N.O. Jensen A/S bliver EV-testcenter

Elbilerne vinder sit indpas i de danske bilparker, og ikke kun økonomien har en afgørende faktor. Selvom elbilen formodes at være det rigtige miljøbevidste valg, vil danskerne fremadrettet skulle overvinde den traditionelle tankegang omkring biler og omstille sig til fremtidens teknologiske udvikling.

Fremtiden finder du ikke lige rundt om hjørnet,
du finder den hos N.O. Jensen A/S! 

Vi har fået den nye anmelderroste Hyundai IONIQ Electric, som kombinerer miljøbevidsthed med fremtidens teknologi.

N.O. Jensen A/S er blevet Hyundai EV testcenter (Electric Vehicle). Som testcenter kan vi tilbyde dig en prøvekørsel i elbilen Hyundai IONIQ Electric. Oplev den selv - med et højt udstyrsniveau, herunder sikkerhedsudstyr, og en pris i et yderst fornuftigt leje, er du godt på vej til en grønnere tilværelse. Kun ganske få forhandlere i Danmark har modellen på lager, og vi er altså en af dem. 

Opladning hurtigere end din mobiltelefon

Med en enkelt opladning kan IONIQ Electric køre op til 280 km* (*afhænger af kørsel og vejr), og selve opladningen af bilen tager kun omkring 30 min at lade til 80% - og det er faktisk hurtigere end en mobiltelefon. Det kræver naturligvis en ladestation, og sådan en har vi til vores demobiler hos N.O. Jensen A/S. Har du, eller overvejer du at købe en elbil, så findes der eksempelvis i Aalborg, flere steder hvor du kan få ladet din bil op (Bilka Skalborg, Føtex Eternitten og Friis Shoppingcenter, Aalborg C).

Kåret som den bedste bil til kvinder

Den anmelderroste Hyundai IONIQ findes i hele 3 varianter, og samlet set er den også kåret til den bedste bil til kvinder af Women's World Car of the Year.

Her vægtes kriterier som sikkerhed, værdi for pengene, æstetik, familievenlighed, sex-appeal og den grønne profil i den endelige kåring af vinderen. For IONIQ betyder det at man hos juryen lagde stor vægt på bl.a. bilens køreegenskaber, dens praktiske egenskaber som familiebil og det pæne ydre.

Topkarakter i sikkerhedstests

Hyundai IONIQ får desuden 5 stjerner i de anerkendte sikkerhedstests foretaget af instituttet Euro NCAP.

Euro NCAP har oprettet det femstjernede sikkerhedsvurderingssystem for at hjælpe forbrugere, deres familier og virksomheder med at sammenligne køretøjer lettere og hjælpe dem med at identificere det sikreste valg for deres behov.

 Læs mere om sikkerhedstesten af IONIQ her.

N.O. Jensen A/S Hyundai EV Testcenter Aalborg

Book en prøvekørsel

Loading...