Attraktiv privatleasing på IONIQ

Hyundai præsenterer nu muligheden for at lease den nye, banebrydende IONIQ.

Som den første bilmodel fås IONIQ med tre forskellige drivmidler – som hybrid, plug-in hybrid og som ren el-bil. Vil man købe bilen, begynder priserne for hybrid-versionen ved blot kr. 299.995,-

En undersøgelse viser, at prisen har afholdt mange danskere fra at skifte til el- eller hybridbiler. Det vil Hyundai lave om på. Du kan nemlig komme til at køre bil med ren samvittighed fra blot 3.795,- kr. om måneden for hybridversionen af IONIQ.

Efter afgiftsændringen på elbiler for godt et år siden er salget af biler med grøn samvittighed stagneret, og Hyundai håber på, at de attraktive salgs- og leasingpriser på IONIQ kan være med til at øge antallet af el- og hybridbiler på de danske veje. "Med IONIQ håber vi på at kunne puste nyt liv i markedet for el- og hybridbiler. Ikke alene er bilen, med valget mellem tre forskellige drivmidler, enestående på markedet. Også prisen – hvad enten man vil eje eller lease – er med til at sikre, at drømmen om at kunne køre bil med ren samvittighed bliver tilgængelig for endnu flere danskere," siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark. "Der er rigtigt mange ting, der taler for at overveje en IONIQ, næste gang man skal have ny bil. Udover de attraktive priser er IONIQ også blevet kåret til en af de mest sikre biler i sin klasse, og i december fik den de danske motorjournalisters ærespris på grund af sin miljøvenlighed og solide teknik og mekanik" fortsætter Annegrethe Skovby.

Hyundai IONIQ kommer som nævnt i tre forskellige versioner, der matcher tre forskellige typer kørselsbehov. De tre forskellige udgaver kommer til salg på det danske marked på tre forskellige tidspunkter i løbet af 2017. Allerede tilbage i februar kunne man komme til at eje eller lease hybridversionen, som er den første, der kom til landet.

Oprettet 03.05.2017

Hyundai IONIQ N.O. Jensen A/S Aalborg