Hyundai H350

Miljøbevidst og imponerende rummelighed

Den helt rigtige varevogn til din virksomhed

H350 har et rummeligt og alsidigt varerum, med masser af plads i alle H350 karosserityper. Det store førerhus og den kompromisløse lastekapacitet på op til 12,9 m³ giver plads til 5 europaller i udgaven med lang akselafstand med en længde på ikke mindre end 3.665 mm. Du kan også vælge den kortere model med op til 10,5 m³ lastekapacitet, der nemt kan rumme 4 europaller.

Førende i sin klasse med optimeret brændstoføkonomi

Oplev fremragende brændstofeffektivitet og klasse, uanset hvor du færdes med energieffektiv Active ECO kørsel og avancerede teknologier, der lever op til de nye EURO 6 standarder for udledning.

Hyundais stærke 2,5 CRDi dieselmotor med 6-trins manuel gearkasse til baghjulstræk gør køreglæden i H350 optimal og giver effektiv og sikker kørsel uanset hvor.

Til den rolige og brændstoføkonomiske kørsel er motoren designet til at yde 373 Nm ved 1.500 ~ 2.500 rpm og 110 kW ved 3.600 rpm, som lever op til Euro 6 standarder.

Blandt H350 mange features, der gør bilen speciel, kan nævnes:

Trin på forreste kofanger
Trinnet på forreste kofanger gør det nemmere at nå vindspejlet for rengøring og rutinemæssig vedligeholdelse.

Lange sidespejle
De brede karosseri er forsynet med spejle med ekstra lange arme med fremragende sigtbarhed bagud.

Trin bagtil
Uanset om der skal lastes eller losses, giver trinnet bagtil praktisk og nem rækkevidde i lastrummet.

Power-sæde
Hyundais helt igennem optimerede og komfortable førersæde kan reguleres elektronisk til din ideelle kørestilling. Det europæiske design giver også rigelig benplads til behagelig kørsel. (Afhængig af vaiant)

6-trins manuel gearkasse og shift-by-wire
H350’s problemfri 6-trins gearkasse med optimal spredning mellem gearudvekslingerne er designet til fuldt ud at udnytte drejningsmomenterne, mens shift-by-wire gearsystemet foreslår optimal gearskiftetidspunkt for jævnere kørsel og bedre brændstoføkonomi.

Bagudvendt display
En tydelig 135 grader panoramaoversigt med bakkameraet på AVN-skærmen eller bakspejlet begrænser risikoen for parkeringsskader. (Ekstraudstyr).

270 graders åbning af bagdøre
De bageste døre kan åbnes 270 grader og fastgøres sikkert til siderne, hvilket reducerer risikoen for skader på grund af vind eller andet under lastning og løsning.

Oprettet 10.05.2017

Hyundai H350 Varevogn Ålborg N.O. Jensen A/S Aalborg

Prøv denne super rummelige og optimerede varevogn - du kan netop nu låne den i 24 timer, så du kan afprøve den på en ganske almindelig arbejdsdag. Fyld den med alt du har brug for, og oplev den selv. 

* Gælder kun ved kørsel i Danmark, max. 300 km. Medbring din nuværende varevogn, så giver vi dig en skarp byttepris. 


Kig ind allerede idag, hør nærmere om varevognen
- og book din prøveperiode.

Se videoen om den nye Hyundai H350 - den gør arbejdet lidt lettere

Book din prøvedag med Hyundai H350 hér

Loading...