Suzuki Ignis

Den nye Suzuki Ignis er usædvanlig meget sin egen. Der findes simpelthen ingen andre biler som den nye Ignis. Den er både en minibil, men mere potent end som så. Og en ægte SUV. Bare meget mindre og fiksere end de ellers store og tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Men den er altså god nok. Vi kalder den en mini-SUV. Og den koster fra lige under 130.000 kroner.

Første mini-SUV
Ignis er den første SUV i miniklassen - og det er helt naturligt, at det lige netop er Suzuki, der tager dette skridt. Vi har nemlig gennem mere end 50 år bevist vores styrke og store erfaring indenfor SUV og crossovers.  Selvom den er kompakt, er der god plads i kabinen, og du får også SUV værdierne med høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold. Ignis fås også med firehjulstræk. Foruden et avanceret nødbremsesystem inkl. slingreadvarsel. Og med et lækkert multimediecenter. Ja, den fås endda også som mild-hybrid. Og med et nyt fleksiblet bagsædearrangement, hvor du selv bestemmer, om du vil have ekstra plads på bagsædet eller i bagagerummet. Gå på opdagelse her på siden og smut forbi en Suzuki forhandler for at få en prøvetur i den nye Ignis. 

Suzuki Ignis N.O. Jensen A/S Aalborg Autoriseret forhandler og værksted

Lille bil - masser af plads
Ignis er udviklet fra bunden som en ægte SUV. Den er lille og rå i sin udstråling. Unik i størrelse, design og funktion. Designet er gennemført og enkelt. Både ude og inde. Med høj siddeposition, brede skærme, stor frihøjde. Med sin klare profil og store hjul tegner Ignis sin tydelige profil i bybilledet. I snævre gader er Ignis den perfekte bybil takket være sin korte venderadius på kun 4,7 meter. Og uden for bygrænsen giver den dig frihed til større udfoldelser med et væld af praktiske faciliteter og en imponerende fremkommelighed.

Suzuki Ignis hos N.O. Jensen A/S Aalborg

Book en prøvekørsel i en Suzuki Ignis

Loading...