Vil du have det sorte bælte i finish?
Bliv en del af vores karrosseriværksted

Åbent hus på værkstedet N.O. Jensen A/S Mazda Suzuki Hyundai Aalborg

Vil du være en del af fremtidens bilhus?

Hos N.O. Jensen A/S vil vi det bedste for vore medarbejdere, og vi vil også gerne have de aller bedste med på holdet. Er det dig?

Vi søger lige nu en karrosseritekniker lærling Til det dygtige team i vores skadecenter/karrosseriværksted søger vi lige nu en lærling, som har lysten og modet til at tage en spændende uddannelse med masser af fremtids- og udviklingsmuligheder.

Uddannelsen lærer dig om:

  • reparation af buler og opretning af skader
  • svejsning og slibning
  • af- og påmontering i forbindelse med lakering
  • spartling og finish
  • skift af forruder - samt justering af sensorer og målere
  • udskiftning af bilens dele reparation og fremstilling af pladedele
  • vurdering af omfanget af trafikskader

Syntes du at kvalitet og finish lyder interessant? Så er denne uddannelse lige noget for dig. At blive karrosseritekniker er noget der kræver at du har sans for detaljen, eller kan lære det, og at du har lysten til at skabe flotte resultater gennem et håndværk.

Om uddannelsen
Uddannelsen varer ca. 4 1/2 år, inkl. grundforløb og skoleophold. Du vil lære en masse om teknik, finish, skadesvurdering og rapportering til eks. forsikringsselskaber og taksatorer.

Mød os

Kom til åbent hus i vores skadecenter/pladeværksted mandag d. 22. januar kl. 15.00 - 16.00 og hør mere om selve uddannelsen, og få udleveret vores faktaark om adgangskrav til uddannelsen.

Du kan også møde Brian fra Silkeborg Tekniske Skole, som kigger forbi og gerne vil tage en snak med dig om dine muligheder, og om selve skoleforløbet.

Under uddannelsen vil du blive tilknyttet en mentor, der er en del af arbejdspladsen og kender til den læring, du skal gennemgå. Teamet i vores skadecenter består af 8 friske medarbejdere - kom og hils på dem, og oplev selv vores arbejdsmiljø, som er præget af en sund portion humor, godt samarbejde og kvalitet i arbejdet.

Tilmelding
Tilmeld dig allerede idag via mail til arrangement@no-jensen.dk, gå ind på siden her og udfyld formularen, eller ring på telefon 9631 6666.

Du er velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Morten Frimor på telefon 9631 6642, hvis du har spørgsmål vedr. en plads som lærling hos N.O. Jensen A/S.

Har du allerede nu lyst til at søge en plads som lærling, vil vi gerne modtage din ansøgning via mail på job@no-jensen.dk. Mrk. ”Karrosseritekniker lærling”.
Vi glæder os til at hilse på dig!