Suzuki Celerio

Benzinøkonomien i Celerio er intet mindre end førende i sin klasse. I Club og Style varianterne med Dualjet motor har Celerioen helt sikkert markedets laveste forbrug med imponerende hele 27,8 km/l (vejledende EU-norm ved blandet kørsel) og i Comfort varianten er den på flotte 23,3 km/l. Alle varianterne hører derfor hjemme i energiklasse A+ eller A++ med dertilhørende lav ejerafgift.

Prisen starter ved kun kr. 102.970* (inkl. levering) for en stor og rummelig 5-dørs bil med alt i udstyr, og dermed bryder Celerio rammerne for hvad du kan forvente af en bil i denne lave prisklasse. Alle varianter har eksempelvis aircondition, cd-radio med Bluetooth og en fjernbetjent centrallås. Derudover kan Celerio'en rumme både passagerer og bagage og, som en de få i klassen, må den trække en trailer. Alt i alt er det indlysende, at Celerio er et rigtigt godt bud på den ideelle bil til en rigtig god pris.

Celerio må trække en anhænger, og du må hægte op til 400 kilo på krogen - og så er der ingen grænser for hvad du kan transportere i familiens nye favorit.

Hos N.O. Jensen A/S kan vi altid finde et godt tilbud på montering af anhængertræk. *Forbehold for prisændringer og trykfejl.

Suzuki Celerio N.O. Jensen A/S Aalborg Autoriseret forhandler og værksted

107Denne attraktive Suzuki Celerio giver dig både den bedste rummelighed, det bedste bagsæde, de bedste adgangsforhold og det største bagagerum i klassen.

Suzuki Celerio har 5 døre og plads til 5 personer. Sidedørene åbner bredt op og giver dermed rigtigt gode ind- og udstigningsforhold. Har du mindre børn er monteringen af barne/autostole nem og lige til at gå til. 

Den lange akselafstand og gode højde gør kabinerummeligheden overraskende stor for en bil i denne klasse. Der er god luft over hovedet, god plads til skuldrene og endvidere også rigtig god plads til passagererne på bagsædet. Der er god plads til alle i bilen, store som små.

Kom selv og oplev den lækre Suzuki Celerio hos N.O. Jensen A/S

Suzuki Celerio N.O. Jensen A/S Aalborg autoriseret værksted og forhandler

Book en prøvekørsel i denne Suzuki Celerio

Loading...