Suzuki begår hattrick

Bilpriser.dk har testet Danmarks billigste biler i miniklassen i forhold til totaløkonomi. Med indtagelsen af både 1., 2. og 3. pladsen slår Suzuki sig hårdt fast som klassens billigste biler.

I en uvildig test har Bilpriser.dk således kåret henholdsvis Suzuki Swift på 1. pladsen, Suzuki Baleno på 2. pladsen og Suzuki Ignis på 3. pladsen i forhold til totaløkonomi. Med parametre som brændstoføkonomi, værditab og finansieringsomkostninger målt over 4 år og i alt 80.000 kørte km har Suzuki altså indtaget en stærk position som et af de bilmærker, der har den bedste totaløkonomi.

Suzuki Swift på 1. pladsen
Vinderen i testen foretaget af Bilpriser.dk er den super lækre Suzuki Swift, som med sin nyudviklede letvægtsplatform alligevel er spækket med lækre detaljer. Den får med enten en 90 HK Dualjet-motor eller 112 HK Boosterjet-motor, der i høj grad giver dig en formidabel køreoplevelse. Begge findes også i en mild-hybrid udgave, som giver dig ekstra valuta for din brændstoføkonomi. Sikkerhedsniveauet er også booset med alt det moderne sikkerhedsudstyr. Swift fås fra 129.990 kroner og med Boosterjet turbomotor fra 159.990 kroner.

Suzuki Baleno på 2. pladsen
Suzuki Baleno indtager den flotte 2. plads på podiet. Baleno er miniklassens mest rummelige bil, hvor både kabinen og bagagerummet har en klasseledende rummelighed. Og med sit strømlinede design oser Baleno af god stil. Innovativ teknologi gør Baleno lige så grøn, som den er fræk – med høj ydelse og lavt forbrug. Og så stiller den op med et højt udstyrsniveau til en attraktiv pris fra kun 134.990,-. Den fås også med Suzukis mild-hybrid teknologi til priser fra 161.990,- og med Boosterjet turbomotor fra 158.990,-. Kort sagt: Den nye Suzuki Baleno har usædvanlig meget 

Suzuki Ignis på 3. pladsen
Markedets første og eneste SUV i miniklassen står selvsikkert på podiets 3. plads. Suzuki Ignis er usædvanlig meget sin egen. Den er både en minibil, men mere potent end som så. Og en ægte SUV. Bare meget mindre og fiksere end de ellers store og tunge SUV-biler. Men den er altså god nok. Ignis er en mini-SUV med høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold. Den fås også med firehjulstræk. Foruden et avanceret nødbremsesystem inkl. slingreadvarsel. Og med et lækkert multimediecenter. Ja, den fås endda også som mild-hybrid. Og med et fleksibelt bagsædearrangement, hvor du selv bestemmer, om du vil have ekstra plads på bagsædet eller i bagagerummet. Og den koster fra kun 129.990 kroner. 

Suzuki hattrick danmarks bedste totaløkonomi N.O. Jensen A/S Aalborg Suzuki Aalborg bilforhandler

Kom ind og prøv en eller flere ad de testvindende Suzuki-modeller.
Du kan også booke en prøvekørsel i formularen herunder.

Læs mere om Suzuki modellerne og testen foretaget af Bilpriser.dk

Book en prøvekørsel 

Loading...