N.O. Jensen søger en ny Økonomichef

Er du klar til at påtage dig en nøglerolle med strategisk indflydelse og operativt ansvar? Du har nu en unik chance for at blive økonomichef hos N.O. Jensen og bidrage til at forme fremtiden for et af Nordjyllands største bilhuse. Du får fuldt ansvar for økonomi, regnskab, IT og systemer. Derudover bliver du de to ejeres betroede partner og en integreret del af bestyrelsen. Med andre ord får du stor indflydelse på beslutninger og forandringer i N.O Jensen.

Hvorfor blive økonomichef hos N.O. Jensen?

Som vores nye økonomichef vil du påtage dig en række centrale opgaver og ansvarsområder. Først og fremmest bliver du en betroet partner for virksomhedens ejere, hvor du bringer din ekspertise i spil og bistår i strategiske beslutninger. Dit ansvar strækker sig også til at håndtere rapportering og til at definere og følge op på virksomhedens nøglepræstationsindikatorer (KPI’er). I ledelsesmæssig kapacitet vil du lede vores dedikerede administrationsteam, bestående af en controller og en bogholder, hvor du vil sikre at teamet konstant yder sit bedste. Endvidere vil du også være dybt involveret i den daglige drift af virksomheden, inklusive lønadministration, og træde til i situationer, der kræver din opmærksomhed og ekspertise.

Vi forventer, at du er …

– Forretningsorienteret og proaktiv:
Vi søger en forretningsorienteret superhelt, som er proaktiv og har en god evne til at følge op og få ting til at ske.

– Ambitiøs:
Vi forventer, at du er ambitiøs i dit arbejde og altid griber de bolde, der bliver kastet op.

– Tillidsvækkende:
Vi forventer også, at du som person udviser stor tillid overfor virksomheden, kollegaerne og ikke mindst kunderne.

– Erfaren på området:
Vi forestiller os, at du kommer med en relevant uddannelse og en god portion erfaring, der har rustet dig til at håndtere bl.a. rapportering, budgetter, forecast m.m.

– Motiveret:
Vi ønsker en økonomichef, som er motiveret i sit arbejde og går på arbejde med et smil.

Vi tilbyder

– Indflydelse og ansvar:
Vi giver dig mulighed for at sætte dit præg på en innovativ, velanset virksomhed. Som en del af bestyrelsen får du masser af indflydelse og kan præge virksomhedens fortsatte rejse.

– Et godt arbejdsmiljø:
Du bliver en del af et team, der har en positiv ånd og præges af både lang anciennitet og høj medarbejdertilfredshed.

– Mulighed for vækst:
Vi er hele tiden i bevægelse og tilbyder en platform, hvor dit talent kan udfolde sig og blomstre, og hvor dine bidrag vil blive værdsat.

– En betroet partner:
Som økonomichef bliver du en betroet partner for de to ejere, der ser virksomheden som deres hjertebarn.

En erfaren, traditionsrig og prisvindende virksomhed:
Du får chancen for at blive en del af en prisvindende virksomhed, der har serviceret køreglade nordjyder i over 80 år med kvalitet og innovation som kerneværdier.

N.O. Jensen arbejder ud fra værdierne ’Innovation’, ’humør’, ’loyalitet’, ’teamwork’, ’umage’ og ’troværdighed’.

N.O. Jensen A/S er grundlagt i 1939 og har hjemme i Aalborg. Vi er en autoriseret forhandler af Mazda, Suzuki, Hyundai og Aiways. Derudover tilbyder vi også brugte biler samt demobiler.  Foruden bilsalg er N.O. Jensen også et moderne autoværksted, som er opdateret på alle nyere teknologier.

Ansøg

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Director, Mikael Hage på tlf. 21 32 92 12. Vi læser CV’er løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

økonomichef aalborg

Scroll to Top