NO Jensen Værdier

Vores værdier

Værdier er de egenskaber, N.O. Jensen står for. Vores ønske er, at du som kunde sammenkæder nedestående værdier med den oplevelse, du får hos N.O. Jensen.

TEAMWORK

Vi gør tingene sammen. Det har vi altid gjort, og det vil vi altid gøre. For os er fællesskab det fundament, hvorpå vi er bygget. Teamwork har rødder i alle afdelinger og gør arbejdslivet og vores services ekstraordinære.

Teamwork

KVALITETSBEVIDST

Vi har fokus på den høje kvalitet på tværs af alle afdelinger og i alle facetter af vores arbejde. Vi skal altid fokusere på at forbedre vores viden, vores færdigheder og vores service.

Kvalitetsbevidst

HUMØR

Smil smitter. Når humøret er i top, spredes der positiv energi, arbejdsglæden stiger og hjælpsomheden spredes. Når vi smiler til vores kunder, smiler de tilbage til os.

Humør

Baggrund overgang

Troværdighed

TROVÆRDIGHED

Vi er en troværdig bilforhandler og et troværdigt autoværksted. Det viser vi vores kunder ved at give en professionel service, hvor vi holder, hvad vi lover.

Innovation

INNOVATION

Tiderne skifter, og vi følger med. Vi har været her siden 1939, vi er her stadig og vi vil være her langt ude i fremtiden. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi altid udvikler os i takt med tidens trends og teknologiens muligheder.

Loyalitet

LOYALITET

Loyalitet over for kolleger, huset og kunderne er en forudsætning for alle andre værdier.

Hold dig opdateret

Tilmeld til N.O. Jensen nyhedsbrev

  Baggrund overgang

  Har du spørgsmål?

  Med min viden og erfaring inden for bil-branchen, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller sende en mail.

  Søren Bohl
  Adm. Direktør

  Tlf.: 96316666
  Mail: sb@no-jensen.dk

  Søren Bohl
  Scroll to Top

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!