N.O. Jensen deltager i Store Bildag 2023

store bildag

Aalborg Midtby forvandles til et showroom af biler, når Store Bildag 2023 afholdes den 9. september, fra kl. 10 til 15.

Store Bildag arrangeres af håndboldklubben IK 1919, i samarbejde med Aalborg Storcenter og Shoppingcenter Friis.

Store Bildag er en tilbagevendende begivenhed, som i sin enkelthed går ud på, at byens bilforhandlere mødes i midtbyen og udstiller deres biler. For deltagerne er det en oplagt mulighed for at udforske forskellige bilmærker på ét sted samtidig med, at dagen vil byde på god stemning og underholdende konkurrencer.

N.O. Jensen har allerede annonceret, at de vil udstille tre biler på dagen.

Vi har tidligere deltaget i Store Bildag med stor succes. Det er sjældent, at vi står side om side med vores konkollegaer i byen, men tro det eller ej, så hygger vi os gevaldigt sammen. Vi oplever også, at det er et efterspurgt initiativ med stor opbakning. Derfor skal der også lyde stor ros til arrangørerne.”

Sådan siger Christa Günther, direktør i N.O. Jensen.

Omend “Store Bildag” antyder et fokus på bilinteresserede, er begivenheden designet til at være en sjov dag for hele familien. Udover biludstillingen vil der blandt andet være skyd-hårdest-på-mål-konkurrence og en generøs tombola, hvor deltagere får mulighed for at vinde attraktive præmier. Desuden kigger Flyvevåbnet forbi med en konkurrence, hvor du kan blive den heldige vinder af en tur i en Hercules.

Hvis du mangler en lørdagsudflugt i efteråret, er der altså en god grund til at svinge forbi Aalborg Midtby den 9. september.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!