Danmarkspremiere på den nye Hyundai Ioniq

Så er der her - den prisvindende og banebrydende Hyundai IONIQ. Modellen sætter nye standarder i den grønne bilklasse særligt hvad angår pris, kvalitet og alsidighed, og dermed kan den blive bilen, der for alvor får danskerne til at overveje at skifte benzin- eller dieselbilen ud med hybridbil. For en ny undersøgelse viser, at muligheden for grøn kørsel trækker i danskerne, og nu kan du selv prøve, om grøn kørsel er vejen frem.

Hyundai Ioniq N.O. Jensen A/S Aalborg

En sikker vinder
Nødbremsesystem, vognbaneassistent, blindvinkelsensor og adaptiv fartkontrol er blot nogle af de sikkerhedsfeatures, man finder i IONIQ, og som har sikret bilen en status som en af de mest sikre i sin klasse med det højeste antal stjerner hos den uafhængige testorganisation, Euro NCAP. IONIQ har da også tiltrukket sig opmærksomhed ved kåringen af Årets Bil i Danmark i 2017, hvor bilen fik motorjournalisternes ærespris for at give el- og hybridbilismen et venligt skub fremad.

En af de unikke ting ved IONIQ er dens alsidighed, da den udover hybridversionen også kommer som ren elbil og senere som plug-in hybrid. Elbilen kommer til Danmark i løbet af foråret til priser fra 269.995,- kr., mens plug-in hybriden kommer til sommer. Uanset udgave leveres IONIQ naturligvis med Hyundais velkendte femårs garanti uden kilometerbegrænsning.

Kig forbi og se den nye Hyundai IONIQ 

Oprettet 30.01.2017