetskoncept. Det betyder, at vores værksted løbende bliver testet, så vores kunder kan vide sig sikre på, at de altid får den bedste service. Dansk Teknologisk Institut kontrollerer både kvaliteten af vores arbejde samt vores udstyr. Deres rolle er at sørge for, at vi vedligeholder vores kompetencer og er opdateret i forhold til den nyeste teknologi på de forskellige områder. Hos N.O. Jensen tager vi taknemmeligt imod sådan en kontrol, da det kun er med til at understrege, at vi altid har kunden i centrum. Det er et kvalitetsstempel af den service, vi leverer, og det er et kvalitetsstempel af vores veluddannede mekanikere.

  Hvad betyder det for dig?

  Det betyder, at du med ro i maven kan bruge N.O. Jensen som dit bilværksted Nordjylland. Du kan være sikker på, at vi altid er opdateret, så vi ved alt om din bil og det område, vi skal hjælpe dig med.

  Dækskifte og dækhotel

  Dækskifte er en af de områder, som minimum skal have fokus to gange om året. Alle bør foretage dækskifte i takt med årstidernes to modsætninger – sommeren og vinteren.

  Hvorfor er det vigtigt med et dækskifte?

  Det tager ikke mere end 30 minutter at få skiftet dæk, når du har en værkstedstid. Derudover er det yderst hensigtsmæssigt for både dig, din bil og dine medbilister.

  Selvsagt mindsker du risikoen for at køre galt. Eksempelvis har sommerdæk over dobbelt så lang bremselængde på glatte veje, hvilket ofte er kilden til de uheld, vi hører om i bilradioen. Ikke nok med at du udsætter dig selv og dine nærmeste for fare, så udsætter du også andre i trafikken for fare.

  Bevæger vi os lidt væk fra det melankolske, så er der også økonomiske fordele ved dækskifte. Dine dæk holder længere tid ved at blive skiftet. Det skyldes, at vinterdæk er designet til vejret og vejene i vinterhalvåret, mens sommerdæk er designet til vejret og vejene i de varmere måneder. Dæk er nøje designet ud fra de udfordringer, som årstiden byder på. Derfor har de selvsagt ikke godt af at køre dobbelt så meget – og på et anderledes underlag.

  • Hvornår skal man skifte til vinterdæk?
   Skiftet skal foretages mellem oktober og november, når temperaturen er nede under de 7 grader.
  • Hvornår skal man skifte til sommerdæk?
   Skiftet skal foretages, når temperaturen kommer over 7 grader, hvilket ofte finder sted i april.

  Dækhotel

  I N.O. Jensen tilbyder også at opbevare dine dæk i vores dækhotel. Vi sørger for, at dine dæk får en suite på hotellet med all inclusive. Det betyder, at vi løbende tjekker mønsteret på dine dæk og sørger for, at de ligger godt og trygt i de rigtige ramme og i den rigtige temperatur. Når det er tid til et dækskifte, siger dækkene “på gensyn” til luksushotel og er helt klar til igen at yde for dig og din bil. Tjekker du dine dæk ind på vores dækhotel, sørger vi selvfølgelig også for selve dækskiftet, når tiden er inde.

  Dækhotellet er en serviceaftale, som strækker sig ud over hele året. I N.O. Jensen har vi flere slags serviceaftaler, som er fordelagtige for dig, der løbende har brug for en værkstedstid.

  Undervognsbehandling

  Du kan også få en værkstedstid til undervognsbehandling hos N.O. Jensen. Vi tilbyder Dinitrol-undervognsbehandling. En Dinitrol-undervognsbehandling er med til at sikre brugtvognsværdien af din bil. Derudover skærmer den velansete undervognsbehandling mod rust. I det danske klima finder vi de bedste forudsætninger for rustdannelse. Derfor er det især vigtigt at få undervognsbehandling i et land som vores.

  Har du brug for en værkstedstid?

  Vi håber, at du har fundet ud af, hvorfor det er væsentligt med en værkstedstid i ny og næ. Vi servicerer både Hyundai, Suzuki, Mazda og Aiways. Vi har alle nødvendige reservedele til de fire bilmærker. Husk, at du øverst på siden kan bestille en værkstedstid til dig og din bil:

  Har du spørgsmål? Så kontakt os endelig:

  Du kan også finde meget mere information på autoværkstedets enkelte undersider:

  N.O. Jensen – Vi udøver den bedste service for dig og din bil

  Scroll to Top

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!