Vi hjælper dig med at træffe det
sikre valg, når du skal købe bil

N.O. Jensen A/S kundeaften Mazda, Suzuki, Hyundai Aalborg

N.O. Jensen A/S Mazda, Suzuki, Hyundai Aalborg

Vil du gerne have det forkromede overblik over det at købe bil? Så er denne kundeaften helt sikkert noget for dig. 

N.O. Jensen A/S inviterer til kundeaften, hvor du får en grundig
og seriøs gennemgang af dine muligheder, når du skal købe ny bil.

Vi hos N.O. Jensen A/S vil gerne invitere dig til en kundeaften, hvor dit behov er i centrum. Hvor vi et skridt ad gangen gennemgår emner såsom valg af bil og model, økonomi i forhold til finansiering og dit månedlige bilbudget, og samtidig viser dig hands-on, hvordan du kan vedligeholde din bil, så den holder mange år frem.

Denne kundeaften er for dig, der gerne vil sikre dig at du i en købssituation vælger den korrekte bil fra starten. Vi gennemgår, hvordan du kan undgå uventede værkstedsregninger, og samtidig bevare overblikket over din biløkonomi. Denne kundeaften er også for dig, der gerne bare vil vide mere om biler, økonomi og vedligehold.

Kom og vær med, når vi holder kundeaften mandag d. 12. marts 
kl. 19.00 til 21.15 på Hattemagervej 16, 9000 Aalborg

Det får du:
- en seriøs trin-for-trin guide til et bilkøb
- en aften, hvor vi giver dig en objektiv gennemgang af dine valgmuligheder i forbindelse med bilfinansiering, samt hvordan du kan sikre dig med en servicekontrakt og forsikringer.
- en aften med grundig gennemgang af eks. skift af bildæk og vedligehold af din bil, så du sikrer dig, at din bil holder så længe som muligt.
- mulighed for at prøvekøre en eller flere modeller, og få en snak med en salgsrådgiver.


BONUS

Du får også:
- et årshjul (hvornår er det en god ide at være ekstra opmærksom, og hvad skal du være opmærksom på) og en folder med alle vores bedste tips og råd til dig som bilejer.
- en goodie-bag, som du kan tage med dig hjem

Du er velkommen til at tilmelde en eller flere gæster.

Handler du hos N.O. Jensen A/S vil du altid kunne kontakte sælgeren, eller værkstedet direkte, hvis du har spørgsmål.

N.O. Jensen A/S er din lokale bilforhandler med mere end 75 års erfaring i bilbranchen. Vi er forhandlere af Mazda, Suzuki og Hyundai, og kan selvfølgelig også tilbyde moderne faciliteter på vores autoriserede værksted.

Vi stiller store krav til vores service, og vi er stolte af at have medarbejdere med både 20, 30 og 40 års ansættelse hos os. For os betyder det, at vi kan tilbyde vores kunder en både grundig og seriøs service, som altid lever op til vores kunders tilfredshed.

Hos N.O. Jensen A/S vil vi det bedste for dig og din bil
Du er vigtig for os, og vi vil altid gerne finde den mest passende løsning for dig, så du:

- vil altid få en sikker og god pris
- kan komme på værkstedet, når det passer dig
- kan altid vente på at din bil bliver færdig, du må meget gerne sidde i vores hyggelige venteområder, hvor du selvfølgelig også kan nyde en kop frisklavet kaffe eller te.

Vi har naturligvis parkering lige ved døren.

Tilmelding

Har du lyst til at deltage i en seriøs kundeaften, så kan du tilmelde dig ved at sende en mail til arrangement@no-jensen.dk.
Du kan også tilmelde dig via formularen nedenfor.

Vi vil gerne have din tilmelding senest onsdag d. 7. marts 2018.
Når du tilmelder dig, vil du modtage en mail med en bekræftelse på din deltagelse, samt yderligere informationer om arrangementet.

Har du spørgsmål eller lignende er du meget velkommen til at kontakte Marketingansvarlig, Stine Birkelund Junker, på telefon 9631 6657. Her kan du også kontakte os, hvis du alligevel skulle blive forhindret i at deltage.

Information om kundeaftenen

Når du ankommer til N.O. Jensen A/S vil vores kundeaften foregå i salgsudstillingen. Brug gerne indgangene ved Hyundai eller Suzuki, som begge ligger ud til Hattemagervej. Vi står klar til at tage imod dig.

Arrangementet er gratis, og du må gerne tilmelde en eller flere gæster.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen nedenfor

Loading...