Hvis den har fire hjul så er den 25.000 kr. værd

Kom og gør et kup hos N.O. Jensen. Få 25.000 kr. for din gamle bil.

Lige nu får du nemlig mindst 25.000 kroner i bytte for din gamle bil i form af rabat*) på en spritny Celerio Style model. Den koster normalt 124.990 kroner, men hvis du er hurtig slipper du altså med 99.990 kroner og en gammel bil i bytte.

Celerio Style
Specialudgaven af Suzukis praktiske mikrobil, Celerio Style har en energieffektiv Dualjet-motor, der klarer helt op til 27,8 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) og derfor har den en halvårlig ejerafgift på kun 310 kroner. Samtidig er den et godt eksempel på, at der ikke er nogen "smalle steder", for den er fyldt med lækkert udstyr. Det eneste mikro ved en Celerio er faktisk prisen. Der er 5 døre, 5 siddepladser og en rummelig kabine med god benplads - selv på bagsædet. Bagagerummet er klasseledende med en volumen på 254 liter. Har du behov for at køre med en lille trailer til f.eks. genbrugspladsen eller byggemarkedet kan Celerio også klare det. Den må nemlig trække en anhænger på op til 400 kg.

Aircondition, Bluetooth og LED er standard
På udstyrssiden byder Celerio Style på en masse lækkert komfortudstyr. F.eks. er aircondition standard - så kan du nyde en kølig kabine om sommeren, og hurtigt få dugfrie ruder og varme om vinteren. Den ratbetjente cd-radio er med Bluetooth så du kan bruge din telefon under kørslen. Og låsesystemet er naturligvis med fjernbetjent centrallås ligesom sideruderne og sidespejlene er med el-betjening. Du kan også glæde dig over LED kørelys, start/stop automatik og Hill Hold funktion som gør at det er nemmere at sætte igang på en stigning. Der er også tågelygter foran, kølergill med kromkant, en smart bagklapliste i krom-design, samt sideblink med hvide pærer foran. Alt i alt er Celerio Style modellen derfor et rigtig god køb.

*) Rabatten på de 25.000 kroner opnås som en kombination af rabat ved køb af en ny Celerio Style (vejl. pris 124.990 kr)
og indbytningspris for en indregistreret personbil (max. 1 indbytningsbil pr. ny bil). Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Oprettet 17.05.2017

Suzuki Celerio N.O. Jensen A/S Aalborg

Kom forbi N.O. Jensen og få en prøvetur i en Suzuki Celerio.
Her vil du opdage, at kørekomforten også er på et højt niveau. Sammen med den gode økonomi, det høje udstyrsniveau og muligheden for montering af en "jydekrog" gør det Suzuki Celerio til en helt usædvanlig mikrobil. Her kan du også høre mere om attraktiv finansiering af bilkøbet, f.eks. med vores nye suzuki billån helt uden udbetaling.

Se videoen med Suzuki Celerio Style