Suzuki hos N.O. Jensen A/S

Suzuki blev stiftet i 1909 i Japan af Michio Suzuki, hvor selskabet producerede vævemaskiner.

I 1955 rullede den første Suzuki personvogn ud af fabrikken og de har senere udvidet deres produktportefølje til bådmotorer og motorcykler. Suzuki har produceret over 40 millioner personbiler og eksporteret 10 millioner personbiler til hele verden.

Suzuki Celerio

Er klassens ekstra store og ekstra økonomiske bil med god plads i kabinen, stort bagagerum og op til 27,8 km/l.
Dette er en utroligt veludstyret bil med blandt andet aircondition, fjernbetjent centrallås, el-ruder foran og cd-radio med Bluetooth forbindelse til håndfri betjening af mobiltelefonen.

Læs mere

Suzuki Swift

Giver dig en perfekt blanding af køreglæde og sikkerhed. Swift har fået 5 stjerner, ud af 5 for sikkerhed i EuroNcap, bl.a. for sit forstærkede karosseri, ESP, TCS og sine 7 airbags. Samtidig er designet både sporty og praktisk og Swift fås i en tre- og en femdørs variant.

Læs mere

Suzuki S-Cross

​Er en 5-stjernet og stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes i en og samme bil. Den byder bl.a. på et fantastisk udsyn, en god siddehøjde og stor rummelighed i kabine og bagagerum, så den kan klare selv de mest krævende opgaver. Samtidig kombinere den brændstoføkonomi og høj sikkerhed.
Udstyrslisten er omfattende og den fås både med benzin og dieselmotorer, samt automatisk CVT gear og Suzukis avancerede AllGrip 4WD system, hvor du kan vælge mellem 4 indstillingsmuligheder.

Læs mere

Suzuki Vitara​

Er en ægte og kompakt SUV med god økonomi, høj sikkerhed, personalisering og masser af teknologi.
Med et stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Og som en ægte SUV tilbydes den selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip.

Læs mere

Suzuki Baleno

Suzuki Baleno er en helt ny bil, der forener en række modsætninger og kvaliteter, du normalt ikke finder i én og samme bil i prisklassen. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her. Baleno byder nemlig på både flot design og god rummelighed. Motorer med mange kræfter og god økonomi. Og masser af ny teknik og standardudstyr. Fx er aircondition og Bluetooth standard i alle modeller.

Læs mere

Suzuki Ignis

Kendes som Danmarks eneste mini-SUV. Designet er gennemført og enkelt. Både ude og inde. Med høj siddeposition, brede skærme, stor frihøjde. Som den ægte SUV Ignis er, kan du selvfølgelig også få den med et fuldautomatisk 4WD system.

Læs mere