Book din værkstedstid her

Service eller reparation

Servicebooking N.O. Jensen A/S Aalborg

Undervognsbehandling

Skadecenter

Skadecenter pladevaerksted N.O. Jensen A/S Aalborg

Værksted

Når din bil skal til service, reparation, undervognsbehandling eller have monteret efterudstyr, er det vigtigt den er i trygge hænder.

Vores dygtige og veluddanede mekanikere står klar med avanceret test- og måleudstyr, således din bil hurtigt og effektivt kan blive serviceret på vores serviceværksted.

N.O. Jensen A/S følger Dansk Teknologisk Instituts kvalitetskoncept.

DTI fører løbende kontrol med kvaliteten af vores arbejde og det værktøj vi anvender, således at du og vi kan føle sig 100% sikker på at kvaliteten er i top.

Er du interesseret i at kende dine biludgifter i de kommende år, kan vi tilbyde en servicekontrakt på fordelagtige vilkår - kontakt os for et tilbud til netop din bil, eller læs mere om en servicekontrakt her.

Vores serviceværksted kan kontaktes på telefon 96 31 66 40


 

​Du er også velkommen til at nyde en kop kaffe/kakao i vores venterum, hvor der ligeledes er TV, aviser samt diverse tidsskrifter. Har du børnene med er der fodboldspil, malebøger og tegnefilm.

Norske kunder

Norske kunder N.O. Jensen A/S Aalborg

Låne- og lejebil

Lånebil og lejebil N.O. Jensen A/S Aalborg

Lufthavnsservice

Lufthavnsservice N.O. Jensen A/S Aalborg

Service på bil i Aalborg

Hos N.O. Jensen A/S tilbyder vi service på din bil. I mange tilfælde er service en påkrævet ydelse for, at garantien på bilen kan opretholdes.

Hvad end du har en Mazda, en Suzuki eller en Hyundai varetager vi med stor professionalisme servicen på bilen i vores serviceværksted. Viser det sig, at dele skal udskiftes på bilen i forbindelse med service, benytter vi os naturligvis af originale reservedele.

Hvad indebærer service på bilen?

Ved service på bil tjekkes alle vitale dele på bilen herunder:

  • Olie og oliefilter
  • Kileremme
  • Bremsesystemet

Desuden tjekker vi også andre ting, der gør at køretøjet fungerer optimalt.​

Vær opmærksom på, vi også gerne foretager et serviceeftersyn på din bil, inden den skal sendes til syn, det kalder vi et FørSyn. Du kan høre mere om et FørSyn ved at kigge forbi, eller kontakte vores værksted - se nedenfor.

Kontakt os

Ønsker du yderligere oplysninger om serviceaftalen eller at bestille en tid til service på din bil, kan vi kontaktes på tlf. 96 31 66 66. Du kan også udfylde kontaktformularen her.

Vi servicerer kunder fra nær og fjern, men ofte kommer vores kunder fra Aalborg og opland.