Book prøvekørsel i din drømmebil

Book prøvekørsel: Overvejer du en ny (eller brugt) bil? Der er ingen tvivl om, at det er en stor beslutning, og du skal selvfølgelig have mulighed for at afprøve om bilen er noget for dig. Her kan du booke en prøvekørsel i den bil, du drømmer om.

  Dato
  Tidspunkt

  Obs. lørdag og søndag bookes indenfor åbningstid 12.30-15.30

  Hold dig opdateret

  Tilmeld til N.O. Jensen nyhedsbrev

   Baggrund overgang

   Har du spørgsmål?

   Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål.

   N.O. Jensen - Bilforhandler Aalborg

   Baggrund overgang

   Prøvekør din drømmebil

   Book en prøvekørsel i N.O. Jensen. Overvejer du at købe ny bil? Så kom forbi og prøvekør vores mange spændende modeller fra:

   Vi kan fortælle nok så meget om komfort, køreegenskaber og interiør, men det er langt bedre, hvis du selv mærker køreglæden på egen hånd. Derfor foreslår vi altid, at du som kunde prøvekører en bil, inden du beslutter dig for, om du vil købe bilen.

   En prøvetur er bilforhandlernes svar på et prøverum

   Det er altid en god idé at prøve et par bukser, inden man køber dem. Der er ikke noget værre end at få et par bukser, der hverken er behagelige eller passer i størrelsen. Af samme grund sørger de fleste af os for at tage bukserne med ind i et prøverum, så vi slipper for at sende dem retur.

   En prøvekørsel er bilforhandlernes svar på et prøverum. Når du overvejer en ny bil, så prøv den endelig forinden. På den måde kan du bedømme, om den passer til dine behov. Stil dig selv de samme spørgsmål som i prøverummet:

   • Er den komfortabel?
   • Kan den rumme det hele?
   • Er bevægeligheden god nok?
   • Kan du lide kvaliteten?
   • Bryder du dig om farven?
   • Er den for stor, for lille eller helt perfekt?

   Hvis du finder ud af, at den ikke helt passer til dine behov, så kan du heldigvis prøve mange flere modeller.

   Gratis og uforpligtende

   En prøvekørsel er helt gratis og uforpligtende. Vi nyder at sende vores kunder afsted på en prøvetur. Det er absolut den bedste reklamesøjle for vores biler og deres køreegenskaber. I stedet for at vi skal fortælle dig om alle fordelene ved den enkelte model, kan du i stedet mærke fordelene bag rattet.

   Det koster ikke noget at prøve vores biler, og vi binder dig heller ikke til et ulogisk bilkøb bagefter. Formålet er ene og alene at ruste dig i din beslutning: Når du prøver en bil i N.O. Jensen, får du en større viden om vores forskellige modeller. Det giver dig de bedste forudsætninger for at tage den vigtige beslutning. Anderledes giver det dig også en bedre idé om, hvad du søger i din kommende bil.

   Er du ikke født bilentusiast?

   Vores kunder ikke udelukkende bilentusiaster. Vi har masser af kunder, som ikke just tænker bilen for andet end et godt transportmiddel, hvor både børn og bæreposer skal kunne være. Til dig, der har det sådan, hjælper det formentlig ikke noget at fortælle om bilens LED-kombinationsbaglygter eller bilens e-SKYACTIV elmotor. Tværtimod hjælper det at lade dig prøve bilen ud fra dine behov.

   • Skal du køre langt hver dag, kan du teste bilen med en tur på motorvejen.
   • Skal du hente og bringe eller måske arbejde i midtbyen, så kør en tur i Aalborg.

   På den måde kan du nemmest mærke, om bilen opfylder dine ønsker. Du kan snildt lade din kæreste, kone, mand eller barn sidde ved siden af i bilen. Så kan han eller hun også prøve tilkoblingsmulighederne, hvilket muligvis er medpassagerens behov.

   Vi tror, du har fanget budskabet: Mærk bilen ud fra dine behov. Derefter kan du mærke efter i kroppen, om du skal købe bilen.

   Mærk forskellen på vores biler

   I N.O. Jensen har vi fyldt butikken med mange forskellige bilmærker og bilmodeller. Du kan finde:

   • Suzuki
   • Hyundai
   • Mazda
   • Aiways

   Derudover kan du finde SUV’er, sportsvogne, minibiler, mikrobiler, stationcars, sportsvogne, familiebiler, elbiler, hybridbiler og meget, meget mere.

   Det kan være svært at vælge, hvilken slags bilklasse, man skal have. Det handler jo om alt fra økonomi og praktiske behov til drengedrømme og moderne miljøvalg. Hvad skal du gøre? Du skal booke en prøvekørsel i et par forskellige modeller. Så kan du nemmere finde frem til bilen, der dækker over de fleste – eller de vigtigste – behov. Vores prøvekørsel er 100% uforpligtende og gratis, hvorfor du er velkommen til at prøvekøre samtlige modeller, hvis du finder det relevant.

   Hybrid- og elbil-test

   Skal du med på en hybrid- eller elbil-test? I nyere tid har de mere miljøbevidste biler vundet indpas i udlandet såvel som i Danmark. Der er dog mange, som stadig ikke har fået en hybrid- eller elbil-test. Det synes vi, er en skam. Vi vil derfor meget gerne invitere dig forbi på Hattemagervej, hvis du har mod på en elbil-test eller en test af plug-in hybrid-biler.

   Både Hyundai, Suzuki og Mazda har flere modeller, som tilsmiler miljøet. Derudover kan du også få en rendyrket elbil-test ved at booke en prøvekørsel i en Aiways. Aiways tilbyder udelukkende elbiler.

   Demo-biler til salg

   Vi sætter vores demo-biler til salg. Nu hvor du er i gang med at læse en masse om prøvekørsel, giver det god mening at nævne, at vi sætter vores demo-biler til salg. Derfor er der ingen skade sket ved, at vi bruger mange biler af lade vores kunder teste køreegenskaberne. Det understreger blot endnu engang, at du aldrig skal være bleg for at prøve samtlige modeller, hvis du ønsker det.

   Når bilerne har tjent deres værnepligt til prøvekørsler, sætter vi vores demo-biler til salg. Du kan som kunde dermed få en nærmest ny bil til en lidt billigere pris.

   Er du selv interesseret i en demo-bil til salg?

   Hvis vi har vakt din nysgerrighed, skal du naturligvis ikke snydes for selv at benytte dig af muligheden. Besøg vores side med brugte biler. Her finder du også vores sortiment af demo-biler til salg.

   Book en prøvekørsel i dag

   Vi håber, at du har fået smag for at prøve en eller flere af vores mange biler. N.O. Jensen ligger centralt i Aalborg, hvorfra du nemt kan prøvekøre en ny bil. Du er hurtigt på motorvejen, og du er mindst lige så hurtigt inde i Aalborgs midtby.

   Har du spørgsmål til vores prøvekørsel? Så kontakt os endelig direkte på:

   Tlf.: +45 96316666
   Mail: no@no-jensen.dk

   Du skal endelig også ringe, hvis du hellere vil bestille en prøvetur over telefonen. Her kan det være nærliggende at ringe direkte til én af de sælgere, der har med det enkelte bilmærke at gøre. Find et direkte telefonnummer på det enkelte bilmærkes side:

   • Mazda
    Book en prøvekørsel hos Simon Boelt Hansen
   • Hyundai
    Book en prøvekørsel hos Nicolai H. Jensen eller Martin Larsen
   • Suzuki
    Book en prøvekørsel hos Joakim Andersen
   • Aiways
    Book en prøvekørsel hos Simon Boelt Hansen

   Vi glæder os alle til at give dig en gratis og uforpligtende prøvekørsel

   Scroll to Top

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!