N.O. Jensen er kåret til ‘Årets Hyundai-forhandler 2020′

Hyundai Danmark uddeler hvert år nogle forskellige kåringer til landets Hyundai-forhandlere. I år løb N.O. Jensen med prisen over dem alle – Årets Hyundai-forhandler. Hæderen uddeles på baggrund af flere parametre, som Hyundai Danmark måler i løbet af året.

Officielt lyder pris-beskrivelsen sådan: “Forhandleren tildeles prisen for at have udvist en ekstraordinær og loyal indsats inden for alle Hyundai-forretningsområder”, Hyundai Danmark.

Stor anerkendelse af vores kunder og kolleger
Det er første gang, at vi i N.O. Jensen modtager denne pris, og det gør os pavestolte. Vi er et nordjysk bilhus, der har eksisteret siden 1939 og i al den tid, har vi aldrig gået på kompromis med vores oprigtighed og kundeservice. Derfor er prisen også en anerkendelse af det arbejde flere generationer har lagt i N.O. Jensen – og derfor er det et af de mest stolte øjeblikke i vores levetid.

I N.O. Jensen forsøger vi altid at levere vores bedste, også når udfordringer – som corona – banker på døren. Vores primære opgave er at udvise god kundeservice på alle tidspunkter og i alle afdelinger. Kåringen fra Hyundai Danmark er et bevis på, at vi er lykkedes med at bevare den gode kundeservice – også i et atypisk år 2020.

Hyundai Danmark overraskede os
Vi blev meget overrasket, da Hyundai Danmark stod på dørtærsklen med både trofæ, konfetti, kage og et veloplagt kamerahold. Det var verdens bedste overraskelse, og vi vil slutte med at sende et stort tak til vores kunder, vores medarbejdere og selvfølgelig Hyundai Danmark.

Køb Hyundai Her!

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!