Mazda hos N.O. Jensen A/S

Mød os i Mazda afdelingen hos N.O. Jensen A/S

Mazda blev stiftet i 1920'erne i Japan af Jyujiro Matsuda, hvor der i starten fokuseredes på produktion af lastbiler.

I 1960'erne introducerede Mazda deres først personbil, kaldet Mazda R360 Coupe, og efter blot tre år, rullede de nummer en million ud af fabrikken. Der er efterfølgende solgt millioner af Mazda-biler over hele verden og Mazda MX-5 er til dato verdens mest solgte åbne sportsvogn.

Mazda 2

God respons og køreglæde, hvad enten det er i byen eller på motorvejen – Mazda2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau hvad angår tekniske løsninger og et avanceret infortainment-system.

Læs mere

Mazda 3

Fås som en firdørs familie-sedan og en sporty femdørs hatchback. Begge varianter er veludstyret, også når det kommer til sikkerheden, som er i top med automatisk aktivering af katastrofeblink, ABS-bremse og 6 airbags.

Læs mere

Mazda 6

Fås i to varianter, en stor sedanmodel og en stationcar. Den nye Mazda 6 er sporty designet og er med SKYACTIVE Technology, som blandt andet byder på en forbedret motor og gearkasse, samt en lettere undervogn, som alle er med til, at gøre Mazda 6 mere brændstoføkonomisk.

Læs mere

Mazda MX-5

Er den meget imødesete fjerde generation af Mazda MX-5 – den nyeste udgave af verdens mest solgte roadster – byder på al den sjæl, stil og underholdende køreegenskaber, som den ikoniske model er berømt for.
Baghjulstræk, perfekt 50:50-vægtfordeling og en vægt, der er over 100 kg lavere end for den foregående model giver begejstrende køreegenskaber og holder bilen klistret til vejen i alle sving og kurver.
SKYACTIV Technology anvendes til motorerne, gearkasserne, undervognen og karrosseriet og giver den nye Mazda MX-5 en afbalanceret kombination af køreglæde, præstationer og økonomi.

Læs mere

Mazda CX-3

Er en kompakt crossover, som kombinerer det unikke, det smukke og det livlige KODO - Soul of Motion-design med komfort og praktiske egenskaber. Sportslige præstationer og dynamiske køreegenskaber med god respons gør at CX-3 både er perfekt til bykørsel og til turene ud på landet.
CX-3 er designet med dig i fokus med det innovative MZD Connect og i-ACTIVSENSE sikkerhedsudstyr, der sørger for, at enhver køretur er sjov, fornøjelig og sikker.

Læs mere

Mazda CX-5

Er en crossover der byder på god brændstoføkonomi og rummelighed. Skyactiv-teknologien byder på en højtydende motor, en blød gearkasse og et let karosseri, giver Mazda CX-5 et lavt brændstofforbrug og en sikkerhed der er i top. Som standardudstyr kan nævnes 6 airbags, ESP og ABS-bremse. CX-5'eren fås både som to- og firehjulstrukket model, samt med benzin- og dieselmotor.

Læs mere