Suzuki Baleno

Suzuki Baleno er prisklassens bedste tilbud på radarbaseret sikkerhed, og så får du endda også klassens største bagagerum, bedste benplads på bagsædet og en mild hybrid-version, der giver de benzindrevne konkurrenter baghjul på økonomien. 

Rummelig og masser af udstyr
Baleno er bygget af færre, men stærkere komponenter. Derfor får du en bil, der både er let og væver at køre, og som kører længere på literen end lignende modeller i klassen. Samtidig kan du skabe en bil, der giver dig mere rummelighed og anvendelighed, end man forventer af en bil i 4-meter klassen.

Trods de praktiske dyder fremstår Baleno som en lav, bred og sporty bil. Prisniveau er også attraktivt - den starter ved 134.990 kroner. Med en stærk 90 hk motor og standardudstyr som aircondition, Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder foran, får du helt klart stor værdi og køreglæde for pengene.

Baleno blev også nomineret til Årets Bil i Danmark 2017. 


Suzuki Baleno Årets bil i Danmark 2017 N.O. Jensen A/S Aalborg

Højt sikkerhedsniveau
Suzuki Baleno er konstrueret til at fører og passagerer kan føle sig sikre og samtidig køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på baggrund af Suzukis TECT koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Med de 6 airbags og selestrammer-systemet har Balenoen allerede bevist sin styrke i EuroNCAPs kolliosionstest. I Active og Exclusive modellerne får man, som den eneste model i prisklassen, et avanceret radarbaseret sikkerhed i form af automatisk nødbremse og aktiv fartpilot. Dermed er bilen udstyret med systemer, som medvirker til at minimere risikoen for at en kollision opstår.

Flotte testresultater
EuroNCAP offentliggjorde i 2016 deres test af Baleno, som kun bekræfter det høje sikkerhedsniveau. Igen var retningslinjer og krav blevet skærpet - og Baleno er den første model, der gennemførte den nye test. Den klarede sig endda rigtig godt! Voksenbeskyttelsen er eksempelvis på 5-stjernet niveau for alle modeller. 

Suzuki Baleno N.O. Jensen A/S Aalborg Autoriseret forhandler og værksted

Book en prøvekørsel i en Suzuki Baleno

Loading...