Brugte biler

Lease gennem N.O. Jensen

N.O. Jensen er din lokale bilforhandler med et stort sortiment af både nye, brugte og demobiler. Med el- og hybridbiler i sortimentet er vi også specialister, når det kommer til salg, service og viden. For 4. år i træk er vi kåret som Danmarks største og bedste Suzukiforhandler, og det er vi stolte af. Du er altid velkommen til at kigge forbi forretningen på Hattemagervej.

N.O. Jensen A/S byder på et interessant sortiment af nye biler fra Mazda, Suzuki og Hyundai, og vi er p.t. blandt Jyllands største forhandlere af Mazda og Suzuki.

De godt 2.000 biler vi sælger om året er naturligvis ikke alle fabriksnye. Vi har altid et bredt udvalg af brugte biler, både af egne og andre mærker, på lager. Derudover klarer vi alt inden for service, skade og finansiering.

Fordele ved at lease din nye bil gennem os

Tilbage i 1939 begyndte Niels Olav Jensen, kendt som N.O. Jensen, at reparere  motorcykler i en garage i Sankelmarksgade. Da pladsen blev for trang, flyttede forretningen til Østerbro, hvor man i 1947 fik forhandlingen af engelske og tyske motorcykler.

Baggrund overgang

Kontakt os for at høre mere

Klaus Jepsen

Salgskonsulent

joakim

Joakim Bisgaard Andersen

Salgskonsulent

Nicolai Højrup jensen

Salgskonsulent

Martin Larsen

Salgskonsulent

Scroll to Top