Årets Brugtbil 2023: Hyundai KONA

Årets brugtbil

 

For anden gang på tre år løber en Hyundai-model med titlen som Årets Brugtbil. Denne gang er det den populære SUV Hyundai KONA, der kan smykke sig med titlen som Årets Brugtbil 2023. Det har en jury af motorjournalister og brugtbileksperter netop afgjort.

Det bedste brugtbilkøb i øjeblikket er en bil, der gennem årene er solgt i et stort antal på det danske marked, og nu udmærker den sig som en solid brugtbil. Hyundai KONA er nemlig Årets Brugtbil 2023.

I finalen for Årets Brugtbil 2023 dystede fem biler fra perioden 2017 til 2020 om titlen som den bedste brugte bil i 2023.

At det var KONA, der løb med sejren som årets bedste bilkøb foran et skarpt finalefelt, forstår man godt hos Hyundai Aalborg – N.O. Jensen – som også oplever høj efterspørgsel på brugte på KONA-modeller. Årets brugtbil fås både som el-, benzin-, hybrid og dieselbil, og så yder Hyundai 5 års fabriksgaranti på alle varianter. Bilen, der deltog, var en KONA Electric, som stadig har tre års fabriksgaranti tilbage, selvom den er fra 2020.

Hyundai KONA er en yderst populær bil på det danske marked med mere end 9.400 indregistreringer siden lanceringen. Derfor er det ikke overraskende, at den nu løber med den fornemme titel som Årets Brugtbil 2023, forklarer Annegrethe Skovby, der er pressechef i Hyundai Danmark:

“Vi er meget stolte af, at en Hyundai-model for anden gang på tre år løber med denne hæder. I 2021 var det Hyundai i30, som løb med prisen og denne gang er det Hyundai KONA, som er en helt ideel familiebil med flot design og avanceret sikkerhedsteknologi. Hos Hyundai er det afgørende at udvikle smarte biler i flotte designs, som også er oplagte langtidsholdbare valg. Altså, en bil man kan vælge med både hjerte og hjerne.”

Sikker vinder

Hyundai KONA vandt overlegent med 160 point, og der var således et godt stykke ned til nærmeste konkurrent, som fik 120 point.

Årets finalister og pointfordeling:

  • Hyundai KONA 160 point
  • BMW i3 120 point*
  • Volvo V60 120 point
  • VW T-ROC 65 point
  • Peugeot 208 15 point

* BMW i3 har flere førstepladser end Volvo V60 og jævnfør reglementet, så placeres BMW i3 derfor foran Volvo V60.

Det er 18. gang, at Årets Brugtbil kåres. Bag kåringen står en jury sammensat af biljournalister og brugtbileksperter fra FDM, forhandlerorganisationen DBFU og Applus Bilsyn. Formålet med Årets Brugtbil er at sætte fokus på de vigtige elementer i et godt brugtbilkøb, og derfor kigger juryen på totaløkonomi, soliditet og værdi for pengene i de enkelte biler.

For yderligere oplysninger kontakt:

Annegrethe Skovby, Pressechef for Hyundai Danmark, +45 42141159, ags@hyundai.dk

Oplev Hyundai Kona

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag tilbud og nyheder direkte i din indbakke!