Den nye Hyundai KONA er landet

Det er med store forventninger og en vis spænding, at vi nu kan vise den nye Hyundai KONA frem til januar 2018. 

Klart en lækker mini-SUV, som kommer til at vinde terræn hos de danske bilister. 

Læs anmeldelsernes dom af Hyundai KONA
Informationerne om den nye model er indtil videre sparsomme, men FDM/Motor har lavet en fin anmeldelse af KONA'en.

"Kona er høj og bred i forhold til sin længde, og det giver god plads i bilen. Motor har prøvet både for- og bagsæder, og der er rimelig plads til fire voksne. Et bagagerum på 361 liter er ifølge Hyundai blandt klassens største, og pænt ser det i hvert fald ud. Instrumentbordet er knapt så spændende udformet som bilens udvendige linjer, men man sidder godt, og den store skærm giver fine informationer i øjenhøjde.

Som udgangspunkt er bilen forhjulstrukken, men fås også med firehjulstræk. Motorprogrammet består af en trecylindret 1.0-liters benzinmotor med turbo samt en firecylindret 1.6’er ligeledes med turbo. En 1.6-liters dieseludgave med 136 hk kommer lidt senere med i programmet."

"Motor har prøvet den nye Kona, og den virker ganske tiltagende med køreegenskaber, hvor særligt affjedring og styretøj efterlod et meget positivt indtryk. Hyundai Kona er en helt ny mini-SUV. Den fås med en lille motor, men stort udstyrsprogram. Firehjulstræk er standard i den kraftigste udgave.

Hyundai har en lokal udviklingsafdeling i Frankfurt, hvor biler til det europæiske marked trimmes ind. Der er således ændret på netop styretøj og affjedring på de biler, der sælges i Danmark, sammenlignet med dem, der skal sælges i Korea og USA."

Læs hele testen hér 

Hyundai KONA N.O. Jensen A/S Aalborg Mazda Suzuki Hyundai

Book en prøvekørsel i en Hyundai KONA

Loading...