Hyundai hos N.O. Jensen A/S

Hyundai blev stiftet i 1967 i Sydkorea og har siden sin opstart fokuseret på produktion af personbiler. De producerer 2 millioner biler om året og er dermed verdens 5. største producent af personbiler.

Hyundai eksporteres og sælges dags dato i 193 lande verden over.

Hyundai i10

Er en veludstyret mikrobil, men god plads.
i10'eren har fem døre og fem sæder med plads til fem voksne, samtidig er sikkerheden i top, med blandt andet ESP som standardudstyr og 6 airbags. Derudover får du 5 års garanti på din Hyundai i10 - lige meget hvor mange kilometer du kører.

Læs mere

Hyundai i20

Byder på en glimrende brændstoføkonomi, god plads og god sikkerhed. Hyundai i20 har 6 airbags, ESP som standardudstyr og multijusterbare forsæder, der mindsker risikoen for piskesmældsskader. i20'eren fås som femdørs. Derudover får du 5 års garanti - lige meget hvor mange kilometer du kører.

Læs mere

Hyundai i30

Er bilen til dig, der vil have en smart bil proppet med udstyr. Hyundai i30 har blandt andet statisk kurvelys der medvirker, at forlyset på bilen følger vejen, når du drejer, ESP og syv airbags. i30'eren fås som femdørs og som stationcar. Derudover får du 5 års garanti - lige meget hvor mange kilometer ud kører.​

Læs mere

Hyundai i40

Fås bade som en sedan og en stationcar. Hyundai i40 er, i begge varianter, en sporty familiebiler i lækkert design med en masse detaljer, som computerstyret håndbremse, der aktiveres med en knap og rat-betjent bluetooth og audioanlæg. i40'eren har naturligvis også 5 års garanti - lige meget hvor mange kilometer du kører.

Læs mere

Hyundai KONA

Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at skille sig ud. Kombinationen af kurvede linjer og skarpe kanter, giver bilen et unikt udseende, uanset hvilken vinkel man ser den fra. Den muskuløse side, markeret med de tydelige hjulskærme giver blikfang og understreger det stærke SUV-design.

Læs mere

Hyundai Tucson

Den nye Tucson er skabt til at give gode oplevelser. Derfor er den ikke bare en SUV med fokus på styrke og køredynamik. Den er også en SUV, hvor luksuriøse detaljer og simpel praktik går op i en højere enhed.

Læs mere

Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ - byder på varianter i både hybrid, som på elegant vis kombinerer el- og benzinmotor for en sublim køreoplevelse, plugin-hybrid og el. Designet giver hele bilen sit flotte ydre, og gør den til en dynamisk, smart, stærk og effektiv bil.

Læs mere

Hyundai ix20

Bilen til dig, der stiller store krav til rummelighed, komfort og praktiske detaljer samtidig med et flot design. Samtidig er den smidig og kompakt og let at navigere rundt i smalle stræder og gader. Absolut en bil for de fleste.

Læs mere

Hyundai H350

Masser af plads i alle H350 karosserityper. Det store førerhus og den kompromisløse lastekapacitet på op til 12,9 m³ giver plads til 5 europaller i udgaven med lang akselafstand med en længde på ikke mindre end 3.665 mm. Du kan også vælge den kortere model med op til 10,5 m³ lastekapacitet, der nemt kan rumme 4 europaller.

Læs mere

Hyundai i30 N

Ny Hyundai I30 N - blændende performance stammer fra en 2.0 turbomotor, som leverer 250 eller 275 HK samt en imponerende række standardfunktioner. 

Læs mere

Santa Fe

Ny generation Santa Fe byder – foruden et elegant ydre – på kraftoverskud, komfort og trækkraft i særklasse. Firehjulstrækket sikrer kompromisløse køreegenskaber. Santa Fe er skabt til dig, der vil kombinere en aktiv fritid med optimal køreglæde.

Læs mere

Hyundai i30 Fastback

Den første Fastback fra Hyundai er kommet til Danmark. Du genkender den på de elegante linjer. På det enestående design, der imponerer. Og på de mange smarte features, som er standardudstyr i i30 Fastback. Læg dertil den ekstraordinære 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Læs mere