Bliv inspireret af vores flotte udvalg af

Hyundai-modeller

i10

Fra kr. 103.995,-

i20

Fra kr. 144.995,-

i30 5-dørs

Fra kr. 194.995,-

i30 Stationcar

Fra kr. 209.995,-

i30 Fastback

Fra kr. 229.995,-

IONIQ Hybrid

Fra kr. 281.995,-

IONIQ Plug-in Hybrid

Fra kr. 229.995,-

IONIQ Electric

Fra kr. 229.995,-

IONIQ 5

Kommer snart

KONA

Fra kr. 189.995,-

KONA Electric

Fra kr. 239.995,-

NEXO

Fra kr. 599.995,-

SANTA FE (2021)

Kommer snart

TUCSON (2021)

Fra kr. 279.995,-

Bayon

Kommer snart

Privatlease din nye Hyundai

Har du spørgsmål?

Med vores viden og erfaring inden for bil- branchen, står vi klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe os op eller sende en mail.

null

Nicolai Højrup Jensen

Salgskonsulent

Tlf. 9631 6663
Mobil 2938 0606
nj@no-jensen.dk

null

Martin Larsen

Salgskonsulent

Tlf. 8177 9593
Mobil 8177 9593
mla@no-jensen.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld N.O. Jensen nyhedsbrev

  Baggrund overgang

  Hyundai-forhandler Aalborg

  Vi er din lokale Hyundai-forhandler Aalborg. I N.O. Jensen har vi i over 80 år hjulpet køreglade nordjyder med at finde drømmebilen. Som Hyundai-forhandler Aalborg har vi haft de bedste forudsætninger. 

  Hyundai blev først en del af N.O. Jensen i 2011. Alligevel har det sydkoreanske bilmærke på rekordtid vundet nordjydernes gunst. Det er imponerende, men ikke overraskende. Hyundai er et af verdens hurtigst voksende bilmærker og formår stadig at overraske. Hyundais innovative bilmodeller får branchen til at spærre øjnene op. Det skyldes ikke kun teknologi, udstyr, komfort og køreglæde. Det skyldes mest af alt den høje kvalitet versus den lave pris. Hyundai blev før i tiden ofte forstået som et “fint bilmærke til prisen”. Mens Hyundai har fastholdt de lave priser, har de trykket speederen i bund, når det kommer til nytænkning og kvalitet. Som det ser ud lige nu, er der intet, der indikerer, at Hyundai sænker farten på udviklingen. Derfor er vi også kun glade og stolte af at kunne udbyde det frembrusende bilmærke i din Hyundai-forhandler Aalborg. 

  Hyundai Aalborg – Vi har en bil til alle

  Hyundai Aalborg er et synonym for N.O. Jensen. Vi er Aalborgs lokale Hyundai-forhandler, hvorfor flere af vores kunder blot kender os ved navnet: Hyundai Aalborg. Vi har bestemt ikke noget imod at blive kaldt Hyundai Aalborg, da det enkelt og effektivt forklarer alle Hyundai-interesserede, hvor de bør lede efter deres næste bil. Når du som kunde kommer forbi Hattemagervej og besøger Hyundai Aalborg, så lover vi, at vi har et stort og spændende udvalg at vælge imellem. Som din lokale Hyundai-forhandler Aalborg dækker vi nemlig hele paletten af biler fra den sydkoreanske bilfabrikant. 

  Mikrobiler

  I din Hyundai-forhandler Aalborg kan du finde mikrobiler, der især egner sig til alle, der bor eller arbejder i midtbyen. En mikrobil kommer oftest i kompakte dimensioner, der gør modellerne perfekte til de snøvlede veje, som byerne er fyldt med. Hyundai i10 er et godt eksempel på en mikrobil, der egner sig til hverdagens gøremål. Noget helt unikt ved i10 er, at bilen fås med anhængertræk. Det er den første mikrobil, som fås med anhængertræk, hvilket endnu engang understøtter, at Hyundai er forrest i feltet, når det kommer til innovation og nytænkning. Selvom anhængertrækket er et plus, har i10 altid været populær på grund af den store rummelighed og overraskende styrke i en mikrobil. Alle dens mange kvaliteter fås desuden for næsten ingen penge. 

  (Husk, at vi løbende udskifter Hyundai-udvalget i takt med, at nye modeller tilgår)

  Minibiler

  Omend ‘mini’ læner sig op ad ‘mikro’, er der stor forskel på de to bilklasser. Minibilerne er en tand større og kommer derfor med andre kvaliteter. Det gælder naturligvis også minibilerne i din Hyundai-forhandler Aalborg. Den ekstra størrelse betyder blandt andet, at denne type bil i højere grad passer til den lille familie. Blandt Hyundais modeller kan vi fremhæve Hyundai i20, som blandt andet har vundet “Det Gyldne Rat” i 2020, der tildeles af bilmagasinet, Auto Bild. Kort og godt er prisen givet fordi, i20 har den bedste kvalitet i prisklassen – en sætning der nærmest kunne bruges om alle Hyundais modeller. Hyundai i20 har overbevisende køreegenskaber og et højt sikkerhedsniveau. Har man brug for en alsidig bil til familien, arbejdet eller til lidt af hvert, så er Hyundais minibil altså et favorabelt valg. Vil du have endnu mere for pengene, kan du få adrenalin på fire hjul ved at vælge i20 N – En ualmindelig lækker hverdagssportsvogn.

  (Husk, at vi løbende udskifter Hyundai-udvalget i takt med, at nye modeller tilgår)

  SUV

  I din Hyundai-forhandler Aalborg kan du finde masser af storslåede SUV-modeller. Køber du en SUV, har du udsigt til både vej og alle de andre fordele, bilklassen kommer med. En SUV egner sig godt til offroad og grupperet terræn på grund af frihøjden. Derudover har du som bilist større udsyn på vejene og en mere rummelig bil. Hvis du vil have træk bag på bilen, så er SUV-modeller også et godt valg, da de kommer med en vis råstyrke. Vi kunne blive ved med at finde fordele. I Hyundai Aalborg kan du blandt andet finde: KONA, SANTA FEE, TUCSON og BAYON, der imponerer på hver deres måde. 

  – Stationcar –
  Er det en stor og rummelig familiebil, du leder efter, så kan en stationcar også være svaret. Her kan vi anbefale Hyundai i30.  

  (Husk, at vi løbende udskifter Hyundai-udvalget i takt med, at nye modeller tilgår)

  Miljøvenlige biler

  IONIQ 5, KONA Electric, IONIQ Electric, TUCSON Plug-in Hybrid, SANTA FE Plug-in Hybrid, NEXO … Vi kunne blive ved. Hyundai har om nogen sat en ny standard for miljørigtige biler. Bilmærkets elektriske fokus har bare fortsat ud af det miljøbevidste spor, som vokser og vokser i popularitet. Det mærker vi især blandt vores nordjyske privatkunder i Hyundai Aalborg. Et godt eksempel på Hyundais succes er IONIQ, som blev kåret til den mest miljøvenlige bil – to år i træk. IONIQ 5 er bestemt ikke mindre elektrisk og luksuriøs. NEXO er “Next Step” inden for miljørigtige biler, hvilket blev cementeret med innovationsprisen i 2020. NEXO kører på brint. Det betyder, at den ene og alene udleder vand. Miljøet og Hyundai går hånd i hånd, det hersker der ingen tvivl om.  

  (Husk, at vi løbende udskifter Hyundai-udvalget i takt med, at nye modeller tilgår)

  Hyundai Nordjylland

  Hvordan gik det til, at det sydkoreanske bilmærke blev til Hyundai Nordjylland? Hyundai Nordjylland har været en realitet siden 2011, hvor bilmærket blev en del af N.O. Jensen. 

  Hyundai blev grundlagt i 1967. Bilmærket er derfor ikke bare det seneste skud på stammen i N.O. Jensen; Hyundai er i det hele taget noget yngre end Suzuki og Mazda. Hyundais elektriske succes er til gengæld et godt bevis på, at bilmærket ikke halter bagefter, bare forbi Hyundai er yngre. Tværtimod. Hyundai betyder ‘moderne’ og fremadrettet’, og bilmærket har om nogen levet op til sit navn. Hyundai begyndte at importere biler til USA i 1986, og i 1992 trillede de første Hyundai-biler også rundt i Danmark. I 2011 blev bilmærket en del af N.O. Jensen. Den sidste krølle på historien er, at N.O. Jensen i 2020 for første gang modtog prisen som Årets Hyundai-forhandler

  Prøvekør en bil i Hyundai Nordjylland

  Nu har du hørt en del om både bilmærke og bilmodeller. Det er dog altid meget lettere at mærke kvaliteten på egen krop. Derfor foreslår vi, at du bestiller en prøvekørsel i din Hyundai-forhandler Aalborg – N.O. Jensen.

  N.O. Jensen

  Vi er din Hyundai-forhandler Aalborg. Derudover er vi også stolt Mazda-forhandler, Suzuki-forhandler og forhandler af det spændende elbilmærke, AiWays. I N.O. Jensen har vi ikke kun fabriksnye modeller. Du kan også altid finde et stort udvalg af nyere brugte biler

  Foruden at være bilforhandler er vi desuden også et autoriseret værksted, der er eksperter i at servicere de nævnte bilmærker.

  Kontakt os direkte, hvis du har spørgsmål til Hyundai:

  · Tlf.: 9631 6663
  ·
  Mobil 2938 0606
  · 
  nj@no-jensen.dk 

  Din Hyundai-forhandler Aalborg – Vi vil det bedste for dig og din Hyundai

  Scroll til toppen

  Book prøvekørsel - Hyundai i10

   Book prøvekørsel - i20

    Book prøvekørsel - i30 5-dørs

     Book prøvekørsel - i30 Stationcar

      Book prøvekørsel - i30 Fastback

       Book prøvekørsel - IONIQ Hybrid

        Book prøvekørsel - IONIQ Plug-in Hybrid

         Book prøvekørsel - IONIQ Electric

          Book prøvekørsel - IONIQ5

           Book prøvekørsel - Kona

            Book prøvekørsel - KONA Electric

             Book prøvekørsel - Nexo

              Book prøvekørsel - Santa FE

               Book prøvekørsel - Tuscon

                Book prøvekørsel - Hyundai Bayon