Lancering af Mazda CX-5

Onsdag den 30. maj inviterede vi kunder - nuværende og kommende - og andre interesserede til en eksklusiv forpremiere på den nye Mazda CX-5.

Her var der mulighed for at se, føle og prøvekøre den nye Mazda CX-5, inden den blev præsenteret for alle andre.

Lanceringen af den nye Mazda CX-5 er årets vigtigste lancering for os.
Inden vi tog klædet af bilen gennemgik vi nogle af de større nyheder i den nye model: En af de største nyheder på motorsiden er den største motor, 2.5 SKYACTIV-G benzinmotoren, der har fået cylinderdeaktivering. Ved lav belastning lukkes der for benzintilførslen til de to yderste cylindre for at spare benzin. Det sker uden at man mærker noget som fører af bilen. Besparelsen er størst ved lav belastning af motoren, og man kan forvente at reducere benzinforbruget med omkring 5% ved 80 km/t.
En stor del af alle CX-5 sælges med firehjulstræk i Danmark.

Udvendigt er Mazda CX-5 en videreudvikling af det prisbelønnede KODO-design. Under "skallen" har ingeniørerne med ansvaret for udviklingen af bilen forbedret mange detaljer – store som små.

Det område, hvor der er sket det største fremskridt er på bilens komfort – især når det gælder lydniveauet i kabinen. Der er anvendt flere tætningslister, der er bedre isolering mod støj, og der er anvendt nye materialer. Resultatet er væsentligt mindre støj fra blandt andet vind og vej.

For passagererne på bagsædet er der også sket en del. Bagsædet i CX-5 Optimum er el-opvarmet, og i CX-5 Vision og Optimum er der nu også friskluftdyser og to USB-stik. I alle versioner kan bagsæderyglænets hældning justeres i to trin.

Europas mest solgte Mazda er blevet opdateret fra ende til anden, og med et nyt design og teknologiske nyheder løftes køreglæden til et nyt niveau.

Kom ned til N.O. Jensen A/S og oplev den nye Mazda CX-5

Oprettet 16.06.2017

Mazda cx_5 N.O.Jensen A/S Aalborg