Profil

Vores mission er at være en kvalitetsbevidst og troværdig virksomhed der med passion for biler, service og relationer formår, at skabe stor tilfredshed hos både ejere, kunder, medarbejdere og leverandører. En lang historik i markedet og et klart fokus på fremtidens marked, skaber en sund balance mellem tradition og fornyelse i huset.

N.O. Jensen A/S byder på et interessant sortiment af nye biler fra Mazda, Suzuki og Hyundai, og vi er p.t. blandt Jyllands største forhandlere af Mazda og Suzuki.

De 1500 biler vi sælger om året er naturligvis ikke alle fabriksnye. Vi har altid et bredt udvalg af brugte biler, både af egne og andre mærker, på lager. Derudover klarer vi naturligvis alt inden for service, skade og finansiering.

Vores kunder er meget loyale og vi kan se at flere af de yngre kunder vi møder i huset i dag, både er anden og tredje generations N.O. Jensen-kunder. Det er vi stolte af, for det viser os, at vores måde at drive forretning på er bæredygtig.

Hos N.O. Jensen A/S går vi meget op i vores sociale ansvar, og vi støtter hvert år nogle gode formål. Vi støtter bl.a. lokalsporten - Nibe HK, Svenstrup GF, AAB m.fl. 

Er du på jagt efter ny eller brugt bil? Du er altid velkommen til at kigge ind hos N.O. Jensen A/S på Hattemagervej 16 i Aalborg.

Historien om en bilforhandler
Tilbage i 1939 begyndte Niels Olav Jensen, kendt som N.O. Jensen, at reparere motorcykler i en garage i Sankelmarksgade. Da pladsen blev for trang, flyttede forretningen til Østerbro, hvor man i 1947 fik forhandlingen af engelske og tyske motorcykler.

I årene omkring 1953-54 var der rigtig gang i motorcykelsalget, især Victoria-cyklen var meget populær.

I 1958 kom den lille NSU Prinz på banen, og N.O. Jensen fik forhandlingen. Denne bil blev meget populær og flere NSU-modeller kom siden til.

Salget af motorcykler ebbede lige så stille ud omkring 1960 samtidig med, at bilen vandt indpas.

I 1964 samledes alle aktiviteter på sønderbro 4, hvor der senere kom Audi til.
Audi blev senere overtaget af VW-fabrikkerne og NSU blev nedlagt som selvstændig fabrik.

I 1972 startedes byggeriet på Hattemagervej, hvor forretningen stadig befinder sig.

Efter ca. et år stod N.O. Jensen reelt uden noget bilmærke, da VW havde overtaget NSU. Der var lidt forhandling med SMC-importøren, men da der i forvejen var en VW forhandler i Aalborg, blev det ved snakken.

Flere europæiske og japanske importører var interesseret i at få N.O. Jensen som forhandler og valget faldte til sidst på Mazda, som var relativt ukendt på det danske marked på daværende tidspunkt.

Efterfølgende var N.O. Jensen flere år i træk Danmarks største Mazda-forhandler.

I 1993, da Niels Olav Jensen var næsten 80 år gammel, købte hans børnebørn Søren og Lars Bohl Nielsen firmaet.

I 1996 kom forhandlingen af Suzuki-bilerne til. Også dette mærke var relativt ukendt, men på bare tre år lykkedes det at få etableret en pæn markedsandel.

I 1999 udvides forretningen med købet af Hattemagervej 3, der i en årrække anvendtes til udstillingslokaler, hvilket ophørte i forbindelse med, at man fik muligheden for at overtage naboejendommen Hattemagervej 14, som hidtil havde huset hjælpemiddelcentralen. Hattemagervej 3 bruges idag til fremvisning af demobiler.

I 2006 blev forretningen udvidet. Denne gang med nye udstillingslokaler og en sammenbygning af Hattemagervej 14 og 16, således man i dag råder over et 4800 m² flot bilhus.

I 2011 kom det senest ankomne bilmærke til forhandling hos N.O. Jensen A/S, Hyundai​​