Hyundai i30 N

Hyundai er klar med endnu en spændende nyhed

Den lækre Hyundai i30 N forventes lanceret i Danmark i slutningen af 2017/start 2018. Også denne model forventes der en hel del af. Med op til 275HK er der lagt op til performance i særklasse.

Den blændende performance i den helt nye i30 N stammer fra en 2.0 turbomotor, som leverer 250 eller 275 HK samt en imponerende række standardfunktioner. 

Bilens lave bygning og direkte affjedring er en del af det aerodynamiske design, der reducerer løft på vejen og sikrer øget balance. Den maskuline front og kofanger med store luftindtag, er vigtige designelementer, lige som den aerodynamiske hækspoiler med trekantslys og lyddæmpede udstødning. 18 og 19’’ hjul og eksklusive sportssæder er med til at afrunde det sporty, aggressive udseende.

i30 N er blevet grundigt testet af vores High Performance Vehicle Development & Testing-team på Nürburgring, såvel som professionelle racerkørere fra Hyundai Motorsport World Rally Champion-teamet. Nürburgringen bruges stadig til at finpudse i30 Ns høj-performance teknologi. 

Læs mere om den nye Hyundai i30 N her

Hyundai i30 N N.O. Jensen A/S Mazda Suzuki Hyundai Aalborg Autoriseret værksted og forhandler