Stine Rex løber for Skyggebørn med N.O. Jensen som hovedsponsor

Stine rex

 

Den 17. til den 20. august vil ekstremløberen Stine Rex forsøge at slå verdensrekorden i ultraløb i den gode sags tjeneste. For at hun lykkes, skal hun løbe 486 kilometer på 72 timer.

“Det bliver sindssygt. Jeg håber på, at det går godt (..) Jeg kommer nok kun til at sove to timer, hvis jeg skal nå målet, siger Stine Rex, hvis helt store drøm er at nå at løbe 500 kilometer på de tre døgn”.

– Sådan siger Stine Rex til TV2 Nord.

Selvom målet er at slå en verdensrekord, er der meget mere på spil. Løbet er et velgørenhedsløb til fordel for Skyggebørn.

Initiativet Skyggebørn består af samtalegrupper for børn og unge i sorg, der har mistet nogen, der har stået dem nær – såsom en mor, far, søster eller bror. Læs alt om Skyggebørn.

Alle kan være med til at motionere i den gode sags tjeneste

Velgørenhedsløbet har til formål at indsamle penge til fordel for Skyggebørn. Derfor opfordrer Stine til, at man støtter Skyggebørn ved at komme og løbe med eller med et valgfrit beløb via MobilePay: 30523. Tilmelding koster 100 kr. og sker på denne side.

Stine har dog fået lidt opbakning allerede inden eventet går i gang. N.O. Jensen har meldt sig som hovedsponsor på løbet og har derfor været medvirkende til, at eventet bliver en realitet.

Stine er da også begejstret for opbakningen:

“Hvor heldig kan man være … N.O. Jensen A/S har valgt at være hovedsponsor til vores rekordforsøg og indsamling til skyggebørn. Som om det ikke er nok, støtter de også mine løb i resten af 2023. Jeg mødte Christa Jeannette Günther, en af direktørerne, og der var bare kemi med det samme. Hun er fantastisk, og jeg vil gøre alt for, at hele team N.O. Jensen bliver tilfredse med deres investering,”

fortæller hun på sin LinkedIn-profil.

Direktøren i N.O. Jensen, Christa Günther, har også kun gode ting at sige om sin investering.

“Vi er stolt over at kunne bakke op om Stine og hele eventet. Mest af alt er vi dog stolte af at støtte op om Skyggebørn, der bare gør et helt fantastisk stykke arbejde i at hjælpe unge.”

Sådan fortæller Christa Günther, direktør i N.O. Jensen. Hun påpeger desuden, at hun glæder sig til at give Stine følgeskab på de første par kilometer.

Stine Rex er ikke alene om at jagte nye rekorder for Skyggebørn. Hun har selskab af Peter Torjussen, Rune Kath og Ditte Hesselborg, der alle går efter at slå rekorder inden for ultraløb, spinning og trampolinspring.

Eventet finder sted den 17.-20. august i Søparken 4, Aabybro. TV2 Nord vil dække løbet, så alle kan følge med. Dækningen vil være tilgængelig på TV2 Nord Salto og TV2Nord.dk/live-tv

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!