N.O. Jensen A/S vækster

Pressemeddelelse

Hos N.O. Jensen A/S, autoriseret Mazda, Suzuki og Hyundai forhandler og værksted, imødekommer man nu en stigende aktivitet på værkstederne og udvider på flere fronter.

På Hattemagervej finder man den lokale bilforhandler med over 75 års erfaring i branchen. Her har man gennem længere tid oplevet en øget tilgang af kunder i forretningen og på værkstedet. Kapacitetsmæssigt stiller det større krav til virksomheden, der idag råder over bygningerne på Hattemagervej nr. 3 og 16, og tæller 64 medarbejdere.

Nye lokaler og nye medarbejdere
”Vi har gennem en længere periode haft stigende ventetid på vores værksted, og det kan gå i en kortere periode, men det bliver jo ikke ved med at gå”, udtaler Eftermarkedschef Morten Frimor. Det stigende antal af kunder, der efterspørger udførsel af reparationer, service eller skadeservice har derfor medført, at man hos N.O. Jensen A/S ikke kun opruster på medarbejderfronten, men også i form af nye lokaler.

”Vi har længe været på udkig efter en ny lokation, der kunne opfylde de krav og behov vi havde”, oplyser direktør hos N.O. Jensen A/S, Søren Bohl Nielsen. ”At det skulle lykkes os at finde den så tæt på vores eksisterende placering, er blot rent held, og vi ser frem til at kunne yde en endnu større service til vores kunder i forbindelse med tilførslen af mere plads og dermed også flere lifte, hvor vores værkstedsmedarbejdere, kan udføre deres arbejde”, fortæller han om overtagelsen af Gertrud Rasks Vej 1 i Gug. Her er der idag flere bygninger og en tankstation tilkoblet, ikke desto mindre så vil serviceringen af værkstedskunderne dog stadig finde sted fra Hattemagervej, eftersom man i de nye lokaler primært kommer til at beskæftige sig med montering af tilbehør og ekstraudstyr.

N.O. Jensen A/S Aalborg Ålborg bilforhandler værksted Mazda Suzuki Hyundai

Nye lokaler på Gertrud Rasks Vej 1 i Gug - og nye medarbejdere Anders Sivesgaard, Lotte Faarbæk Mortensen, Jan Dalsgaard

N.O. Jensen A/S har udover at opruste på bygninger og lokaler, også ansat flere nye ansigter, som skal være med til at løfte opgaven på værkstedet og dermed kunne tilbyde kunderne en endnu større fleksibilitet og service. De nye medarbejdere, Jan Dalsgaard (lager), Lotte Faarbæk Mortensen (reklamation) og Anders Sivesgaard (kundemodtagelse) kommer alle fortsat til at sidde fysisk i virksomheden på Hattemagervej, og får dermed deres daglige gang blandt kunderne.

Nyere tendenser i bilbranchen
Hos N.O. Jensen A/S oplever man modsat aktiviteten på værkstedet - lige som så mange andre bilforhandlere, at aktiviteten i salgsafdelingen bliver påvirket af snakken om nedsættelse af bilafgiften. ”Vi kan tydeligt mærke, at forbrugeren bliver mere tilbageholdende med at købe en ny bil, så længe snakken om nedsættelse af bilafgiften fylder så meget i medierne” fortæller Salgschef Christa Günther. ”Samtidig kan vi mærke en stigende interesse for vores demobiler, som helt klart er en attraktiv måde at købe en ny bil på, samtidig med at man kan spare rigtig mange penge” siger hun og fortsætter ”og det er da også en naturlig reaktion på at ingen ønsker at købe for dyrt” slutter hun.

Hvad enten du er på udkig efter ny, brugt eller demobil har N.O. Jensen A/S et stort lager, og står klar med vejledning og rådgivning. Du er velkommen til at kigge forbi os på Hattemagervej 16, 9000 Aalborg.