Hyundai KONA

Den nye KONA er endelig på vej - og vi glæder os til at vise den frem til dig!

Unikt udseende

Kombinationen af kurvede linjer og skarpe kanter giver KONA et unikt udseende fra  enhver vinkel. Den muskuløse overflade, markeret med tydelige hjulskærme, giver  blikfang og understreger SUV-designet. Man spotter også den ekstra frihøjde, taget i den smarte kontrastfarve samt de smarte 18’’ alufælge (ekstraudstyr). Alt dét plus muligheden for at tilpasse farvekombinationerne til din personlige smag, er til dig, der tør at skille sig ud. 

Nyeste teknologi
Foran er smarte forlygter og separate LED-kørelys, som tegner den specielle KONA-signatur. Kombinér dem med LED-forlygter (afhængig af variant) for maksimal lysstyrke inkl. statisk kurvelys og Highbeam Assist. Den nyeste teknologi giver dig en mere afstresset og sikker kørsel kombineret med et fuldført look. 

KONA fås med benzin eller dieselmotor, i benzinmotoren tilbyder KONA den effektive 1.0 T-GDI med 120 hk, som er rap i byen. Hvis du ønsker mere kraft og fodfæste, kan du også vælge 1.6 T-GDI-motoren med hele 177 hk, 4-hjulstræk og lækker 7-trins DCT-automatgearkasse. Senere i 2018 tilbyder Hyundai en nyudviklet 1.6 CRDi-dieselmotor.

Avanceret sikkerhedssystem
Nogle følger vejen vejen, mens andre kører efter egne instinkter. KONA tilbyder et avanceret on-demand 4-hjulstræk, som sikrer stabile og sikre køreegenskaber i udfordrende terræn. De avancerede sikkerhedssystemer justerer trækkræften efter underlag og fart. Alt sammen, så du får den bedste køreoplevelse, uanset om du er på vej eller ujævnt hedeland.

Skru op for musikken, uanset om du kører i byen, på landevejen eller ved din yndlingsstrand. Med det lækre lydsystem fra KRELL (afhængig af variant), får du uovertruffen lyd i din KONA, og du kan endda nyde dine favoritnumre ved at koble din telefon på Apple CarPlay™ eller Android Auto™*. Du styrer det hele på den store 8’’ touchskærm (afhængig af variant). Det er gjort nemt for dig, så du kan koncentrere dig om at give den gas på scenen.

KONA passer på dig og dem omkring dig. Med det integrerede bakkamera (afhængig af variant), har du perfekt overblik over bagenden af bilen. Kombinerer du den også med Blind Spot Detection (BSD) (afhængig af variant), får du tilmed en advarsel om bagved krydsende trafik. 

Hyundai KONA N.O. Jensen A/S Aalborg Autoriseret forhandler og værksted

Vil du være blandt de første, der får besked når Hyundai KONA er landet i butikken?
Send en mail til sj@no-jensen.dk og skriv "KONA" i emnefeltet, så får du besked lige så snart vi har den i butikken.

Book en prøvekørsel i KONA'en nedenfor

Book en prøvekørsel

Loading...