Fra administrationselev til sælger

Her er Søren. Søren er for de fleste af vores kunder et kendt ansigt. De kender ham blandt andet fra vores administration, hvor han de seneste par år har været elev. Nu er Søren blevet udlært, men heldigvis har hverken han eller vi fået nok af hinanden.

Det gik hurtigt op for Søren, at det der med biler var noget helt specielt. ”Jeg har altid interesseret mig for biler, men det var først da jeg startede hos N.O. Jensen at interessen for alvor kom i spil” fortæller Søren, der gennem længere tid og med stort engagement og interesse, har fungeret som ekstra sælger hver anden weekend ved siden af den faste plads som elev i administrationen.


Salgskonsulent Søren Færch

”Jeg ville gerne afprøve, hvad det ville sige at rådgive kunderne, og hjælpe dem med at træffe det rette valg, når det kom til køb af ny bil”, forklarer han, ”og samtidig var det en perfekt måde at afprøve området, inden jeg besluttede mig for, hvad jeg ville, når jeg var færdig med min kontoruddannelse. Jeg havde jo allerede fundet ud af, at kundekontakten og hele salgsprocessen var noget, der havde min store interesse” forklarer han.

Efter at have færdiggjort kontoruddannelsen i vores administration, er Søren nu fastansat som salgskonsulent, og er at finde lige indenfor døren i vores nye, flotte reception. Efter sommerferien skal vi dog spejde lidt efter Søren, eftersom han til august starter på Biløkonom-uddannelsen i Århus, dog med en arbejdsdag hos N.O. Jensen i ny og næ. ”Jeg har søgt ind på uddannelsen, fordi jeg tror på, at det kan være med til at ruste mig til fremtidens bilforretning” fortæller Søren entusiastisk, og fortsætter med et smil ”det er altid en fornøjelse at møde på arbejde, så i virkeligheden glæder jeg mig til at være tilbage i huset en gang om ugen”.

Hos N.O. Jensen A/S sætter vi en stor ære i at medarbejderne får den rette plads til at afprøve andre opgaver, hvis lysten er til det. Vi mener, at vi gennem frihed under ansvar, er med til at skabe de bedst mulige rammer for en arbejdsplads, der er drevet af medindflydelse, uformel omgangstone og dermed et sundt arbejdsmiljø.

Oprettet 03.05.2016