Mazda CX-5

Mazda havde tilbage i marts europæisk premiere på den helt nye Mazda CX-5 på biludstillingen i Geneve. I Danmark introduceres den nye CX-5 i juni, til priser fra 309.998 kr. for en veludstyret basisversion med 2.0-liters benzinmotor og 165 HK.

Mazda har sat alle kræfter ind på at gøre CX-5 endnu mere velkørende og støjsvag og på at skabe et indbydende og eksklusivt interiør med en meget overskuelig instrumentering og materialer i høj kvalitet.

Den nye Mazda CX-5 har et meget rent og dynamisk karrosseridesign uden for mange linjer på kryds og tværs. CX-5 er en rummelig SUV, og proportionerne er ændret i en mere sportslig retning, idet den er både lavere og bredere end sin forgænger.

Den nye Mazda CX-5 kommer i tre forskellige udstyrsniveauer (Core, Vision og Optimum) og med valget mellem to benzinmotorer, en 2.0 med 165 hk og en 2.5 med 194 hk. Hertil kommer to dieselmotorer på 2.2 liter med henholdsvis 150 hk og 175 hk. CX-5 har firehjulstræk med de to stærkeste af motorerne, mens det er tilvalg til motorvarianterne med 150 og 165 hk.

Motoren er Mazdas stærke 2.0-liters SKYACTIV-G benzinmotor med 165 hk og verdens højeste kompressionsforhold for en serieproduceret benzinmotor, og standardudstyret er omfattende. CX-5 har således allerede fra laveste udstyrsniveau blandt andet full LED-forlygter, automatisk nødbremse med fodgængerregistrering, elektrisk håndbremse og nøglefrit startsystem.

Bevæger man sig op i modelhierakiet, kan CX-5 blandt andet udstyres med et avanceret head-up-display, hvor informationerne projiceres op i forruden, og en radarstyret fartpilot med køfunktion. LED-forlygterne på CX-5 Optimum er af den adaptive type, hvor 12 LED-segmenter i hver forlygte kan blændes op og ned uafhængigt af hinanden, så mod- og forankørende ikke blændes, selvom fjernlyset er tændt.

Kom forbi N.O. Jensen og oplev den nye Maxda CX-5

Oprettet 04.05.2017

Mazda cx-5 N.O. Jensen A/S Aalborg