Hyundai i10 Touch - Nyt skarpt design.

Hyundai i10’s iøjnefaldende design er blevet skærpet yderligere i den nye Touch variant.
Fortil ser du det i den helt nye kølergrill, de markerede LED-forlygter og de nye tågeforlygter der er placeret lavt i kofangeren fortil og dermed skaber optimal sigtbarhed i tåget vejr. Dørhåndtag med en finish i krom giver lidt ekstra raffinement, når du tager fat i din i10. Og som ekstraudstyr kan du bl.a. tilvælge soltag, så du får mere frisk luft og lys i kabinen.

Årets bedste mikrobil og Danmarks mest økonomiske pendlerbil.
Den nye, faceliftede Hyundai i10 er kåret til årets bedste mikrobil af Berlingske Media. I et skarpt felt tog den sejren i kraft af sin rummelighed, sit høje udstyrsniveau samt den gennemtænkte kvalitet fra inderst til yderst. Hyundai i10 opleves som en rigtig bil – og er et godt bevis på, at du nogle gange finder det store i det små.
Samtidig har Bilpriser.dk også kåret Hyundai i10 som den mest økonomiske pendlerbil i Danmark. Den lille og lækre sag er meget mere end en veludstyret mikrobil. Takket være en forbedret motorstyring og en gearkasse med lavere friktion, har Hyundais europæiske ingeniører fået motoren til at køre endnu længere på literen. Det betyder, at du kan køre op til 25,0 km/l. Og så giver Hyundai dig 5 års garanti uden kilometerbegrænsning med i købet.*)

Plads til baggage
i10 er ikke bare klasseledende, når det gælder plads i kabinen. Den er også forrest i feltet med hensyn til plads i baggagerummet. De flotte 252 liter bliver endda til 1.046 liter, når du lægger bagsæderne ned.Det er ingen overdrivelse, at i10 er rimelig rummelig. Den er klassens største – og det store udvalg af farvepakker øger kun oplevelsen.

*)5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde, som beskrevet i garantihæftet under "Hyundai’s garanti bestemmelser", som kan læses på: www.hyundai.dk/mediecenter/manualer.

Oprettet 17.05.2017

Hyundai i10 N.O. Jensen A/S Aalborg

Hyundai i10 touch N.O. Jensen A/S Aalborg

Se videoen med den nye i10 Touch her: