Finansiering

Rådgivning vedrørende køb og finansiering af bil handler om tillid, sikkerhed og professionelle råd - og vi vil så gerne sikre dig de bedste finansieringsmuligheder.

Vi vil gerne gøre din glæde ved at vælge Hyundai, Mazda eller Suzuki, så stor som mulig - så på en ærlig og etisk korrekt måde stiller vi al vor ekspertise indenfor finansiering til din rådighed, så du undgår overraskelser

​Igennem N.O. Jensen A/S, tilbydes en række finansieringsløsninger til en fast lav rente, som passer både til den private køber og virksomheder.

Hør nærmere om dine finansieringsmuligheder - ring til vores salgsafdeling på 96 31 66 60, eller udfyld formularen nedenfor, så hører du fra os.

Du kan gøre din biløkonomi endnu mere sikker og kende dit månedlige bil-budget ved at vælge en servicekontrakt. Idag tilbyder vi servicekontrakter på helt op til 7 år.

Læs mere om vores servicekontrakter  eller læs om 7 års garantien nedenfor

Finansiering af bil hos N.O. Jensen A/S Aalborg

Ring til mig

Loading...

Hvis du vil vide mere om finansiering af din nye bil, så vil en af vores sælgere sørge for at ringe dig op. På den måde er du altid bedst muligt rustet til at træffe en beslutning vedrørende finansiering.

Drive7

Samlet sikkerhed der rækker langt ud i fremtiden

Drive7 er et billån med en udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl indtil bilens 7. år, eller til den har kørt 150.000 km, hvad end der indtræder først. Når fabriksgarantien og/eller forhandlergarantien på bilen løber ud, så starter Drive7. Den udvidede garantiforsikring er en del af den aftale, du indgår med Nordea Finans, når du låner penge til din bil. Med Drive7 har du en samlet sikkerhed, der rækker langt ud i fremtiden.

Tryghed og økonomiske fordele 

Drive7 giver tryghed, fordi:

  • Den dækker mod elektroniske og mekaniske fejl, som beskrevet i forsikringsvilkårene
  • Den løber indtil bilens 7. år fra første indregistrering eller til bilen har kørt 150.000 km
  • Den udvidede garantiforsikring følger bilen, også ved videresalg
  • Den supplerer fabriksgarantien og/eller forhandlergarantien.

Drive7 N.O. Jensen A/S Aalborg

Desuden gælder Drive7 både nye og brugte biler.

Læs om de nærmere vilkår i forsikringsvilkårene

Drive7 udbydes i samarbejde med QBE Insurance og administreres af Willis Insurance Agency I/S (WIA).   
Du kan søge om bilfinansiering via N.O. Jensen A/S - kig forbi os og høre mere om bilfinansiering og Drive7.